Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2016. 22:03

Cure hvala na odgovorima! 

s0102
    24. Listopad 2016. 11:32

Cure.. imam pitanje ako je netko imao nesto sl..
    Uglavnom trebala sam dobiti M za tjedan dana, ali je uranila,sto nihe problem ali je cudna..

Najprije sam u petak imala 1 kapljicu..u ned nesto malo i to samo ujutro.. i danas opet par kapi ujutro..

Trebala sam se 2 dan ciklusa naruciti u bolnici jer krecem sa stimuliranim IVFom,danas sam se za sutra narucila ALI uopce nisam sigurna da li sam dobila...

Inace su mi oskudni ciklusi ali ne bas ovako 😅

Suncokretica
    24. Listopad 2016. 12:47

Evo i potvrđeno je, definitivno ništa od oplodnje . Moja doktorica će pogledati o čemu se radi i dalje ću se s njom dogovoriti da vidimo što i kada dalje. U laboratoriju mi kažu da su jajne stanice bile zrele, ali zbog niskog fsh i lh nije došlo do oplodnje, nešto se tu kao poremetilo... Ne kužim baš, dobivala sam Menopur baš zbog toga jer su mi ti hormoni niski i oni su pokrenuli sazrijevanje i razvoj jajnih stanica. I onda mi ne ide u glavu kako to može utjecati na to da se ne oplode...
    A ništa, razgovarati ću s doktoricom pa ćemo vidjeti o čemu se radi i koje su nam daljnje opcije 

malagarava13
    24. Listopad 2016. 16:35

Suncokretica jako mi je zao

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

s0102
    24. Listopad 2016. 17:23

Suncokretica biti ce slijedeci puta... samo hrabro dalje

• maalena88
    24. Listopad 2016. 21:12

Suncokretica bas mi je zao ..bice sljedeci put

DoraAR
    25. Listopad 2016. 07:35

Suncokretice sljedeći put će biti bolje, sad znaju kako reagiras na koji lijek i drugi puta će znati što treba prilagoditi!

malagarava13
    25. Listopad 2016. 10:40

Meni sutra punkcija, uh bas me strah  
    Juje jel ima sto novo?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• ana232
    25. Listopad 2016. 11:13

suncokretica jako mi je žao. Kad ides kod doktorice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.