Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2016. 14:36

Maja čestitke!!!!!

• Maajaa32
    18. Listopad 2016. 14:41

Hvala Aneri85

18. Listopad 2016. 14:57

Cure da li koja redovito vježba prije ivf-a? 
    Ja idem na vježbanje tri puta tjedno( fat burning) pa me zanima da li vježbate kad ste u postupku?

Juje
    18. Listopad 2016. 15:38

Maajaa32 čestitam od srca ♡ 

• Maajaa32
    18. Listopad 2016. 15:43

Hvala Juje i sretno tebi. :)

Zoja31
    18. Listopad 2016. 17:00

Bokić curke, eto mene...bila po novi protokol, dobila lijekove..ovaj put krečem sa bemfolom 300 jedinica. Morala sam prekontrolirati tsh još i pao je sa 3,8 na 3,0 i sad samo čekam mengu da krenem sa pikanjem. Svima u postupcima želim puno sreće, a vama sa pozitivnim betama urednu trudnoću.

• maalena88
    18. Listopad 2016. 17:24

Majo super, joj i ja jedva cekam petak

• Maajaa32
    18. Listopad 2016. 17:46

Malena hvala..javi se obavezno i sretno..:)

malagarava13
    18. Listopad 2016. 18:50

Ancica  Ne brini, ako idete na IVF dovoljan je onaj 1 (ali vrijedan  ) da se oplodi js. 
    MM su poslali kod androloga, ali bez obzira na to išli smo u postupke, sada evo 2.po redu. Nisu mu otkrili uzrok lošeg nalaza, ali kako kaže naš doktor i bolje da nisu.. tako da glavu gore i sve će to biti ok.. 

Maajaa cestitke.. uživaj sada 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.