Išli smo na IVF, a s obzirom da su spermići bili ok, nekako sumnjam da je to uzrok. Trebalo se oploditi ako je spermiogram uredan, možda jajne stanice nisu bile zrele? Mislim da se ne oplode ako je loš spermiogram, ne znam... Rekla mi je da nazovem opet sutra pa ću vidjeti ima li kakvih promjena i koji je uzrok neoplodnje...
tomy28, muž je koristio kapsule za muškarce iz dm-a, jeftine a imaju sve što i one skupe: http://www.dm-drogeriemarkt.si/linkableblob/si_homepage/590006/data/163593-manner-aktiv-5-2-2015-slika-data.png?v=1440055453000
Kod njega su bili samo nešto sporiji spermiji. E sad da li je nalaz poboljšan od tih kapsula ili zbog riješene ureaplazme, to ne znamo... Ureaplasma zna usporiti spermije pa je i to moguće. Makar on veli da vidi poboljšanja u vizualnom smisli nakon tih tableta pa valjda nešto i djeluju
ana232, nije bila opća anestezija. Dobiješ nešto u venu da te malo "ošamuti" ali si svjestan cijelo vrijeme. Ako te baš jako boli, anesteziologica je odmah pokraj i pojačava dozu. Mislim da sve ovisi o pragu boli i broju folikula. Mene ništa nije tada bolilo ni poslije, počela sam osjećati jajnike tek popodne i navečer kad mi je bilo teže sjediti i malo sam imala kao grčeve. Ali ništa strašno, mislila sam da će biti i gore... Danas mi je već skroz ok, prošli i bolovi i napuhnutost od stimulacije

Cure.. imam pitanje ako je netko imao nesto sl..
Uglavnom trebala sam dobiti M za tjedan dana, ali je uranila,sto nihe problem ali je cudna..
Najprije sam u petak imala 1 kapljicu..u ned nesto malo i to samo ujutro.. i danas opet par kapi ujutro..
Trebala sam se 2 dan ciklusa naruciti u bolnici jer krecem sa stimuliranim IVFom,danas sam se za sutra narucila ALI uopce nisam sigurna da li sam dobila...
Inace su mi oskudni ciklusi ali ne bas ovako 😅
S0102
Idi kod svog ginekologa pa da vidi na uzc sta se desava.
Suncokretica idemo dalje!
Evo i potvrđeno je, definitivno ništa od oplodnje . Moja doktorica će pogledati o čemu se radi i dalje ću se s njom dogovoriti da vidimo što i kada dalje. U laboratoriju mi kažu da su jajne stanice bile zrele, ali zbog niskog fsh i lh nije došlo do oplodnje, nešto se tu kao poremetilo... Ne kužim baš, dobivala sam Menopur baš zbog toga jer su mi ti hormoni niski i oni su pokrenuli sazrijevanje i razvoj jajnih stanica. I onda mi ne ide u glavu kako to može utjecati na to da se ne oplode...
A ništa, razgovarati ću s doktoricom pa ćemo vidjeti o čemu se radi i koje su nam daljnje opcije

Suncokretice sljedeći put će biti bolje, sad znaju kako reagiras na koji lijek i drugi puta će znati što treba prilagoditi!
Meni sutra punkcija, uh bas me strah
Juje jel ima sto novo?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji