Cure.. imam pitanje ako je netko imao nesto sl..
Uglavnom trebala sam dobiti M za tjedan dana, ali je uranila,sto nihe problem ali je cudna..
Najprije sam u petak imala 1 kapljicu..u ned nesto malo i to samo ujutro.. i danas opet par kapi ujutro..
Trebala sam se 2 dan ciklusa naruciti u bolnici jer krecem sa stimuliranim IVFom,danas sam se za sutra narucila ALI uopce nisam sigurna da li sam dobila...
Inace su mi oskudni ciklusi ali ne bas ovako 😅
Evo i potvrđeno je, definitivno ništa od oplodnje . Moja doktorica će pogledati o čemu se radi i dalje ću se s njom dogovoriti da vidimo što i kada dalje. U laboratoriju mi kažu da su jajne stanice bile zrele, ali zbog niskog fsh i lh nije došlo do oplodnje, nešto se tu kao poremetilo... Ne kužim baš, dobivala sam Menopur baš zbog toga jer su mi ti hormoni niski i oni su pokrenuli sazrijevanje i razvoj jajnih stanica. I onda mi ne ide u glavu kako to može utjecati na to da se ne oplode...
A ništa, razgovarati ću s doktoricom pa ćemo vidjeti o čemu se radi i koje su nam daljnje opcije
Suncokretice sljedeći put će biti bolje, sad znaju kako reagiras na koji lijek i drugi puta će znati što treba prilagoditi!
Meni sutra punkcija, uh bas me strah
Juje jel ima sto novo?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji