E pa da, to sam i ja guglala, no nisam baš skontala, pa rekoh da pitam tu cure s iskustvom s tom pretragom. Ja sam znala da je kod mene sve u redu i kod supruga, ali mene je zanimalo naša ZAJEDNIČKA kompatibilnost. Očito mi ta pretraga neće dati taj odgovor.
Ma nemam pojma vise iskreno.. I nemam vise volje ni zivaca istrazivat iskreno, kakvi god nalazi bili vratit cemo ta 2 embrija pa kak bude..
Ako nista Mozda jednom Prag i PGD...
Jer da mi sad ta neka pretraga kaze da nam se geni ne preklapaju u tom i tom postotku.. Sto onda.. Isto kao i kariogram... Moze bit i ne mora ako nisu uredni da mozete imat zdravo dijete.. Sve su to postotci...
Ovdje davat novce na postupke mi isto nije urodilo plodom, bolje da smo dali jos malo i otisli van.. Jer ne bi nam bila neka velika razlika u novcima buduci da sam imala 2 feta, puno stanica i histeroskopiju...
4000eura smo potrosili privatno...
tommy28 da, da....u Os sam kod prof Š.
Nikitta hvala mila, drzim fige da ti ovo bude najjjjsretniji Uskrs u zivotu
Babylove zao mi je draga
Hejbaburibu, sto kaze folikulometrija??
Lucielle, kad je fet?
Rokas, jesi li i ti ovaj mjesec u akciji?
Nova sreca, sto kaze embriologica, zasto zametci ne opstaju?
Babylove, jesi li ti ono spominjala da su ti blastice zadnji put imala neka udubljenja??
Nikitta, da, da, smanji tempo jer sljedecih 9 mjeseci odmaras!
Marijaiva kužim sve… no ako imate 100% preklapanje u recimo DQ Alpha genu, onda ne postoji šansa za trudnoćom, osim u slučaju surogat majčinstva… I mi smo se privatno istrošili 6.000€, zato sad koristim postupke preko HZZO. Ne može čovjek nasmagati toliko u tako malo vremena 🙉
Uzasno skupo da..
Ma ne... Ako sad ne uspije najvjerojatnije odustajemo, a ako se ikad i odlucimo ici cemo van...
Bez kopanja.. Pun mi registrator nalaza na vadila se krvi za 3 zivota.. Citala sam ja to sve jos prije 2 godine.. Jos tu hla tipizaciju nismo i torch... mislim da mi je Tad i doktorica na vv rekla za hla da Sta cu ja s tom pretragom u Hrvatskoj mi lijeka nema🙄😂😂.
A za torch da Ak nemam macku Sta ce mi i to😪😂😂
Za surogat majcinstvo novaca nemamo nit mi je to eto nekako za mene prihvatljivo.. Radije bi usvojili da je bar i to u nasoj drzavi jednostavnije... tak da...
Marijaiva kužim sve… no ako imate 100% preklapanje u recimo DQ Alpha genu, onda ne postoji šansa za trudnoćom, osim u slučaju surogat majčinstva… I mi smo se privatno istrošili 6.000€, zato sad koristim postupke preko HZZO. Ne može čovjek nasmagati toliko u tako malo vremena 🙉
Mislis za ostvarivanje ili zadržavanje trudnoce nema sanse?
Lemonmi se pratimo, i meni sinoc bila stoperica, sutra punkcijaBabylovezao mi je
Mimica dr.M je meni bio u subotu, nama je ovo prvi postupak pa nisam ni znala da je trebao/ili nije trebao otici..
Nego, svakako sam htjela pitati vas cure iz Ri..trebam li nositi nesto sa sobom kad budem isla na punkciju, nesto za oblacenje/presvlacenje, papuce..? Nisam se to uopce sjetila pitati..rekao mi je da cu dobiti voltaren prije punkcije i da dodjemo u 8, punkcija u 8:30..toliko znam.
Jenn doktor M. je radio do negdje čini mi se 2.mjeseca i onda su rekli da je otišao privatno, valjda u medico. Ostale su samo doktorice i otada im traje strašan pritisak jer jedva sve stižu.
Što se tiče punkcije ne bi ti nažalost znala reći koja je procedura. Možda da si poneseš neku spavaćicu i papuče da se nađe za svaki slučaj. Ja sam do sada imala samo 2 punkcije u prirodnom i to bi me odmah pustili doma, a koliko znam u stimulaciji uvijek zadrže par sati da vide kako se razvija situacija s obzirom da je punktirano više folikula. Koliko imaš folikula? Nisi tražila anesteziju? Mene sljedeći ciklus čeka stimulirani pa se i sama dvojim dali da tražim anesteziju ili ne 🤔 nisam još nikad bila uspavana pa me strah, kukavica sam prava što se toga tiče 😆
Cure hvala vam sima.. od ovog svog sam se pogubila i ne mogu pohvatat tko je u kojoj fazi..
Cini mi se da Hrabrica ceka punkciju, kao i Lemon i cini mi se Hajburibu i jos netko ali evo ne znam tko.. u svakom slucaju sretno najsretnije svima 💖🤞
Hani tebi ne znam dali sam rekla da ti drzim 🤞 da se sve 3 oplode ali i ako jesam od viska glava ne boli 😎
Kod mene su nlastice sada imale odlicnu ocijenu.. ali stanice imaju neka udubljenja..
Marijaiva nadam se da ce ti uspjeti ovaj puta.. zao mi je da si imala toliko neuspjeha...
Nikitta, Grizli, Vaki, sve znate 💖 dugo se skupa tu pratimo i nadam se da cete uskoro javiti lijepe vijesti kao i nasa Kengu 💖💖💖
Nina, Liypye, Nova sreca, Tommy i sigurna sam da sam nekoga zaboravila spomenuti ali zbilja mi nemojte zamjeriti.. sretno od sveg 💖
Doci ce i nase vrijeme kad tad, iako se nekada pitam ima li Bog drugi plan za nas, jesmo li mi bas taj par kojemu je suđeno zivjeti bez malih smotuljaka, to ne znam.. ali znam da cu se boriti do zadnjeg atoma snage pa ako ni tad ne uspije bar cu znati da smo dali sve od sebe 💖
Cure hvala vam sima.. od ovog svog sam se pogubila i ne mogu pohvatat tko je u kojoj fazi..
Cini mi se da Hrabrica ceka punkciju, kao i Lemon i cini mi se Hajburibu i jos netko ali evo ne znam tko.. u svakom slucaju sretno najsretnije svima 💖🤞
Hani tebi ne znam dali sam rekla da ti drzim 🤞 da se sve 3 oplode ali i ako jesam od viska glava ne boli 😎
Kod mene su nlastice sada imale odlicnu ocijenu.. ali stanice imaju neka udubljenja..
Marijaiva nadam se da ce ti uspjeti ovaj puta.. zao mi je da si imala toliko neuspjeha…
Nikitta, Grizli, Vaki, sve znate 💖 dugo se skupa tu pratimo i nadam se da cete uskoro javiti lijepe vijesti kao i nasa Kengu 💖💖💖
Nina, Liypye, Nova sreca, Tommy i sigurna sam da sam nekoga zaboravila spomenuti ali zbilja mi nemojte zamjeriti.. sretno od sveg 💖
Doci ce i nase vrijeme kad tad, iako se nekada pitam ima li Bog drugi plan za nas, jesmo li mi bas taj par kojemu je suđeno zivjeti bez malih smotuljaka, to ne znam.. ali znam da cu se boriti do zadnjeg atoma snage pa ako ni tad ne uspije bar cu znati da smo dali sve od sebe 💖
Tako je😍
Hej cure, evo me... beta naravno 0 kako dam i mislila. Nikako vam pisati. Danas mi je bilo ajme. Čekala prof. 100 godina, a znam da me čekaju neke neodgodive stvari na poslu pa sam zurila. Al to uvijek bude, kad zuriš se iskomplicira. Uglavnom, ja posto nemam vise smrzlica, imam sad malu pauzu. Tako je rekao prof. Novi postupak krajem lipnja, početkom srpnja. Razmišljala sam da ga malo požurim, no onda sam se Nikitta uhvatila one tvoje... ići cu nizvodno... 😁
Sad malo odmora za tijelo. Taman se ninna i ja dogovorimo za kavu, a ona mora na prp 😁🙉
Uglavnom... napisale ste hrpu stranica!!! Do sada sam pola zaboravila tko je sta napisao. Hani počinjem kao ti bilježiti! Između ostalog, sretno ti 😘
Nikitta jel čuvaš mrve? 🤰
Grizli, čekaj nisam skuzila, jel ti sad ovaj mjesec ideš u fet ili ne?
Babylove, zao mi je draga... za pretrage radi onako kako ti osjecas da je ispravno! Nemoj ic u postupak ako nisi sigurna.
Johan, ajde nas bar ti razveseli!
Hrabrice, koja pozitiva!!!! Tako i treba!!! 💪💪💪
Curke sorry ako sam nekog zaboravila, zelim vam svima puno puno srece 🍀🍀🍀🍀
Mimica ja sam inace kod profesorice..na uzv mi nista nije govorila p sam pitala koliko je folikula, odg mi je 3,4..mjerila je samo dva koliko sam ja vidjela na onom velikom ekranu, 1 na lijevom i jedan na desnim, medjutim dva dana poslje dr.M je rekao da lijevi jajnik spava i da ce desni sve odradjivati, nije komentirao koliko ih je ali ja sam vidjela 3 veca na desnoj strani..samo je rekao da nece biti punkcija u pon nego u utorak(sutra) da damo i manjima sansu da se razviju.
Rekao je jos da ce mi dati prije punkcije voltaren. Glupo mi poslje toga traziti anesteziju, cini mi se da kod nas nisu bas odusevljeni davanjem anestezije. Imam inace dosta visok prag tolerancije na bol pa se nadam da necu bas umirati od bolova. Iako sam pocela citati o punkciji pod voltarenom cim sam dosla doma i prepala se odustala sam od citanja iskustava sa punkcija, bolje da nisam ni citala, laske bi mi bilo.
Ako budes imala puno js, trazi anesteziju..ja sam bila uspavana u jednoj operaciji, nije me bilo strah, lijepo zaspes, probudis se malo malaksas i super barem nista me boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji