Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    22. Listopad 2016. 13:45

Maeleena88..  cestitke... bas mi je drago da je sve super ☺ sada odmor i pazi na sebe...

Cure u postupku zelim vam velike bete na kraju☺
    Za sada vas samo citam a postat cu vjesrovatno aktivnija i puna pitanja u 11 mjesecu kad krenem s postupkom...☺

• Maajaa32
    22. Listopad 2016. 14:02

Malena super.. baš mi je drago..:)

Juje
    22. Listopad 2016. 15:14

Danas mi je 7.  dpt
     Jutros završila sa malim na hitnoj.  Dakle dr bez i jednog nalaza dijagnosticira mononukleoza sto posto i onda nas pošalje na vađenje krvi. Nakon sat vremena nalaz stiže i sve u najboljem redu. Hvala bogu ali onih sat vremena mislim da nije bilo dobro za moje trenutno stanje. Sad ležim i ne mrzim jel me tako boli u dnu stomaka kao da cu svaki tren dobit menzes 
    😧

Juje
    22. Listopad 2016. 15:15

Juje

Danas mi je 7.  dpt Jutros završila sa malim na hitnoj.  Dakle dr bez i jednog nalaza dijagnosticira mononukleoza sto posto i onda nas pošalje na vađenje krvi. Nakon sat vremena nalaz stiže i sve u najboljem redu. Hvala bogu ali onih sat vremena mislim da nije bilo dobro za moje trenutno stanje. Sad ležim i ne mrdam  jel me tako boli u dnu stomaka kao da cu svaki tren dobit menzes 😧
    DoraAR
    22. Listopad 2016. 20:59

Čestitke svim trudnicama, vi ste nam motivacija da se ustrajemo u borbi za svoje mrvice! 

Suncokretice kako je prošla punkcija?  Držim fige!!

knjigoljupka
    23. Listopad 2016. 00:24

Pozdrav svima ☺ Nakon godinu dana pokusavanja zapitali smo se sto nije u redu. To bi bila ja. Spermiogram uredan ali moj amh  7.05 i 0.99 ne kuzin kako dva? Lh 4.92,fsh 6.19,posljedica borbe s endometriozom kad sam saznala prije 6 god. Svih 6 god redovno se kontroliram uvijek sve u redu i sad kao to su posljedice operacije. Sad smo na sto muka. Jos uz to tsh mi kopa zivce,prvo 3.40 da bi uz dozu od 50 nakon 6 mj nalaz 0.002?!? Sad mi je smanjena doza. Ugl odlucili smo se u st u privatnu polikliniku(dobro lose ima bolje?) pa me zanima ima li tko kakve savjete s obzirom da nemamo pojma. Inace oboje imamo 29 god. Pozdrav 🙋

Suncokretica
    23. Listopad 2016. 12:40

Evo prošla i moja punkcija, jučer me bolilo kad je popustila anestezija, ali to smo i očekivali. Sam proces je bio dosta bezbolan i brz.
    Dobili smo nažalost samo 3 jajne stanice. Doktorica veli da je očekivano malo jer mi godinama jajnici nisu radili i dugo je trebalo da folikuli narastu. Kaže da će slijedeći put bit puno više jer smo ih potaknuli na rad...
    Jutros sam zvala laboratorij i kažu da se za sad ne vidi oplodnja . Zvat ću ponovno sutra da vidim o čemu se radi, ali očito je to to. Mislim da jajna stanica ne može preživjeti duže od 1 dana i sumnjam da će doći do oplodnje u međuvremenu . Nisam očekivala da ćemo uspjeti iz prve, ali nisam nikad ni pomislila da nećemo imati transfer barem jedne mrvice 

23. Listopad 2016. 13:53

Suncokretica pricekaj do sutra. Nemoj jos gubiti nadu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI