Karla89, to zvuci bas obecavajuce. Sise pred ocekivanu m ne lažu samo nek se mrvica cvrsto drzi
Ne viđa se cesto da se dvaput ostaje trudna iz inseminacija, bravo. Sto je uopce bio problem kod vas?
Nonina, mozda se probudi jos koji, nikad ne znas, a jedna prava j.s. je dovoljna. Imas li ti vec dijete ili sam te zamijenila s nekom? Jesi li ovaj put kod skvorca?
Ninna1804, razveseli nas u cet! Ja cu sutra radit test, 14 dana od et dvodnevnih, ali sise ispuhane cijelo vrijeme, tako da sam ja vec u planovima za sljedeci postupak, skupila sam nalaze pape i briseva, pa cu kad dode menga vadit krv za ostalo. Utrogestane danas necu stavljati, ionako sam ih ovih dana zaboravila staviti popodne.
Nikitta, kad se zapisujes za sljedeci postupak?
Ema1987, onda se ti vec pikaš? Nek ti Petrova donese srecu!
Cure iz Petrove jel mozda znate koliko im treba da naprave nalaz i kad zovu da vam kazu rezultate?
Nalaz 2dc? Ja sam bila prošli tjedan,ujutro oko 7.30 vadila, u 12.30 se vratila I dobila lijekove. Neznam kako bi bilo da sam se išla kod njih pikati
Nalaz 2dc,hvala.Ja sam isto tako dosla oko 7:30🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Prijavljujem mengu - napokon.
Medo2711 ako misliš na nalaz bete, javljaju ti na mail ako im ostaviš podatke, krajem radnog vremena, oko 14-14.30 isti dan.
Hvala i za tu informaciju🤗..ja vadila fsh pa cekam daljne upute i ljekove.
Lh 8.3
🤞🤗
Medo, jesi ti danas išla? Krećeš u postupak? Ja sam 2 DC vadila progesteron.
Hani da, napokon sam u postupku i nadam se trećoj sreći :) imam drugu terapiju i sad mi je kao prvi put, a nadam se da će mi ovaj put stanice biti bolje kvalitete. A ti nemoj prestati s terapijom dok ne dobiješ nalaz bete tako sam i ja zadnji put otpisala i smanjila terapiju jer sam prokrvarila pa beta pozitivna.
Želim vam/nam svima sreću, čitam vas ali ne pišem redovito. Suosjećam sa svakim neuspjehom jer znam kako je
Evo da se i ja javim... Jutros bila na VV...plan je bio da krecemo sa prirodnim IVF-OM,i tako sam mislila sve do jutros,zadnji put mi nije bila doktoric Jukic vec doktor Podgajski i on je uveo u računalo da idem na inseminaciju a ja to uopce nisam.imala pojma sto je on napisao,jer dogovor sa doktoricom je bio IVF..i da skratim pricu,moramo na inseminaciju jer je vec sve provedeno i uvedeno u sustav...bas sam razocarana,ljuta...ma sve...
Hani da, napokon sam u postupku i nadam se trećoj sreći :) imam drugu terapiju i sad mi je kao prvi put, a nadam se da će mi ovaj put stanice biti bolje kvalitete. A ti nemoj prestati s terapijom dok ne dobiješ nalaz bete tako sam i ja zadnji put otpisala i smanjila terapiju jer sam prokrvarila pa beta pozitivna.
Želim vam/nam svima sreću, čitam vas ali ne pišem redovito. Suosjećam sa svakim neuspjehom jer znam kako je
Jesam dobila mengu napokon,neznam ovisi o nalazu🙄🙏🤞 Dali ti kreces ili isto cekas nalaz?
Lh 8.3
🤞🤗
Sad vidim da si napisala,zelim ti puno srece i da su ti dobro pogodili terapiju🙏🤞🤗🤗🤗
Lh 8.3
🤞🤗
Evo da se i ja javim… Jutros bila na VV…plan je bio da krecemo sa prirodnim IVF-OM,i tako sam mislila sve do jutros,zadnji put mi nije bila doktoric Jukic vec doktor Podgajski i on je uveo u računalo da idem na inseminaciju a ja to uopce nisam.imala pojma sto je on napisao,jer dogovor sa doktoricom je bio IVF..i da skratim pricu,moramo na inseminaciju jer je vec sve provedeno i uvedeno u sustav…bas sam razocarana,ljuta…ma sve…
Bas mi je zao,kako to da nemogu promjeniti?Ako ti pise u papirima da si za ivf🙄🙄🙄🙄
Lh 8.3
🤞🤗
Ajme, pa što je njima? Stvarno da rade takve gafove, nije to mala stvar. Nemaju pojma kako se ti sad osjećaš zbog njihovog nemara. Ne znam što bih rekla, ovo je ipak previše!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji