Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Listopad 2016. 09:38

Svi dr u petrivoj koji su me pregledavali ili radili inseminacije su bili srdacni i dragi. Ali svasta cujes tamo dok lezis. Nigdje nije idealno u drzavnim bolnicama. Cak sam u 3 mj mislila promijeniti bolnicu ali mi sestra radi u vinogradskoj pa je rekla da ni tamo nije puno bolje. Guzve su nazalost svugdje. Da ne velim.da skoro svaki put kad sam u petrovoj sretnem nekog iz svog kraja
     Nazalost. 

Dvije frendice s posla su bile privatno kod simunica. Zadovoljne su bile.

malagarava13
    22. Listopad 2016. 09:43

Miumau  draga, ima svakakvih slucajeva, nekom uspije iz prve nekom ne. Nekom nesto drugo ide bolje u zivotu, a ovo ne. Tako da samo treba pozitivno krenut s tim i vjerovati. Nek nam ovo bude najgore zlo. Samo da bebice nase dodju i da bude sve u redu 

Ja ti mogu na svom primjeru reci da su meni taj 1pregled, obavili razgovor i pregled. Sad dali je praksa to inace, neznam. Isto tako, meni je trajalo 3mj do 1.postupka, jer nismo imali bas neki konkretan razlog koji bi utjecao na oplodnju, a da ga idemo rijesiti. Tako da ti to opet ovisi o pojedincu.
    Sto se tice uputnice za VV dovoljna je tvoja, jer se kod njih sve vodi na zenino ime.

Draga, sto previse kalkuliras u glavi, samo sebe opterecujes. Znam po sebi. Zato samo hrabro krenite i to je velik korak 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Maajaa32
    22. Listopad 2016. 10:57

Juje draga samo polako..još je rano za išta. Koji je danas dan? 8pt???
    Ostale cure sretno vam . ....
    Malo sam manje aktivna ova dva tri dana al sve pratim.. uvatile me mučnine pa samo spavam...al hvala Bogu na mucninama i da bude nam svima sve u redu...
    Sigmabh draga kako si ti?kad je ono pregled koji dan?

• maalena88
    22. Listopad 2016. 12:14

Pozdrav svima.
    Bila sam jucer prvi put na pregledu. Sad sam 7+6 vidjeli smo srce i velicina ploda odgovara sedmicama znaci hvala Bogu sve je uredu i nek ostane tako 
     U ponedjeljak cu se narucit kod babice jer ovdje gdje sam radila postupak vise neidem na preglede.
    Super se osjecam osim sto me boli zeludac i neznam kako da to rijesim

22. Listopad 2016. 12:31

Maalena  cestitam od 

Zoja31
    22. Listopad 2016. 12:55

malena čestitam od srca...naravno i svim drugim curama koje su sada trudnice...

Ono što mene zanima je sljedeće: dali možda neka od vas zna ili je imala takvu situaciju, zanima me kod punkcije i transfera dali možemo tražiti svog doktora, tj.onog koji nas je vodio kroz većinu folikulometrija ili baš mora biti onaj dr koji se taj dan zatekne gore??

malagarava13
    22. Listopad 2016. 13:30

Svim trudnicama cestitke. 
    Zoja pretpostavljam da ovisi o bolnici. Di si ti? Na VV je kojo te dok.dopadne taj da.

Ja danas bila na pregledu imam za sada 6js. U srijedu punkcija.. 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

s0102
    22. Listopad 2016. 13:45

Maeleena88..  cestitke... bas mi je drago da je sve super ☺ sada odmor i pazi na sebe...

Cure u postupku zelim vam velike bete na kraju☺
    Za sada vas samo citam a postat cu vjesrovatno aktivnija i puna pitanja u 11 mjesecu kad krenem s postupkom...☺

s0102

Maeleena88..  cestitke... bas mi je drago da je sve super ☺ sada odmor i pazi na sebe...

Za sada vas samo citam a postat cu vjesrovatno aktivnija i puna pitanja u 11 mjesecu kad krenem s postupkom...☺

s0102

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.