Danas mi je 3dpt nemam nikakve simptome bole me samo Leđa i vrat ali to je od ležanja nit su mi(.) (.) bolne niti ništa ma mislim da je i ovaj put ništa
Danas mi je 3dpt nemam nikakve simptome bole me samo Leđa i vrat ali to je od ležanja nit su mi(.) (.) bolne niti ništa ma mislim da je i ovaj put ništa
čestitam svima i držim fige nama koje se još trudimo :)
Evo mene u novom mjesecu za AIH. Ciljani odnos nije urodio plodom. Da li je neka od vas donosila uzorak od kuće? Znam da je moguće ali ne znam u roku koliko, pod kojim uvjetima i mora li suprug osobno donijeti uzorak ili mogu i ja?
Juje valjda nije opet neuspjeh... Možda je prerano za ikakve simptome? Kad možeš radit test?
Aneri85, ja sam vježbala dok nisam krenula u postupak. Dok si u postupku jako će ti raditi jajnici i preporuka je ne vježbati, ne usisavati, dizati teško itd. Tijelo treba odmora tako da ti je moj savjet da prekineš kad kreneš s pikanjem...
LOVE, ne znam gdje ste u postupku, ali u Petrovoj ne daju da se nosi od doma tako da partner mora doći tamo kod njih. Sve ovisi gdje ste, ali mislim da sam čitala da se mora u roku pola sata to donijeti u laboratorij i to grijano pokraj tijela. Ne bi ti preporučila da nosite, da ti ne bi još pola toga propalo zbog hladnoće i vremena... Najbolje da nazoveš i pitaš laboratorij u koji idete.
Maajaa32, čestitam ti na srčeku! Eto vidiš da je sve super . Sad samo uživaj!
Juje, nemoj tako govoriti, mnoge žene ne osjete trudnoću i mislim da je prerano za govoriti o simptomima. Opusti se i vjeruj u pozitivno!
Ja sam danas opet bila na UZV, fino je narastao endometrij na 10 mm, folikuli isto rastu, ali doktorica veli još danas popodne na pikanje. Već sam luda, danas mi je 17-ti dan ciklusa . Sve ide ali tako usporeno i polagano, po 2 puta dnevno sam na relaciji doma-Petrova... Sad sam već lagano umorna i željna odmora, ali eto bližimo se uskoro i tome. Sutra bi trebala biti štoperica a onda u subotu aspiracija, nadamo se. To će biti 20-ti dan ciklusa, ne znam dal je itko imao tako kasno kao ja hahah. Nadam se da će se sve isplatiti čekati...
Sortiraj odgovore
Najstariji