Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    08. Travanj 2019. 14:53

Kengurica

Babylove nama su jos histeroskopiju trazili nakon tri neuspjesna transfera i to za trombofiliju, al nama je (uvjerena sam) bilo kljucno sto smo promijenili kliniku i sigurna sam da dotad nikad nisu izdvojili dobre spermice. Mi smo sad prvi put imali 4 oplodjena, dosad u tri postupka samo 1 oplodjeni. Ali mi dosad nismo imali ni dobar embrij skolski.
    Sjecam se da sam citala da je jednoj zeni dr Radoncic rekao da misli da je njhov problem u spermi i da iako imaju blastice da ne misli da su najbolji spermici pogodjeni. Njegov biolog je valjda slecijaliziran za spermu. Mozda da si platis tamo konzultacije?
    Anamozda tvoji doktori pristaju da te folikulometrije radis kod nekog u svom gradu. Pitaj.

Kengurice,, jeste li vi u ovom dobitnom postupku bili kod dr. Radončića?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Hani

Babylove, zao mi je, stvarno. Jesi li koristila istu terapiju u sva tri postupka? Mislis li mijenjat kliniku?
    Karla 89, ti si u cito privatno?
    Hrabrice, bas je lijepo procitat poruku koja pršti optimizmom!!!! Drzim figeTi si na gonalu? Koliki ti je AMH inace?
    Nova sreca, sad si u prirodnom na femari? Jesi li trazila od marusicke neke dodatne pretrage?
    Kako su nam nase trudnice?

marijaiva

To sam sve obavila nakon 3 postupka
    I tu jos fali kod testova za trombofiliju PAI, MTHFR, FII, FV LEIDEN…
    zatim sam radila i glukozu i inzulin…

I naravno histeroskopiju, laparaskopiju, kariogram... 
    😪🙄🙄

08. Travanj 2019. 14:57

marijaiva

marijaiva

To sam sve obavila nakon 3 postupka
    I tu jos fali kod testova za trombofiliju PAI, MTHFR, FII, FV LEIDEN…
    zatim sam radila i glukozu i inzulin…

I naravno histeroskopiju, laparaskopiju, kariogram…
    😪🙄🙄

No to troje nakon 2  spontana ne prije, a ovo sve prije navedeno sam obavila nakon Treceg postupka s betom 0... 

• Hani
    08. Travanj 2019. 15:02

Uopce nisam pitala mogu li imat odnose nakon punkcije. Sto vi mislite?
    Pokrili smo subotu kad sam saznala da ce neki vjerojatno puknut. Posto su dva folikula popucala, mozda da i danas odradimo kucnu inseminaciju, ako ne bude previse bolno. 

• Hani
    08. Travanj 2019. 15:08

Rita86, Bubamarice, soyseka, dajte, dojavite koji plusic

08. Travanj 2019. 15:08

Hani

Uopce nisam pitala mogu li imat odnose nakon punkcije. Sto vi mislite?
    Pokrili smo subotu kad sam saznala da ce neki vjerojatno puknut. Posto su dva folikula popucala, mozda da i danas odradimo kucnu inseminaciju, ako ne bude previse bolno.

To nikako ne bih preporucila  ako si imala punkciju jer su ipak prckali dolje i imamo vecu mogućnost pokupiti neku infekciju.. 
    Neki doktori nakon punkcije prepisuju i antibiotike...
    Ja osobno nakon punkcije do bete ne bih jer sam se nekako bojala da mi se jajnici ne uvrnu nit sam imala volju a sad... 
    Svatko radi kako hoce... 

• Babylove
    08. Travanj 2019. 15:18

Nova sreca histeroskopiju, laparaskopiju, kariogram i moram se raspitati sto jos mogu..
    Lylipie hvala ti, da nikada nisam imala smrzle 😥
    Mimica hvala i tebi.. tako je uvijek puno stanica lose kvalitete.. iako ih je sad bilo 12 zrelih 6 se oplodilo ali sve imaju neka zadebljanja tako mi je biologica objasnila i samo 2 dosle do blastica.. vidjet cu dali vrijedi riskirati nekim drugim lijekom ili samo sa najmanjom dozom ici.. jer do sad su isli samo bemfolom uvijek ali su svaki put kemijali dozama i ovo zadnje je zapravo bilo najbolje..
    Marijaiva hvala ti stitnjacu i trombofiliju sam odradila

• Babylove
    08. Travanj 2019. 15:26

Kengu kod nas kaze biologica da su spermiji bez obzira sto nalaz skroz varira sasvim uredni i da ih ima dovoljno dobrih da se oplodi puno stanica.. ali su moje stanice uvijek lose kvalitete i vjerojatno mi je stimulacija prejaka.. vidjet cu za konzultacije..to stignemo uvijek otici jer odustati necu dok je god snage u meni.. iako za privatno para iskreno nemam ali iskopat cu ih od nekuda... hvala ti...💖
    Hani uvijek bemfola ali su mi sa dozama svaki put kemijali.. ne mislim mijenjat kliniku jer ne krivim ja doktore sto ne uspjeva.. jednostavo je tako.. samo ne zelim opet u postupak bez dodatnih pretraga i razgovora o drugacijoj stimulaciji.. jer realno mi svo sve drugacije i tesko je i njima svaki put pogoditi jer ni oni ne znaju kako ce to odreagirati na lijek.. 

• ninna1804
    08. Travanj 2019. 15:39

Grizli evo me napokon, danas 13.dc, otisla na uzv, zavrsila ponovno na prp-u.....uzimam duplu dozu estrofema, transfer u ponedjeljak. Uglavnom, pitala za prp 'vanjskih' pacijentica.....prvo je rekao da bi bilo dobro da si kod nas u postupku, rekla sam da si iz Ri i kaze da nema problema. U kontaktu je s tvojom mpo prof, trebala bi ti u nalazu napisati da preporuca prp i s uputnicom mozes ici preko hzzo-o. Morala bi biti u kontaktu s njim i oko 10. do 13. dana doci ovdje, sve bi se s njim dogovorila, meni je rekao ovako na grubo. Mozes se javiti na odjel humane, trazis gl.sestru Maru i ona ce ti sve dalje reci  031 512 344 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.