Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    23. Travanj 2019. 16:55

Bolje je imati svjezu spermu jer nakon odledjivanja dio ne prezivi medjutim vi imate azoo i samo nek ti bude mantra da ih madju i to sto vise pa zaledili ili ne imate dobre sanse za trudnocu. 

sofi
    23. Travanj 2019. 17:57

Hvala,cure!
    Kengurica to svakako, u odnosu na to koliki je azoospermia sama po sebi problem,ovo pitanje smrznuti ili ne je cak i manje bitno recimo u cijeloj prici,  bitno da ih se pronade 👓🔬🔎 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

23. Travanj 2019. 19:00

Sofi uvjerena sam da će ih kod vas pronaći i da će biti dobre kvalitete, statistika uspješnosti ne postoji nakon sto ih pronađu isto ti je kao i sa svježim , postoji puno drugih odlučujućih faktora, na koje na žalost ne možemo utjecati! 

Nasty
    23. Travanj 2019. 19:32

medo2711

Javljam se da je nalaz dobar i ulazim u postupak.Pocinjem sa terapijom Menapur 300 do sub onda idem na ultrazvuk pa cu cuti sta dalje.Necu se previse veseliti neka ide svojim tokom🤗🤗🤗 ali mi je drago sto sam usla u postupak.

Draga sretno! 🤞🍀

Nasty
    23. Travanj 2019. 19:45

Cure bila ja na pregledu, potvrđena trudnoća unutar maternice, gestacijska vrećica 5mm, endometrij 16mm, sve ostalo uredno. Prebacio me ipak sa prenatala na folacin 5mg do 12tt. Kaže da ovo drugo za sada nije nužno. Da pomalo uvodim kasnije i da se zdravo hranim. Nastavljam sa duphastoneom također 3*1. Za dva tjedna opet uzv, nadam se da ću čuti srce. Iako mi je dr. rekao da ako se ok osjećam da mogu raditi, odmah sam uzela komplikacije jer me čeka jako stresan mjesec na poslu, ne želim riskirati ni pod razno. 

• Kengurica
    23. Travanj 2019. 19:47

Čestitam Nasty!

Nasty
    23. Travanj 2019. 19:50

Cure drage, svakoj posebno želim puno puno sreće i da dočekate malo srce pod svojim! Imala sam potrebu javiti vam se. Dugo vas pratim i čitam..🤞🍀😘💗

Nasty
    23. Travanj 2019. 19:53

Kengurica

Čestitam Nasty!

Hvala draga

• Mala_martina1990
    23. Travanj 2019. 20:04

Nikitta

MalaMartina1990 ja sam baš danas zatvorila bolovanje, 21 dan sam bila, preporuku za mirovanje piše mpo dr. nakon transfera, ali otvarala sam bolovanje dan prije zakazane aspiracije. Morala sam samo ginu donijet dokaz da sam u stimulaciji i kad je planirana aspiracija.
    Medo2711 bravo, sretno! I ja sam išla odmah s Menopurima 300, neka i tebi bude dobra terapija!
    Malagarava drago mi je da su svi dosad nalazi dobri! 😘

Hvala Nikita na odgovoru,samo ja ne idem na aspiraciju vec na inseminaciju,i trebam samo 3 dana bolovanja zbog folikulometrija i putovanja,valjda ce mi htjeti dati... i da da jos pitam,zadnji put sam donjela MPO doktoru.D1 uputnicu ona pokriva sve preglede i folikulometrije, dali mi ta uputnica sad pokriva i MPO postupak ili moram donjeti novu D1 uputnicu? Oni ce to meni reci u cetvrtak kad ja dodem tamo.u Zg, al ja se necu vracati doma vise pa se nekako mislim ako treba nova  D1 uputnica da ja to odma sutra izvadim prije puta... Oprostite na duuuugom postu,stalno.me nesto zanima,a koga cu pitat nego vas,Sretnooo svim curama...😁😁😘😘😘🤗🤗

Grizli
    23. Travanj 2019. 20:11

Medo odlicno da su nalazi dobri i da krecete!
    Nasty predivnoooo! Drzim fige da ovo ti bude naljepsa trudnoca u povijesti covjecanstva. I nek si uzela bolovanje ne isplati se riskirat nista.
    Mala martina D1 uputnica je za 1 postupak od konzultacija folikulometrija do inseminacije ili punkcije + et ako je ivf u pitanju. Ako si na tu uputnicu vec imala inseminaciju ili transfer onda trebas novu. Ili ako je starija od godinu dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani