Svi dr u petrivoj koji su me pregledavali ili radili inseminacije su bili srdacni i dragi. Ali svasta cujes tamo dok lezis. Nigdje nije idealno u drzavnim bolnicama. Cak sam u 3 mj mislila promijeniti bolnicu ali mi sestra radi u vinogradskoj pa je rekla da ni tamo nije puno bolje. Guzve su nazalost svugdje. Da ne velim.da skoro svaki put kad sam u petrovoj sretnem nekog iz svog kraja
Nazalost.
Dvije frendice s posla su bile privatno kod simunica. Zadovoljne su bile.
Miumau draga, ima svakakvih slucajeva, nekom uspije iz prve nekom ne. Nekom nesto drugo ide bolje u zivotu, a ovo ne. Tako da samo treba pozitivno krenut s tim i vjerovati. Nek nam ovo bude najgore zlo. Samo da bebice nase dodju i da bude sve u redu
Ja ti mogu na svom primjeru reci da su meni taj 1pregled, obavili razgovor i pregled. Sad dali je praksa to inace, neznam. Isto tako, meni je trajalo 3mj do 1.postupka, jer nismo imali bas neki konkretan razlog koji bi utjecao na oplodnju, a da ga idemo rijesiti. Tako da ti to opet ovisi o pojedincu.
Sto se tice uputnice za VV dovoljna je tvoja, jer se kod njih sve vodi na zenino ime.
Draga, sto previse kalkuliras u glavi, samo sebe opterecujes. Znam po sebi. Zato samo hrabro krenite i to je velik korak
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Juje draga samo polako..još je rano za išta. Koji je danas dan? 8pt???
Ostale cure sretno vam . ....
Malo sam manje aktivna ova dva tri dana al sve pratim.. uvatile me mučnine pa samo spavam...al hvala Bogu na mucninama i da bude nam svima sve u redu...
Sigmabh draga kako si ti?kad je ono pregled koji dan?
Pozdrav svima.
Bila sam jucer prvi put na pregledu. Sad sam 7+6 vidjeli smo srce i velicina ploda odgovara sedmicama znaci hvala Bogu sve je uredu i nek ostane tako
U ponedjeljak cu se narucit kod babice jer ovdje gdje sam radila postupak vise neidem na preglede.
Super se osjecam osim sto me boli zeludac i neznam kako da to rijesim
malena čestitam od srca...naravno i svim drugim curama koje su sada trudnice...
Ono što mene zanima je sljedeće: dali možda neka od vas zna ili je imala takvu situaciju, zanima me kod punkcije i transfera dali možemo tražiti svog doktora, tj.onog koji nas je vodio kroz većinu folikulometrija ili baš mora biti onaj dr koji se taj dan zatekne gore??
Svim trudnicama cestitke.
Zoja pretpostavljam da ovisi o bolnici. Di si ti? Na VV je kojo te dok.dopadne taj da.
Ja danas bila na pregledu imam za sada 6js. U srijedu punkcija..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Maeleena88.. cestitke... bas mi je drago da je sve super ☺ sada odmor i pazi na sebe...
Cure u postupku zelim vam velike bete na kraju☺
Za sada vas samo citam a postat cu vjesrovatno aktivnija i puna pitanja u 11 mjesecu kad krenem s postupkom...☺
Maeleena88.. cestitke... bas mi je drago da je sve super ☺ sada odmor i pazi na sebe...
Za sada vas samo citam a postat cu vjesrovatno aktivnija i puna pitanja u 11 mjesecu kad krenem s postupkom...☺
Sortiraj odgovore
Najstariji