Medo2711, nek bude dobar nalaz pa napokon kreces...
Sunshine25, jesi li smrznula po dvije blastice na slamku?
Ema1987, sretno! Nisam nikad vadila betu nakon negativnog testa.
Karla89, izdrzi jos malo do bete I ja imam hiperprolaktinemiju, ali sam na bromergonu.
Mala martina1990, koji ti je dc? Koliko klomifena uzimas? Ja sam na 2. inseminaciji na dvije tablete imala 4 folikula i moja dr. je htjela napraviti punkciju, ali taj dan je bio netko drugi pa nista. Hocu reci, nikad ne znas kako ce tijelo reagirati. Planovi se mijenjaju. Znaci, tvoja dr uopce ne misli pokusavati prirodnjake s tobom, nego samo jacu stimulaciju?
Hani, jesam. Imam još 4 blastice u 2 slamke. Nama je jako jako loš spermio, tako da su nam savjetovali svakako vraćanje po dvije. Pošto smo imali 5 blastica, za prvi put smo jednu vratili, pa se dogovorili da ćemo, ako ne uspije, po dvije.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Medo2711, nek bude dobar nalaz pa napokon kreces…
Karla89, izdrzi jos malo do beteI ja imam hiperprolaktinemiju, ali sam na bromergonu.
Mala martina1990, koji ti je dc? Koliko klomifena uzimas? Ja sam na 2. inseminaciji na dvije tablete imala 4 folikula i moja dr. je htjela napraviti punkciju, ali taj dan je bio netko drugi pa nista. Hocu reci, nikad ne znas kako ce tijelo reagirati. Planovi se mijenjaju. Znaci, tvoja dr uopce ne misli pokusavati prirodnjake s tobom, nego samo jacu stimulaciju?
Iskreno da ti kazem neznam ka sta ona planira,ona nas ubjeđuje da je s nama sve u redu,pila sam 5 dana klomifen po dvije tablete,i danas na 8 dc imam jedan folikul na ljevom jajniku i dva na desnom jajniku...njezin odgovor danas je bio da bas ne reagiram na klomifen i to je bilo to...
Aha, sad vidim da si pitala i za iskustva. Meni je bila na jednoj folikulometriji i na punkciji. U početku mi nije sjela jer mi je rekla par informacija drugačije nego škvorc. Na kraju sam bila prezadovoljna, žena je pažljiva, napričale smo se, nije kao kod njega - kao na traci. Punkcija super prošla iako sam imala 16 js i puuuno malih folikula, lijevi jajnik pobjegao na desnu stranu. Stvarno palac gore za dr.Lanu!
Meni je dr Skvorc bio cisto ok, sve se dogovorila s njim, dr.Lanu jos nisam skuzila bas. Al nadam se da bude ok.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hani, jesam. Imam još 4 blastice u 2 slamke. Nama je jako jako loš spermio, tako da su nam savjetovali svakako vraćanje po dvije. Pošto smo imali 5 blastica, za prvi put smo jednu vratili, pa se dogovorili da ćemo, ako ne uspije, po dvije.
Na jako los spermiogram dobiti 5 blastica je vise nego odličan rezultat.
Nama je sve super ukljucujuci spg pa nam je 5 blastica bio top rezultat...
Mala martina, pa to je solidan broj folikula na dvije tablete. Je li mozda mislila na tanak endometrij? Kako je bilo u prvoj inseminaciji?
Rekla ke da je endometrij malo tanji al da je to sve ok,da ce on nadoci.U prvoj inseminaciji isto klomifen pet dana po dvije tablete dobila jedan folikul na ljevom jedan na desnomi plus jos sam pila estrofem za endometrij... ovaj ciklus samo klomifen
Nonina, ma i meni je Škvorc super, a na prvu mi uopće dr. Lana nije sjela, ni najmanje. Kako je postupak dalje tekao, ja sam bila sve više uplašena, i baš mi je taj osobni pristup dr. Lane odgovarao!
Marijaiva, slažem se! Svi su bili oduševljeni našim rezultatom, jer poslije punkcije, biologinja nam je došla i rekla da je našla dva spermija (kod nas je oligoasthenotheratozoospermia). Možeš misliti našeg šoka. Na kraju se 7 uspjelo oploditi, dan kasnije nas je zvala da ih je ipak 9 oplođenih, na kraju nam je ostalo 5 blastica. Možeš misliti naše sreće 😁 još da je bilo uspješno, ali nadam se da se u ovih 4 krije naš čupavac 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure jedni nalazi su mi dosli i dobri su. Jos cekam da stignu faktor II i V i MTHFR . Pitanje jedno svako koliko vi provjeravate spolne hormone ja sam ih vadila prije 3g i od tad nitko ne trazi da ih ponovim a od stitnjace vadim samo TSH . Jer kontala sam i za njih trazit uputnice da vidimo kakvo je stanje.
Medo2711, nek bude dobar nalaz pa napokon kreces…
Karla89, izdrzi jos malo do beteI ja imam hiperprolaktinemiju, ali sam na bromergonu.
Hvala ti....jos cekam nitko ne zove🙄🙄..pojest cu se
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji