Pozdrav!
Nakon posjete ginekologu ja mislila da ćemo uskoro u proces, a ono ništa. :(
Naime, imamhydrosalpinx jajovod i polip u maternici.
E sada, mislim da sam čitala da je netko prošao nešto isto (možda griješim), ali…ima itko da je to operirao? Iskustva? Koliko poslije se može u postupak?
Ja sam imala hydrosalpinx,u 9 mj operirana,iduci ciklus isla u postupak,oporavak brz,operirana na Merkuru Dr.Radoš Planinić,sve pohvale doktorici
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sretan vam Uskrs,drage moje...😘
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Lady pa strasno. Kako tako napacenom tijelu se uopce radi transfer. Zelim da si trudna i na sve zaboravis. A 4 blastice od 9 stsnica ti je tocno neki prosjek.

Trudilicama koje slave, sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim obiteljima 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sretan vam Uskrs
Sve mi je to sad jasno, ali znate kak to vec ide kod prvog puta, naivni ste i mislite da ce sve upaliti od prve, pa bi sve htjeli sto prije obaviti i onda ne razmisljate bistro.
Nikitta, ma ne, stvarno ne zamjeram dr. toliko da bi ga mijenjala. Gdje god da sam citala o komplikacijama za vrijeme punkcije pise da se zahvacanje organa uglavnom događa kod poremecene anatomije, a to nije nesto na sto je mogao racunati unaprijed. Dok sam lezala na odjelu, svi dr i sestre koji su me obilazili su mi rekli da ne pamte kad se takav slucaj dogodio, bili su bas sokirani i zabrinuti. Ali dobro, bilo pa proslo, sad samo pozitiva
Curke Sretan Uskrs svima koje ga slave! I da sve iduci docekamo sa barem 1 clanom obitelji vise!
LadyNatasja onda ako je problem poremecene anatomije i da moras opet u postupak ja bi iskreno birala istog lijecnika jer on sad valjda zna situaciju bolje nego netko tko bi te prvi put punktirao. Ako nije bilo do ljecnicke pogreške. U svakom slucaju nek bude uspjesan ovaj pa da ne treba 2.punkcija!

Ženice moje koje slavite sretan vam Uskrs!! Da provedete ovaj dan u miru i radosti ❤😊 Svake godine poželim da sljedeći Uskrs ili Božić dočekam s djetetom u rukama ili barem trudna, pa želim da do sljedeće godine sve budemo na ljepšoj temi i s proširenim članom obitelji 🙏🙏💕
Sretan Uskrs svima i njihovoj obitelji koji slave.Uzivaj te u danu i lijepi provod🤗
Ja jos cekam mengu😮
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji