Danas mi je 7. dpt
Jutros završila sa malim na hitnoj. Dakle dr bez i jednog nalaza dijagnosticira mononukleoza sto posto i onda nas pošalje na vađenje krvi. Nakon sat vremena nalaz stiže i sve u najboljem redu. Hvala bogu ali onih sat vremena mislim da nije bilo dobro za moje trenutno stanje. Sad ležim i ne mrzim jel me tako boli u dnu stomaka kao da cu svaki tren dobit menzes
😧
Čestitke svim trudnicama, vi ste nam motivacija da se ustrajemo u borbi za svoje mrvice!
Suncokretice kako je prošla punkcija? Držim fige!!
Pozdrav svima ☺ Nakon godinu dana pokusavanja zapitali smo se sto nije u redu. To bi bila ja. Spermiogram uredan ali moj amh 7.05 i 0.99 ne kuzin kako dva? Lh 4.92,fsh 6.19,posljedica borbe s endometriozom kad sam saznala prije 6 god. Svih 6 god redovno se kontroliram uvijek sve u redu i sad kao to su posljedice operacije. Sad smo na sto muka. Jos uz to tsh mi kopa zivce,prvo 3.40 da bi uz dozu od 50 nakon 6 mj nalaz 0.002?!? Sad mi je smanjena doza. Ugl odlucili smo se u st u privatnu polikliniku(dobro lose ima bolje?) pa me zanima ima li tko kakve savjete s obzirom da nemamo pojma. Inace oboje imamo 29 god. Pozdrav 🙋
Evo prošla i moja punkcija, jučer me bolilo kad je popustila anestezija, ali to smo i očekivali. Sam proces je bio dosta bezbolan i brz.
Dobili smo nažalost samo 3 jajne stanice. Doktorica veli da je očekivano malo jer mi godinama jajnici nisu radili i dugo je trebalo da folikuli narastu. Kaže da će slijedeći put bit puno više jer smo ih potaknuli na rad...
Jutros sam zvala laboratorij i kažu da se za sad ne vidi oplodnja . Zvat ću ponovno sutra da vidim o čemu se radi, ali očito je to to. Mislim da jajna stanica ne može preživjeti duže od 1 dana i sumnjam da će doći do oplodnje u međuvremenu
. Nisam očekivala da ćemo uspjeti iz prve, ali nisam nikad ni pomislila da nećemo imati transfer barem jedne mrvice
Rekla mi je da ponovno nazovem sutra, ali mi se čini da ništa od toga ovaj puta . Vidjet ćemo dal će se dogoditi kakvo čudo u međuvremenu. Iskreno, ne kužim zašto se neke jajne stanice ne oplode? Nadam se da će mi sutra znati reći nešto više...
Dobra stvar je što je mužev spermiogram sada ok, na prvom testiranju su bili sporiji spermići. Mislim da je ureaplasma to uzrokovala pa smo se i toga riješili. A i pije neke tablete za muškarce pa je vjerojatno to sve pomoglo...
Sad je definitivno problem kod mene i mojih ovulacija
Sortiraj odgovore
Najstariji