Ja ko padobranac morat cu iscitat sta ste pisali nisam stigla. Sad od svoje doktorice . Indikacija za trombofiliju kaze najmanje tri spontana ali pitat ce sefice koja daje odobrenje ali da se nenadam puno. Ne obracaju paznju na to ako postupak nije uspio kao trombofilija ne utice na to . Nista idemo korak po korak privatno i nema druge .
Jennza 3 folikula da se izdrzat. Nije da ne boli, al prezivi se. Inace daju ako inzistiras ili imas veci broj folikula. Drzim fige sutra. Ja sam isto kod profe i ona je full njezna na punkciji tako da ja kad mi ju je ona radila sam najmanje osjetila bol. Najvaznije dobro isprazni mjehur prije i pokusaj mislit na nesto 10, kad ih je malo brzo prodje. A anestezija nije nista strasno koliko sam skuzila jer je tako kratka da nema losih nuspojava kao kod duge.
Marijaiva sto niste radili onda kariogram za sve kromosome? Imala sam samo 1 fet do sada i to prekasno. Po mom racunu 9.dan su vratili blasticu. Tako da u startu je sansa bila onako klimava. Sad da ovo odradimo i onda idem u fet sa decortinom i andolom. Do sad nikad nista mi nisu dali nakon transfera osim crinone. Tako da uopce ne znam sto bi meni trebalo. Al posto do sada kad me skrsila angina nisam bila bolesna skoro 3 godine moguce da je imunitet divljao posto je muz B- krvna grupa, a ja 0+. Kad dobim mengu vidit cu sa profom sto sve predlaze, al svakao hvala za info do sad sam mislila ako nema ovulacije nema ni feta. 😕
Hani opcenito mislim da bi svi ti dr da rade pod manjim opterecenjima kvalitetnije nas izvjestavali i pricali s nama satima, al ovako to je ko tvornica u kojoj je svizac zamotao cokoladicu, a ti ne shvacas ni svisca ni cokoladu. Treba pitat i traziti objasnjenja kad ae nesto ne kuzi ili zeli, to sam ja naucila na svojoj kozi. Ja se prije svakog uzv pripremim kao pred prezentaciju na kongeru jebate popis nosim sa sobom. Al ne mogu vise odmahivat rukom.
Nemam pojma iskreno... Kariogram smo davno radili pogledali su i sjecam se samo da je pisalo uredan zenski tip i za muza uredan muski...
Onda vjerojatno jesu samo ja kad sam vidjela uredno nisam to vise proucavala...
S estrofemom ti ovulacije ne treba.. Kreces s tabletama 2dc.. Ides na par ultrazvuka da vide ponasanje endica dal povecat ili smanjit tabletice i kad ti je endom. Zadovoljavajuc uvedu ti utrogestan i za 5 dana je transfer... Nema ovulacije nema folikula... Samo je potreban endometrij dovoljno debel..
Meni Npr obicno nakon 7,8 mm uvedu utrogestan i to je to.. Na dan transfera jos naraste pa bude oko 10mm...
Ja ko padobranac morat cu iscitat sta ste pisali nisam stigla. Sad od svoje doktorice . Indikacija za trombofiliju kaze najmanje tri spontana ali pitat ce sefice koja daje odobrenje ali da se nenadam puno. Ne obracaju paznju na to ako postupak nije uspio kao trombofilija ne utice na to . Nista idemo korak po korak privatno i nema druge .
Da i meni je i hematolog i privatnik rekao da trombofilija ne utjece na implantaciju vec moze izazvati spontani, da se sad svi kao tog hvataju a to s implantacijom veze nema🙄🙄🙄no ono smilovali su mi se pa dali fragmin no meni ni terapija nije pomogla.
Marijaiva hvala za info to nisam nikd proucavala. Meni doduse je sad vec endo zadebljao a folikula videceg nem na vidiku. Al svakako prvo planiram uzicat uz fet decortin i andol, a onda ako vidim da mi opw6te ovulacije setaju pitam za estrofem. Mene je strah tih svih tableturina jer meni sve one izazivaju tolike nuspojave a koliko sam sad citala eatrofem nije da ih nema jos pise oprez kod astme. Tako d aza sve to sad moram i pulmologa pitat. 🙄 Cirkus Colorado ae nastavlja 😒
Marijaiva hvala za info to nisam nikd proucavala. Meni doduse je sad vec endo zadebljao a folikula videceg nem na vidiku. Al svakako prvo planiram uzicat uz fet decortin i andol, a onda ako vidim da mi opw6te ovulacije setaju pitam za estrofem. Mene je strah tih svih tableturina jer meni sve one izazivaju tolike nuspojave a koliko sam sad citala eatrofem nije da ih nema jos pise oprez kod astme. Tako d aza sve to sad moram i pulmologa pitat. 🙄 Cirkus Colorado ae nastavlja 😒
Anha.. Joj
Meni Npr. Od estrogena su utasne ali utasne glavobolje par dana dok se valjda ne naviknem🙄
Pa onda gutam njih i nest za glavobolju jer izdrzat 2_3 dana ne mogu..
Uzas
Anha.. Joj
Meni Npr. Od estrogena su utasne ali utasne glavobolje par dana dok se valjda ne naviknem🙄
Pa onda gutam njih i nest za glavobolju jer izdrzat 2_3 dana ne mogu..
Uzas
Estrofema ne estrogena😅
Babylove mislim da je to to. Ako se sto sjetim javim.
Marijaiva auuu mene glavobolje kolju od progesterona ne zelim onda znat sto bi pod time bilo, al ako treba i to cu podnjet.
Babylove ma nema Sta misliti da si poludila, to su sve takoreći standardne pretrage..
Samo moras znati da je laparoskopija ipak operacija.. Jest najmanje invazivna no opet te rezu..
Morat ces i prije operacije obaviti pretrage koje su potrebne da bi na operaciju uopce mogla ici...
Najbolje da ti laparo i histero naprave od jednom...
A usput uzmu i biopsiju endometrija😂
Ma sve sto mogu kad vec spavas🙄😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji