I ja sam zadovoljna s dr.Lanom kod Škvorca.
Sviđa mi se kako je pažljiva i baš mi se posvetila i na folikulometriji i kod samog postupka, dok kod doktora to sve nekako brzinski ide.
Hani - bila sam i ja na bromergonu.. al nisam reagirala dobro na terapiju. Nakon nekoliko dana uzimanja tableta pojavilo mi se crvenilo na licu i koža mi se počela ljuštiti, peklo me.. bila sam kao zmija koja mijenja kožu.. preeestrašno nešto.. tako da su me na ove prebacili.. moram ih naručivati iz vana, nema ih u hr i plaćam tablete.
Evo ja sam dobila kliniku, jedva mi je sestra dala termin za uzv 🙄 kaže da je strašna gužva, skoro sam morala čekati još jedan ciklus.
Karla89, slažem se za dr. Lanu!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kako ste se curke raspisale. Sunshine drago mi je da si nam se vratila i da si u FET-u ovaj mjes3c. Nadam se da ce biti uspjesno 🤞.
Mala martina ako sam zapamtila dobro tebi su fulali insem umjetso ivf pa to je strasno. Uzasno kako mugu tako fulat. Al evo iskreno se nadam da ce biti ova inseminacija uspjesna pa da neces ni morat na ivf.
Malagarava vecinom koliko znam traze dr da se hormoni vade svakih godinu dana. Barem Rijeka ima tako. Mozda je malo dugo to 3 godine a bila si u stimulaciji. 😒 Super da su ti nalazi za trombofiliju ok ovi sto su dosli.
Grizli e pa bas iz tog razloga bi volila da ponovim jer sam bila u stimulaciji a nitko mi ne trazi da provjerim hormone. Morat cu doktoricu opce prakse zamolit ako ikako mogne da mi da uputnice ako mogne bez ginekologa. Hvala mila
Grizli e pa bas iz tog razloga bi volila da ponovim jer sam bila u stimulaciji a nitko mi ne trazi da provjerim hormone. Morat cu doktoricu opce prakse zamolit ako ikako mogne da mi da uputnice ako mogne bez ginekologa. Hvala mila
Kod nas dr opce prakse ne moze pisat uputnice za spole hormone vec mora ginekolog. Cudno da te u Ciro nisu trazili ponavljanje hormona. Pitaj ih da ti napišu preporuku pa ce ti gin morat dat iako bi morali i ovako i onako.
E cure zanima me jos jedna stvar, tko izdaje bolovanje po pitanju MPO? Dr.opce prakse ili.ginekolog? Nisam nikad uzimala bolovanje a sad sam primorena jer nisam blizu Zagreba a nemam vise ni godisnjeg na poslu,pa mi ne preostaje nista drugo.nego trazit bolovanje..☹
E cure zanima me jos jedna stvar, tko izdaje bolovanje po pitanju MPO? Dr.opce prakse ili.ginekolog? Nisam nikad uzimala bolovanje a sad sam primorena jer nisam blizu Zagreba a nemam vise ni godisnjeg na poslu,pa mi ne preostaje nista drugo.nego trazit bolovanje..☹
Meni je sve vezano za MPO ginekolog pisao, kod doktora opće prakse sam išla s nalazom za bolovanje od supruga kad je trebalo.
Ginekolog
Javljam se da je nalaz dobar i ulazim u postupak.Pocinjem sa terapijom Menapur 300 do sub onda idem na ultrazvuk pa cu cuti sta dalje.Necu se previse veseliti neka ide svojim tokom🤗🤗🤗 ali mi je drago sto sam usla u postupak.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji