suncokretica meni je nažalost isto prvi IVF bio bez embriotransfera a prva inseminacija uspješna samo što sam imala spontani.Dr mi nije znao reći kako to da je inseminacija bila poz,a kod IVF mi se nisu opodile js.
Koje tablete tvoj muž koristi ak nije problem ti za reći moj je pio profertil i sad ga ponovno planiramo uzeti...
Sretno
Suncokretice da li ste išli na IVF ili ICSI? Da li je uopće moguće da ne dođe do oplodnje kod ICSI-ja?
Držim fige da sutra ipak čuješ dobru vijest!
Vjerojatno oplodnja nije isla ICSI metodom jer mislim da kod te metode nije moguce ovo sto se desilo suncokretici. Mi smo isli na icsi i doslo je do oplodnje jer tamo naprosto embriolog sam izabire spermic i injektira ga direktno u stanicu.
Frendica koja je bila u Petrovoj mi je pricala da se to i njima dogodilo na prvom ivf-u. Nakon toga su isli na isci.
Cure pitanje
Sad sam procitala da je prvi dan menstruacije ako je doslo do krvarenja do 17h, a sve kasnije se tek sljedeci dan racuna kao prvi ddan. Stalno sam zbunjena jer pronalazaim svakakve informacije. Moram ici 3dc na vadenje krvi. Jesu vama sta rekli dr, kako vi racunate?
Meni vise nist nije jasno
Meni su sestra i dr tako rekli u Os da se 1 dan menstruacije računa do 17h,e sad valjda je tako...ako je netko drugčije računao nek se javi
Cure nakon koliko dana od punkcije vam je bio transfer?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Išli smo na IVF, a s obzirom da su spermići bili ok, nekako sumnjam da je to uzrok. Trebalo se oploditi ako je spermiogram uredan, možda jajne stanice nisu bile zrele? Mislim da se ne oplode ako je loš spermiogram, ne znam... Rekla mi je da nazovem opet sutra pa ću vidjeti ima li kakvih promjena i koji je uzrok neoplodnje...
tomy28, muž je koristio kapsule za muškarce iz dm-a, jeftine a imaju sve što i one skupe: http://www.dm-drogeriemarkt.si/linkableblob/si_homepage/590006/data/163593-manner-aktiv-5-2-2015-slika-data.png?v=1440055453000
Kod njega su bili samo nešto sporiji spermiji. E sad da li je nalaz poboljšan od tih kapsula ili zbog riješene ureaplazme, to ne znamo... Ureaplasma zna usporiti spermije pa je i to moguće. Makar on veli da vidi poboljšanja u vizualnom smisli nakon tih tableta pa valjda nešto i djeluju
ana232, nije bila opća anestezija. Dobiješ nešto u venu da te malo "ošamuti" ali si svjestan cijelo vrijeme. Ako te baš jako boli, anesteziologica je odmah pokraj i pojačava dozu. Mislim da sve ovisi o pragu boli i broju folikula. Mene ništa nije tada bolilo ni poslije, počela sam osjećati jajnike tek popodne i navečer kad mi je bilo teže sjediti i malo sam imala kao grčeve. Ali ništa strašno, mislila sam da će biti i gore... Danas mi je već skroz ok, prošli i bolovi i napuhnutost od stimulacije
Sortiraj odgovore
Najstariji