Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2016. 16:09

Suncokretica  hvala ti na odgovoru!Vidim da si i ti u Petrovoj. Kod kojeg si doktora? Mi smo kod Pavičić. Super mi je ona, ali je često nema, pa mi je svaki AIh radio drugi doktor. To mi je smetalo, jer svako ima svoje ideje.

malagarava13
    19. Listopad 2016. 20:28

Ja sam danas na 3.danu bockanja, prva dva dana sam osjećala lagano probadanje u jajnicima, a danas me cijeli dan probada sa stražnje strane leđa. Ne sjećam se da me je tako zadnji put boljelo. Jeli netko imao slične simptome?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

Suncokretica
    19. Listopad 2016. 20:29

Aneri, ja sam kod dr. Škrgatić i jako sam zadovoljna. To ti je normalno da završiš kod nekog drugog i na folikulometriji jer obično imaju dežurne liječnike koji preuzmu sve pacijente, pa pretpostavljam da je ista priča i kod AIH. Ti ga trebaš raditi točno u određeno vrijeme, a tad je taj doktor tamo. Tko god da bude, vjerujem da će napravit sve kako treba. A ako ti ideš na AIH onda ne primaš stimulacije? Mislim da onda možeš na treninge prije samog postupka . Najbolje ti je onda mirovati nakon postupka... Sretno s postupkom i držim fige da upali!

Suncokretica
    19. Listopad 2016. 20:34

malagarava, mene boli cijeli donji dio trbuha, i naprijed i prema leđima, pogotovo nakon pikanja. Ja mislim da je to samo dobar znak da ti jajnici rade . A moguće da ti sad jače reagiraju nego u prošlom postupku pa te zato i jače boli. Kako god bilo, odmaraj što više i razmišljaj kako lijepo rastu folikuli 

19. Listopad 2016. 20:41

Bili smo 4X AIH ali bezuspješno, sad krećmo nadam se na ivf. TRenutno skupljamo nalaze, jer su već 2 godine prošle od prvog pohoda u Petrovu. A u međuvremenu mi je utvrđena hipotireoza pa sam na eutiroxu. 

NAdam se početkom sljedeće godine da krećemo u postupak.

malagarava13
    19. Listopad 2016. 20:43

Suncokretica malo mi je povećana doza od prethodnog puta.. još me danas i glava krenula boljeti, a inače imam jednom godišnje glavobolje.. Prepisujem to sve bockanju! 

malagarava13
    19. Listopad 2016. 21:01

Još nešto, sad na zadnjem pregledu dok.mi je rekla da obavezno uzmem FolicPlus folnu kiselinu. Jeli je netko možda uzima?

Suncokretica
    20. Listopad 2016. 10:22

Aneri85, mi smo relativno brzo krenuli na IVF, 30.08. sam bila na dogovoru, za 9-ti nisu imali mjesta i dobili smo za 10 mj. Tako da računaj da je čekanje oko 2 mjeseca što je super ako gledaš neke druge bolnice i njihove liste čekanja...

malagarava13, to ti je sve od pikanja, ništa strašno, samo hormoni jače djeluju pa ti tijelo reagira. Treba si samo složiti u glavi da je to sve u svoju svrhu!  Ja uzimam folnu kiselinu od solgar-a. Općenito se preporučuje folna kiselina prije i tijekom trudnoće. Ne moraš uzeti baš tu koju ti je doktorica preporučila, može biti bilo koja

Evo večeras napokon  štoperica, u subotu ujutro punkcija pa ćemo vidjeti što ćemo dobiti 

20. Listopad 2016. 13:16

Suncokretica puno ti hvala na odgovorima!

Malagarava13 i suncokretica želim vam puno sreće i uspjeha!!!

Mene to sve čeka pa stalno nešto čitam i istražujem. Prije postupaka inseminacije pila sam čajeve vrkutu+ marulju. Prije 4 inseminacje počela sam matičnu mliječ piti a izbacila sam čajeve. NAkon četvrtog neuspješnog AIH-a sve sam izbacila, i folacin koji sam soko godinu dana bez prestanka pila. NE znam, nekako me to sve razočaralo. 
    Sad čekamo na pretrage, pa ćemo vidjeti na čemu smo. PRije dvije godine sve je osim tsh bilo u redu. A ništa se ne događa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.