Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    22. Travanj 2019. 19:26

Razocarana, jadna.... Danas 6d. Dva folikula recimo ok ako uopce ima js i  dva mala bas. Vele da od njih nista. Moji jajnici su pri kraju. 
    Znam da bi morala biti optimisticna i ne odustajati ali evo danas se bas osjecam lose . 🙁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Vaki
    22. Travanj 2019. 19:36

Baš u ovoj stimulaciji su mi se jajnici nešto kasnije trgnuli. Bili su dugo mali i od 8. dana su lijepo krenuli rast i namnožili se. Tako da još oni stignu narasti... 🤞

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• ninna1804
    22. Travanj 2019. 20:45

Lucielle, Jenn zao mi je Tako je Lucielle, u nove pobjede, sretno!!!!
    Hani u pon mi je beta, mislim da cu radit test u cetvrtak, bit ce to 10.dnt. Koji je tebi trenutno dan?
    Nonina zao mi je sto ti je tako los dan, mislim da jos ima vremena da se neki probude, drzim fige da ti sljedeci uzv bude sretniji 

Grizli
    22. Travanj 2019. 20:46

Nada nazalost nista tu ne mozes ocito se polako cisti endo pa ce kozda duze trajati. Meni je nakon 1 postupka prirodnog menga trajala 8 dana. U konacnici ces se ocistiti.
    Nonina koliko duge cikluse imas. Nemoj biti zalosna i odmah mislit da su jajnici pri kraju. Ima jos dosta vremena da oni narastu a i da neki novi se pojave. Mozda nije ni lose imati manje folikula obicno ond kvaliteta bude bolje. 🤞🤞🤞 Da na slijedecoj folikulometriji bude sve super. 

22. Travanj 2019. 20:53

Jenn, Lucielle žao mi je zbog  minusa 😔 nek sljedeći put bude dobitan 🤞
    Nada meni je menstruacija nakon crinone isto bila oskudnija, a već sljedeća je bila kao i obično tako da mislim da je sve to normalno. Ipak je tijelo pod dodatnim hormonima i treba malo vremena da dođe k sebi.
    Nonina cure ti dobro kažu. Nemoj se odmah deprimirati, probaj misliti pozitivno. Stvarno ima još vremena da jajnici reagiraju. I ne znači da su jajnici pri kraju- koliko god to zvuči pomalo trivijalno ali u konačnici potrebna je samo jedna. Moze samo podsjetnik koja lijekove uzimaš  i koja vam je dijagnoza? Oprosti, sigurno si već pisala ali stvarno nas je tu puno pa je teško popamtiti sve. 

• Nonina
    22. Travanj 2019. 21:12

Ma zna da mogu jos narast. Ali me bas puknulo. Kod nas dijagnoza moj niski amh ( pred god dana 4,5) ostslo ok a partner sve super nalaz. God 39. Na uzv prije postupka bilo 6 antralaca pa me malo diglo, ajde bude nesto vise mozda i onda danas puf.... hladan tus. Gledala te igle da se pikam popodne i onako, ubilo me bas. A vjerovale ili ne nemam snage ni da placem pa da mi bude lakse.  Od 2-5dan puregon 225 i od danas orgalutran i puregon jos. Ciklus prosli 23. A inace jedan mj  25 a drugi 28.
    Valjda cu sutra bit bolje ali negdje sam morala izbaciti sto mi je na dusi jer  sam cijeli dan glumila sunce pred drugima.

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

22. Travanj 2019. 22:06

Nonina ma jasno, zato smo tu da pružimo podršku jedne drugima. Ja isto imam nizak amh- oko 7 a imam 32 godine, mm smanjenu pokretljivost. Trebala sam ovaj ciklus u stimulirani ali sam na uzv 2dc imala već folikul od 11mm pa mi je prepisala od 20dc estrofem a onda bi ako sve bude ok od 2-3dc krenula s menopurima. Zato sam pitala koje lijekove koristiš jer me zanima ako još koja od nas ima iskustva sa ovom stimulacijom. 
    Ima nas još  tu sa sličnom dijagnozom. Vjerujem da te brine što su samo 2 folikula ali puno puta su cure pisale da su im na punkciji našli više folikula/stanica nego što su očekivali. Držim fige da i tebi tako bude, tek je 6dc i stignu se jajnici još itekako probuditi. Samo smireno 🤞🍀

Boa35
    23. Travanj 2019. 08:55

Hani

Lucielle,, ali ti barem imas jos dva feta za vjezbanje nepracenja simptomaKarla89, Pencil, ninna1804,cekate li betu ili cete radit testic?

Ja sam čvrsto odlučila sutra (13.dan od ins) ići vaditi betu, pa u petak ponoviti..
    Ne želim test raditi.. prošlu trudnoću mi je test 13 dan, bio negativan nakon inseminacije, 15.dan pozitivan..
    Mislim da će se iz bete bolje vidjeti.. pozitivna sam skroz..
    Prekjučer su me počele sise boliti i napuhale se, kad sam duže vremena u komadu na nogama osjećam u donjem dijelu trbuha neka lagana probadanja (tako mi je bilo i kod prve trudnoće).. sad ne znam jel to umišljam ili ne.. al ja nešto osjećam još sad treba izdržati ova 24 sata i onda vrijeme do nalaza

• Medo2711
    23. Travanj 2019. 10:07

Cure iz Petrove jel mozda znate koliko im treba da naprave nalaz i kad zovu da vam kazu rezultate?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Ema1987
    23. Travanj 2019. 10:26

medo2711

Cure iz Petrove jel mozda znate koliko im treba da naprave nalaz i kad zovu da vam kazu rezultate?

Nalaz 2dc? Ja sam bila prošli tjedan,ujutro oko 7.30 vadila, u 12.30 se vratila I dobila lijekove. Neznam kako bi bilo da sam se išla kod njih pikati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.