Cure,ima li koja iskustvo-slijedi nam: biopsija u isto vrijeme kada ja vec pocnem uzimati lijekove (svjezi"materijal" ali i rizik da se mozda nece nista pronaci) ili biopsija->zamrzavanje spermica ako ih nadu->pa onda postupak. Azoospermia u pitanju sa svim ostalim nalazima urednima. Po tome sto su hormoni uredni, dalo bi se naslutiti da ce ih mozda negdje naci. Ali....
Ne znam ima li neka "statistika" uspjesnosti sa svjezim u odnosu na smrznute spermice...
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sofi - ne znam odgovor, ali pretpostavljam da je sl., vjerojatno kao što je kod ET-a i FET-a. Laički, uspješnost bi bila mrvicu veća sa svježim materijalom. Tako sam barem ja to povezala.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bolje je imati svjezu spermu jer nakon odledjivanja dio ne prezivi medjutim vi imate azoo i samo nek ti bude mantra da ih madju i to sto vise pa zaledili ili ne imate dobre sanse za trudnocu.
Hvala,cure!
Kengurica to svakako, u odnosu na to koliki je azoospermia sama po sebi problem,ovo pitanje smrznuti ili ne je cak i manje bitno recimo u cijeloj prici, bitno da ih se pronade 👓🔬🔎
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sofi uvjerena sam da će ih kod vas pronaći i da će biti dobre kvalitete, statistika uspješnosti ne postoji nakon sto ih pronađu isto ti je kao i sa svježim , postoji puno drugih odlučujućih faktora, na koje na žalost ne možemo utjecati!
Javljam se da je nalaz dobar i ulazim u postupak.Pocinjem sa terapijom Menapur 300 do sub onda idem na ultrazvuk pa cu cuti sta dalje.Necu se previse veseliti neka ide svojim tokom🤗🤗🤗 ali mi je drago sto sam usla u postupak.
Draga sretno! 🤞🍀
Cure bila ja na pregledu, potvrđena trudnoća unutar maternice, gestacijska vrećica 5mm, endometrij 16mm, sve ostalo uredno. Prebacio me ipak sa prenatala na folacin 5mg do 12tt. Kaže da ovo drugo za sada nije nužno. Da pomalo uvodim kasnije i da se zdravo hranim. Nastavljam sa duphastoneom također 3*1. Za dva tjedna opet uzv, nadam se da ću čuti srce. Iako mi je dr. rekao da ako se ok osjećam da mogu raditi, odmah sam uzela komplikacije jer me čeka jako stresan mjesec na poslu, ne želim riskirati ni pod razno.
Cure drage, svakoj posebno želim puno puno sreće i da dočekate malo srce pod svojim! Imala sam potrebu javiti vam se. Dugo vas pratim i čitam..🤞🍀😘💗
Sortiraj odgovore
Najstariji