MalaMartina1990 ja sam baš danas zatvorila bolovanje, 21 dan sam bila, preporuku za mirovanje piše mpo dr. nakon transfera, ali otvarala sam bolovanje dan prije zakazane aspiracije. Morala sam samo ginu donijet dokaz da sam u stimulaciji i kad je planirana aspiracija.
Medo2711 bravo, sretno! I ja sam išla odmah s Menopurima 300, neka i tebi bude dobra terapija!
Malagarava drago mi je da su svi dosad nalazi dobri! 😘
Hvala Nikita na odgovoru,samo ja ne idem na aspiraciju vec na inseminaciju,i trebam samo 3 dana bolovanja zbog folikulometrija i putovanja,valjda ce mi htjeti dati... i da da jos pitam,zadnji put sam donjela MPO doktoru.D1 uputnicu ona pokriva sve preglede i folikulometrije, dali mi ta uputnica sad pokriva i MPO postupak ili moram donjeti novu D1 uputnicu? Oni ce to meni reci u cetvrtak kad ja dodem tamo.u Zg, al ja se necu vracati doma vise pa se nekako mislim ako treba nova D1 uputnica da ja to odma sutra izvadim prije puta... Oprostite na duuuugom postu,stalno.me nesto zanima,a koga cu pitat nego vas,Sretnooo svim curama...😁😁😘😘😘🤗🤗
Medo odlicno da su nalazi dobri i da krecete!
Nasty predivnoooo! Drzim fige da ovo ti bude naljepsa trudnoca u povijesti covjecanstva. I nek si uzela bolovanje ne isplati se riskirat nista.
Mala martina D1 uputnica je za 1 postupak od konzultacija folikulometrija do inseminacije ili punkcije + et ako je ivf u pitanju. Ako si na tu uputnicu vec imala inseminaciju ili transfer onda trebas novu. Ili ako je starija od godinu dana.
Medo odlicno da su nalazi dobri i da krecete!
Nasty predivnoooo! Drzim fige da ovo ti bude naljepsa trudnoca u povijesti covjecanstva. I nek si uzela bolovanje ne isplati se riskirat nista.
Mala martina D1 uputnica je za 1 postupak od konzultacija folikulometrija do inseminacije ili punkcije + et ako je ivf u pitanju. Ako si na tu uputnicu vec imala inseminaciju ili transfer onda trebas novu. Ili ako je starija od godinu dana.
E hvala ti Grizli, nisam imala inseminaciju na nju,samo preglede i folikulometrije
Cure mojee
27.03. sam radila transfee ,vec sam vam pisala beta danas 217000 a na ultra zvuku se jos nista ne vidi
Dal je neka od vas imala isto iskustvo
Slikedeci UZ zalazan za ponedjeljak 😏
Hvala
Grizli draga hvala ti od srca, najiskrenije ti želim isto nakon ovog dobitnog feta. Sretno! 🍀🤞😘
Cure mojee
27.03. sam radila transfee ,vec sam vam pisala beta danas 217000 a na ultra zvuku se jos nista ne vidi
Dal je neka od vas imala isto iskustvo
Slikedeci UZ zalazan za ponedjeljak 😏
Hvala
Bas nista se ne vidi na ultrazvuku?
Kako izgledaju jajovodi, jajnici.. Da li su Sta komentirali? Iskreno beta ti je dosta velika da se ne bi vidjela bar malena gestacijska, ili imaju los ultrazvuk...
Soyseka sad si cca 6 tjedana trudna. Trebala bi se viditi gestacijska i zumanjcana. Od srca ti zelim da se to u ponedjeljak i vidi. Sta ti oni kažu?
Soyseka sad si cca 6 tjedana trudna. Trebala bi se viditi gestacijska i zumanjcana. Od srca ti zelim da se to u ponedjeljak i vidi. Sta ti oni kažu?
Doktor je bio jako mlad i nije vidjeo nista
Onda je dosla doktorice i kao ima nesto al moram sacekati jos
Ja imam mucninu po citav dan,spavam i bas mi samo fali neko sranje sory na izrazu
Imala sam vec dvije vanmatericne pa se bojim😦
Ipak kazu da nesto vide. Znam da ces poluditi do ponedjeljka. Jel imas gdje po drugo misljenje?
Soyseka situacija nije bezazlena iskreno. Beta ti je prakticki u vrijedostima u kojima bude 13-14tt ako se ne varam. Ako nisi sigurna odi opet na pregeld vec sutra, posebno jer si vec imala vanmatericnu i ti si u rizicnijoj skupiti samim time od ponljanja iste. Iskreno zelim da je sve u redu i da bude to jedna divna trudnoca.
Sortiraj odgovore
Najstariji