Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    23. Travanj 2019. 11:29

Umjesto Klomifena ti je upisao inseminaciju! On je inače temeljit i dva puta sve provjerava. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Mala_martina1990
    23. Travanj 2019. 11:34

Vaki

Umjesto Klomifena ti je upisao inseminaciju! On je inače temeljit i dva puta sve provjerava.

On je meni prepisao klomifene i očigledno napisao inseminaciju... a ja mu rekla kako je doktorica Jukic rekla da idemo na prirodni IVF... i ona tad predzadnji put mi je rekla  da kao ici cemo prirodni IVF uz klomifene dok mi danas na UZV kaze nebi ja vama preporucila klomifen za prirodnjak isla bi sa jacom stimulacijom...al vidim da joj je krivo sto je doslo do nesporazuma,al nisam htjela vise nista komentirat,izasla van i slomila se ko kišna godina...

• Kengurica
    23. Travanj 2019. 11:35

Stvarno treba na Vuku poceti pisati prituzbe u inaj kaslic.

23. Travanj 2019. 11:39

Mala_martina1990

Vaki

On je meni prepisao klomifene i očigledno napisao inseminaciju… a ja mu rekla kako je doktorica Jukic rekla da idemo na prirodni IVF… i ona tad predzadnji put mi je rekla da kao ici cemo prirodni IVF uz klomifene dok mi danas na UZV kaze nebi ja vama preporucila klomifen za prirodnjak isla bi sa jacom stimulacijom…al vidim da joj je krivo sto je doslo do nesporazuma,al nisam htjela vise nista komentirat,izasla van i slomila se ko kišna godina…

Joj bas uzas.. No opet zar ne mogu u kompjutoru promijeniti postupak nije da si krenula pa ono.. 
    A vjerojatno se ne zele petljati jedan drugom u posao.. Tesko je to da kad ne vodi cijeli postupak jedan doktor 

Boa35
    23. Travanj 2019. 11:46

Hani

Karla89, to zvuci bas obecavajuce. Sise pred ocekivanu m ne lažusamo nek se mrvica cvrsto drziNe viđa se cesto da se dvaput ostaje trudna iz inseminacija, bravo. Sto je uopce bio problem kod vas?
    Nonina, mozda se probudi jos koji, nikad ne znas, a jedna prava j.s. je dovoljna. Imas li ti vec dijete ili sam te zamijenila s nekom? Jesi li ovaj put kod skvorca?
    Ninna1804, razveseli nas u cet! Ja cu sutra radit test, 14 dana od et dvodnevnih, ali sise ispuhane cijelo vrijeme, tako da sam ja vec u planovima za sljedeci postupak, skupila sam nalaze pape i briseva, pa cu kad dode menga vadit krv za ostalo. Utrogestane danas necu stavljati, ionako sam ih ovih dana zaboravila staviti popodne.

Nikitta - hvala
    Hani - kod mene je bio problem jedino povišen prolaktin.. tako da uzimam dostinex tablete i sad je čak i ispod ref.vrijednosti.. no prirodno ni s tom sniženom razinoom, nisam uspjela zatrudniti..
    prva trudnoća je ostvarena tek nakon prve inseminacije, ali nažalost nije se zadržala, tj.plod se prestao razvijati u 7.tjednu.
    Sad držimo palčeve da bude sve ok :) sutra ćemo znati na čemu smo.

sunshine25
    23. Travanj 2019. 11:46

Ajmeee koliko novih curka i puuuuno novih stranica otkad me nema. Pozdravljam sve, ja sam se malo maknula od foruma, htjela sam sve pročitati, ali straaašno mi šteka forum, probat ću kasnije na kompu. Meni je M poprilično kasnila, idem na fet ovaj ciklus. Jučer konačno došla, sad zovem dr. i nitko mi se ne javlja. Jel zna koja što je sa Škvorcom? Jesu li mu produžili ugovor i jel rade danas?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Mala_martina1990
    23. Travanj 2019. 12:07

marijaiva

Mala_martina1990

Vaki

On je meni prepisao klomifene i očigledno napisao inseminaciju… a ja mu rekla kako je doktorica Jukic rekla da idemo na prirodni IVF… i ona tad predzadnji put mi je rekla da kao ici cemo prirodni IVF uz klomifene dok mi danas na UZV kaze nebi ja vama preporucila klomifen za prirodnjak isla bi sa jacom stimulacijom…al vidim da joj je krivo sto je doslo do nesporazuma,al nisam htjela vise nista komentirat,izasla van i slomila se ko kišna godina…

Joj bas uzas.. No opet zar ne mogu u kompjutoru promijeniti postupak nije da si krenula pa ono..
    A vjerojatno se ne zele petljati jedan drugom u posao.. Tesko je to da kad ne vodi cijeli postupak jedan doktor

A kaze da nemoze,kao gotovo je sad,uneseno je u sustav...Najgore je to sto se ono nadas necem novom,i naravno da polazes sve nade u to nesto.sto jos.nisi probao,u mom slucaju trebao je biti prvi IVF, i eto sve padne i vodu u roku 5 min.. A dobro, treba se pomiriti s time da je ovo proces pun uspona i padova...

• Nonina
    23. Travanj 2019. 12:10

sunshine25

Ajmeee koliko novih curka i puuuuno novih stranica otkad me nema. Pozdravljam sve, ja sam se malo maknula od foruma, htjela sam sve pročitati, ali straaašno mi šteka forum, probat ću kasnije na kompu. Meni je M poprilično kasnila, idem na fet ovaj ciklus. Jučer konačno došla, sad zovem dr. i nitko mi se ne javlja. Jel zna koja što je sa Škvorcom? Jesu li mu produžili ugovor i jel rade danas?

Sunsine produzen je ali ne pise na netu. Ja sam sad u postupku ali kod dr Lane jer je on na go. Rade oni stalno.
    Kakva su vam bila iskustva s dr. Lanom cure? 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

sunshine25
    23. Travanj 2019. 12:11

Hvala ti Nonina, onda ću zvati dok se ne jave 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    23. Travanj 2019. 12:14

Aha, sad vidim da si pitala i za iskustva. Meni je bila na jednoj folikulometriji i na punkciji. U početku mi nije sjela jer mi je rekla par informacija drugačije nego škvorc. Na kraju sam bila prezadovoljna, žena je pažljiva, napričale smo se, nije kao kod njega - kao na traci. Punkcija super prošla iako sam imala 16 js i puuuno malih folikula, lijevi jajnik pobjegao na desnu stranu. Stvarno palac gore za dr.Lanu! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.