Ej djevojke, eto i mene u mpo vode...
Ginekolog mi je dao uputnicu za pregled i obradu, preporucio dr. Podgajskog na Merkuru. Zanima me jel koja od vas tamo isla, koja je uopce procedura s tim svim, kako se narucuje uopce za te prve konzultacije, jel moze preko njihovog mejla za centralno narucivanje ili? Preletila sam po netu svasta nesta, ne znam jel jos nisam to sve procesuirala il sta, al sve mi to ko da citam turski...
MiuMau zoveš 1. dan ciklusa na telefon (pošaljem broj kasnije, nemam ga kod sebe). Oni te naruče za 3.DC. Moja preporuka je dr. Jukić. A dr. Podgajskog sam vidjela u zadnjih skoro godinu dana sveukupno možda 3 puta. Ionako te dopadne dr. koji je trenutno u ambulanti.
Miumau mi smo na VV kod Podgajskog.. tamo su ti svi super! Od doktora, sestara.. za preglede se javljas uvijek 1.dan ciklusa, pa ti oni recu kad da dodjes. Ako se ne varam za prvi pregled narucuju od 8-10dc. I kod prvog narucivanja trazis dok.kojeg zelis, ali ako neki put nema njega preuzimaju te drugi.. ako imas jos koja pitanja..tu sam
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Hahahahhaa, danas mi je 8 dc, jel mogu nazvat i odletit odmah sutra?
Šalu na stranu, hvala djevojke...
Love ajde molim te onda kad stigneš samo mi taj broj napiši... Kažeš dr. Jukić, to baš onak izabereš sama kad se naručuješ? Ti si isto na VV?
Malagarava kakav je taj dr. Podgajski? Moj gin mi je rekao da zna dat onak malo ledenog dojma, al da on njega preporučuje... Draga, bolje da nisi pitala jel imam pitanja... hehehee
Koliko ste vi već u postupku? Kakve vas muke muče? Koliko je trajalo dok ste krenule u sam postupak? Gdje ste obavljale sve potrebne pretrage? ajde stat ću na ovom da ne bude sad dvije stranice teksta...
Miumau mislim da ako nazoves da ce ti reci da se javis 1dc.. al probaj nista te ne kosta.
Nama je super, možda bas zato jer je takav, ne stvara problem oko sitnica i uvijek ima nacin da se rijesi, npr.kad su nas dopale doktorice nekako se hvataju za sitnice i kompliciraju.. od njega uvijek izadjem smirena, to je moje mišljenje naravno
MM ima los spermiogram, nalaze sve obavljas kod njih, ako nesto imas naravno doneses pa te oni upute za dalje sto treba ponavljati. Mi smo krenuli u 3mj sa prvim pregledom i u 6mj smo bili vec na 1.postupku.. eto nazalost bezuspjesnom. Sada smo trenutno na 2.postupku
Slobodno draga pitaj sto god te muci...
Imas i forum bas samo za VV pa pogledaj: http://forum.roda.hr/threads/87551-Potpomognuta-na-VUK-VRHOVCU
Da, to mi zvuči bolje nego nepotrebno dizanje panike... Budem onda njega piknula, pa šta bude...
Žao mi je što vam nije uspjelo... ja sam na prvu bila u šoku, pa onda oduševljena, kao dođeš tamo, oni to ubace i ziher si... e onda malo dok sam pročitala, vidim da to ne ide baš tak... A na što si uopće išla, ovo koliko sam ja guglala ima nekolilko načina - inseminacija, ivf, ono nešto treće
Koliko je loš mužev spermiogram? MM ima slabu pokretnost, a+b mu je zajedno 18% Imaš ti kakvih poteškoća? Ja opet imam policistične jajnike (neko vrijeme nisu bili), ciklusi su mi 29-45 dana minimalno, krvarenja prije i poslije M - ne znam jel pad progesterona ili zbog čega, jer rekli su mi da je zbog polipa, polipe i miome uklanjala histeroskopski prije pola godine, ali ta krvarenja nisu prestala ni nakon toga...
Curice drage, vještica stigla...eto i ja krečem ispočetka...startam sa bemfolom
Miumau Dosta ima faktora koji utjecu na postupak..tj.da dodje uopce do transfera.. ali samo krenuti sa pozitivom i bit ce sve super
Mi smo bili na stimuliranom ivf-u. MM isto ima losu pokretljivost, na 1.postupku od 4js jedna je bila oplodjena. Ja imam samo malo povisen TSH stitnjace, ali to sam sad sa tabletama dovela u red. Cak je i bio u onim intervalima, ali za planiranje trudnoce mora biti nizi. Ugl.u 1.postupak sam isla sa tim povisenim nalazima.
Koliko vi pokusavate dugo?
6.dnt simptoma nema nikakvih, mislim da je i ovaj put sve uzalud bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji