Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    soyseka
    23. Travanj 2019. 21:40

Kengurica

Ipak kazu da nesto vide. Znam da ces poluditi do ponedjeljka. Jel imas gdje po drugo misljenje?

Zivim u De ovdje nemam nigdje otici privatno
    Ludim vjeruj 😦

23. Travanj 2019. 21:41

Nasty dragaaaa čestitam od srca i čuvaj se i uživaj u svakom trenutku, brige ostavi negdje daleko iza sebe! Soyseka malo neodgovoran pregled su obavili, kako mogu reci vidi se nešto pa jel se vidi ili ne vidi?!!! Idi nekom drugom doktoru sto prije!

soyseka
    23. Travanj 2019. 21:41

Grizli

Soyseka situacija nije bezazlena iskreno. Beta ti je prakticki u vrijedostima u kojima bude 13-14tt ako se ne varam. Ako nisi sigurna odi opet na pregeld vec sutra, posebno jer si vec imala vanmatericnu i ti si u rizicnijoj skupiti samim time od ponljanja iste. Iskreno zelim da je sve u redu i da bude to jedna divna trudnoca.

Kada sam imala vanmatericne ostala sam prirodno trudno
    Nadam se da opet necu biti te nesrece 😒
    Nemam gdje otici privatno zivim u De 🤦🏽‍♀️

soyseka
    23. Travanj 2019. 21:42

Nada88

Nastydragaaaa čestitam od srca i čuvaj se i uživaj u svakom trenutku, brige ostavi negdje daleko iza sebe! Soysekamalo neodgovoran pregled su obavili, kako mogu reci vidi se nešto pa jel se vidi ili ne vidi?!!! Idi nekom drugom doktoru sto prije!

Isla bih mila rado
    Al ovdje u De ta klinika mi vodi i to je to,nema privatno 
    Ludim 😏😒

23. Travanj 2019. 21:43

Joj soysek zaboravila sam da si u De, da ovdje nemaš kud otići, ali moZes reci da imaš bolove i da se osjećaš jako loše, to je jedini način ovdje! Ja bi odmah to napravila na tvom mjestu! 

soyseka
    23. Travanj 2019. 21:54

Nada88

Joj soysek zaboravila sam da si u De, da ovdje nemaš kud otići, ali moZes reci da imaš bolove i da se osjećaš jako loše, to je jedini način ovdje! Ja bi odmah to napravila na tvom mjestu!

Ej sve znas mogu samo to uraditi i da me prime u bolnicu na pregled 🤷🏻‍♀️
    Ne znam nisam vise pametna
    Vjeruj da me je strah ponovnog porazs
    Sve ukupno meni je ovo 6 put 😦

Grizli
    23. Travanj 2019. 21:56

Strasno! Ima Nada pravo najbolje da odes na neku hitnu ili tako nesto ako imas ili u tu kliniku di ides i kazes da imas bolove. Bas strasno, al zaista ne mogu da vjerujem da nemaj privatne ginekologe a kao tako napredna država su. Sta nema niti neki hitni ginekoloski kao kod nas sto rodilista imajuntrudnicke ambulante? Mislim zao mi je da te strasimo al za tebe nije zdravo da si uzrujana iducih prakticki tjedan dana i ne znas sto se dogadja s tobom i trudnocom. 

• Medo2711
    23. Travanj 2019. 21:57

Nikitta

MalaMartina1990 ja sam baš danas zatvorila bolovanje, 21 dan sam bila, preporuku za mirovanje piše mpo dr. nakon transfera, ali otvarala sam bolovanje dan prije zakazane aspiracije. Morala sam samo ginu donijet dokaz da sam u stimulaciji i kad je planirana aspiracija.
    Medo2711 bravo, sretno! I ja sam išla odmah s Menopurima 300, neka i tebi bude dobra terapija!
    Malagarava drago mi je da su svi dosad nalazi dobri! 😘

Hvala puno🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    23. Travanj 2019. 21:58

Nasty

medo2711

Javljam se da je nalaz dobar i ulazim u postupak.Pocinjem sa terapijom Menapur 300 do sub onda idem na ultrazvuk pa cu cuti sta dalje.Necu se previse veseliti neka ide svojim tokom🤗🤗🤗 ali mi je drago sto sam usla u postupak.

Draga sretno! 🤞🍀

Hvala ti draga.Uzivaj u svojoj trudnoci i tako 9 mj.Pusti sve ostalo,bitna si ti i tvoja bebica.🤗🤗🤗💞

Lh 8.3
    🤞🤗

• Medo2711
    23. Travanj 2019. 22:01

Grizli

Medo odlicno da su nalazi dobri i da krecete!
    Nasty predivnoooo! Drzim fige da ovo ti bude naljepsa trudnoca u povijesti covjecanstva. I nek si uzela bolovanje ne isplati se riskirat nista.
    Mala martina D1 uputnica je za 1 postupak od konzultacija folikulometrija do inseminacije ili punkcije + et ako je ivf u pitanju. Ako si na tu uputnicu vec imala inseminaciju ili transfer onda trebas novu. Ili ako je starija od godinu dana.

Hvala puno🤗 

Lh 8.3
    🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.