Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    08. Travanj 2019. 14:21

Babylove

Nova sreca

Babylove

I moja beta jedna velika ocekivana 0… za tj dana idem na nove konzultacije… ne znam sto mi je ciniti.. sto da radim.. sto od pretraga da trazim… ne znam dali ce mi dati ista da radim posto je to kao treci neuspjesni transfer…ali opet je toni treci stimulirani bez ijednog smrzla… ali definitivno znam da od svih mogucih dodatnih pretraga odustati necu jer u 4 stimulaciju mi nema smisla ici bez nekih dodatnih pretraga.. prenstveno jer mi je to zadnji pokusaj stimulacijom i samim time ce mi pritisak biti jos veci..

Draga i ja isto imam tri ivf iza sebe 1 je bia biohemijska trudnoca druga 2 nista.i pitala doktora dali ima ista od pretraga za napraviti dodatno rekla je ne da je to sve u sreci pitanje.ako slucajno sta odkrijes javi mi

Ja nisam nikako ostvarila trudnocu… a prvi put su bila 2 embrija, drugi put 1 blastica i sada 2 blastice… i oke postujem ja to da je sve to sreca i da ce biti onako kako onaj gore odluci… ali nakon ovoga mi ne mogu reci da je sve to losa sreca bez dodatnih pretraga… da smo napravili sve pretrage i nije uspjelo rekla bi ok tako je kako je… ali ovako ne pristajem na takav odgovor… i vjerujem da ce me ozbiljno shvatiti ovaj put… jer ja iz ordinacije izac necu dok ne dobijem sto zelim….a prije svega napisat cu si na papir sto zelim jer inace zablokiram kada udem tamo

Sta to imas u planu raditi od nalaza da vidim mozda i ja trebam jos nesto u istom smo sosu 

Boa35
    08. Travanj 2019. 14:28

Nova sreca

Nova sreca

Karla89

Nova sreca

Čao lutke moje!Čestitam svima onima kojima je sve ispalo pozitivno i sada u lagane borbe kroz 9 mj😘.A drugima preporučivam da ne gube nadu doće i nami taj dan da ugledamo bebaća.Nisam se javljala duže vrijeme tj pratila vas jesam i čitala koliko sam stigla.evo blizi se i meni dan sa prirodnim postupkom,pa imam pitanje za one koje su već trošile femaru.Koliko ste pili tableta dnevno i od koliko gramaze i nisam znala da se kupuju na recept.jel zna koja kolika mu je cjena?Hvala

Ja sam ih pila ovaj ciklus.. jednu ujutro, jednu navečer.. al nisam ih kupovala.. dobila od doktora jednu karticu (10 tableta).. i bile su od 2,5mg.:
    Danas imam prvu folikulometriju u ovom ciklusu, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje

Znaci dvi dnevno pijes.javi kako ti je proslo na ultrazvuku.i naravno sretno draga

Cek jel to samo 5 dana si pila?

Da, krenula 3. dan ciklusa, prestala 7. dan ciklusa.. znači 5 dana ukupno..
    Ti si ih isto dobila za piti ili?

Mi imamo još jedan postupak inseminacije, tako da pratimo sad folikule.. nadamo se u petak inseminaciji

Lilypie
    08. Travanj 2019. 14:31

Babylove žao mi je zbog negativne bete. Obavezno javi ako budeš dobila što od dodatnih pretraga iako nažalost, sumnjam da ćeš ih dobiti.Ovo me osobito zanima jer ću i ja sad u treći postupak. Ni ti nemaš smrzliće? 
    Hrabrica super rezultat!!! Samo tako pozitivno naprijed 
    Lemon jel gotova punkcija? Kako je prošlo?
    Johan žao mi je zbog minusa  poznajem taj osjećaj!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

08. Travanj 2019. 14:32

Babylove strašno mi je žao draga! Nakon 3 neuspjela ivf itekako imaš pravo tražiti od doktora neke dodatne pretrage, a možda bi bilo dobro da popričate i o samoj stimulaciji. Ako sam dobro zapamtila ti uvijek imaš dosta stanica a nikad smrzlića tako da po meni očito nešto ne štima. Svako tijelo drugačije reagira na lijekove, a moguće da tebi ovi koje ti daju ne odgovaraju pa bi možda bilo dobro i promijeniti lijekove a ne uvijek ponavljati s istima. Drži se, šaljem  zagrljalj 🤗❤

08. Travanj 2019. 14:33

Cure... GUK, Inzulinsku rezistenciju, stitnjacu i antitijela stitnjace, testove na trombofiliju 

08. Travanj 2019. 14:35

Ja sam to sve dobila nakon 3 postupka... 
    Zavisi kakav vam je soc gin. Ili Mpo lijecnik.. 
    Npr meni je Mpo doktor napisao preporuku za sve sto sam tražila i na temelju tog soc gin dao uputnice bez problema... 

08. Travanj 2019. 14:41

Johan žao mi je 😥💕
    Hrabrice želim ti da te taj dobar osjećaj prati i dalje i da na kraju bude i pozitivan rezultat 😊
    Blakcy89 šta ima kod tebe?
    Grizli žao mi je zbog angine, nadam se da će ti brzo biti bolje. Ne brini zbog folikula, ima on još vremena da naraste, moguće da će biti i malo kasnija ovulacija. Nego jesam ja dobro zapamtila da ste ti i Jenn spominjale da je ovaj vikend dežurao dr.M? Ja sam mislila da je on otišao privatno 🤔
    P.s. Jenn sretno na punkciji i javi kako je prošlo!! 🤞🤞

08. Travanj 2019. 14:42
  • Kengurica
    08. Travanj 2019. 14:49

Babylove nama su jos histeroskopiju trazili nakon tri neuspjesna transfera i to za trombofiliju, al nama je (uvjerena sam) bilo kljucno sto smo promijenili kliniku i sigurna sam da dotad nikad nisu izdvojili dobre spermice. Mi smo sad prvi put imali 4 oplodjena, dosad u tri postupka samo 1 oplodjeni. Ali mi dosad nismo imali ni dobar embrij skolski. 
    Sjecam se da sam citala da je jednoj zeni dr Radoncic rekao da misli da je njhov problem u spermi i da iako imaju blastice da ne misli da su najbolji spermici pogodjeni. Njegov biolog je valjda slecijaliziran za spermu. Mozda da si platis tamo konzultacije?
    Ana mozda tvoji doktori pristaju da te folikulometrije radis kod nekog u svom gradu. Pitaj.

08. Travanj 2019. 14:50

To sam sve obavila nakon 3 postupka 
    I tu jos fali kod testova za trombofiliju PAI, MTHFR, FII, FV LEIDEN...
    zatim sam radila i glukozu i inzulin... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.