Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    08. Travanj 2019. 15:39

Hani

Babylove, zao mi je, stvarno. Jesi li koristila istu terapiju u sva tri postupka? Mislis li mijenjat kliniku?
    Karla 89, ti si u cito privatno?
    Hrabrice, bas je lijepo procitat poruku koja pršti optimizmom!!!! Drzim figeTi si na gonalu? Koliki ti je AMH inace?
    Nova sreca, sad si u prirodnom na femari? Jesi li trazila od marusicke neke dodatne pretrage?
    Kako su nam nase trudnice?

Jesam u prirodnom sam cekam da dobjem pa da pocmem ih piti.pitala sam ju rekla mi je samo da izvadim hormone prije prve tablete i vitamin D.a ostalo mi je rekla da nezna sta bi mogla vise izvaditi od nalaza

• Jenn
    08. Travanj 2019. 15:49

Lemon mi se pratimo, i meni sinoc bila stoperica, sutra punkcija 

Babylove zao mi je 

Mimica dr.M je meni bio u subotu, nama je ovo prvi postupak pa nisam ni znala da je trebao/ili nije trebao otici..
    Nego, svakako sam htjela pitati vas cure iz Ri..trebam li nositi nesto sa sobom kad budem isla na punkciju, nesto za oblacenje/presvlacenje, papuce..? Nisam se to uopce sjetila pitati..rekao mi je da cu dobiti voltaren prije punkcije i da dodjemo u 8, punkcija u 8:30..toliko znam.

• Kengurica
    08. Travanj 2019. 15:58

Lilipye nismo. Mi poliklinika IVF. 
    Babylove da probate prirodnjak s klomifenima, jel to prihvacaju u tvojoj klinici? Meni su rad najbolje stanice bile.

08. Travanj 2019. 16:35

Nikitta

Babylove jako, jako mi je žao! Molim te uzmi u obzir činjenicu da stalno idete s jednim te istim lijekom, a nema rezultata. Nisu svi lijekovi istog sastava, ja sam na Gonalima imala katastrofa odaziv i no transfer, a sad s Menopurima sve zrele stanice se oplodile i kvalitetne, ovo mi je peti stimulirani, a tek sada dobar rezultat. Koliko znam Bemfola je čisti FSH, a Menopuri su FSH i LH. Isto tako, Puregoni su se pokazali kao dobri za žene s lošijim stanicama. Elonva također.. femara, letrozol.. Ne krivi sebe molim te, možda samo treba promjeniti pristup i lijekove. I definitivno se slažem s Kengu, prirodnjak ne odrađuj bez Klomifena na koje imaš pravo! ❤️ Hrabrice čuda su moguća onima koji vjeruju. Sretno dalje, tako je divno čitati tvoj optimizam. Ja sam super, radila po stanu dosta od jutra, sad me tako probolo u maternici, da sam legla. Odmorko slijedi. I feel good.

Znaci i tebi je vec peti stimulirani.. I ja sam imala 5 od tog 9 transfera i jos 2 blastice.. 
    No Npr. Ja sam jednom s istim lijekom tj. Puregonom imala katastrofa rezultat a drugi put dobar.. 
    Jos sam se ljutila Sta mi daju isti lijek ako mi ne odgovara.. Npr 1 stimulirani s Puregonom 14 stanica i nikakva 2 embrija, a 3 stimulirani 13 stanica i 5 blastica i od tog 2 put trudna no spontani... 

4 sreća
    08. Travanj 2019. 16:42

Nikitta

Hani sretno, neka se sve 3 oplode 🤞🏻🥰
    Nova sreca sretno u prirodnjaku ☘️🤞🏻

Hvala draga

• tomy28
    08. Travanj 2019. 16:45

ninna1804

Grizli evo me napokon, danas 13.dc, otisla na uzv, zavrsila ponovno na prp-u…..uzimam duplu dozu estrofema, transfer u ponedjeljak. Uglavnom, pitala za prp 'vanjskih' pacijentica…..prvo je rekao da bi bilo dobro da si kod nas u postupku, rekla sam da si iz Ri i kaze da nema problema. U kontaktu je s tvojom mpo prof, trebala bi ti u nalazu napisati da preporuca prp i s uputnicom mozes ici preko hzzo-o. Morala bi biti u kontaktu s njim i oko 10. do 13. dana doci ovdje, sve bi se s njim dogovorila, meni je rekao ovako na grubo. Mozes se javiti na odjel humane, trazis gl.sestru Maru i ona ce ti sve dalje reci031 512 344

nina1804 jesi li ti to možda u Os i kod kojeg dr...

08. Travanj 2019. 16:46

Nikitta

Marijaiva kad napišeš da ste radili kariogram, onda imaš iskustva, pa da te pitam, i tebe Grizli. Stigli danas nalazi, kariotip moj, i kariotip supružnika, samo piše na mom nalazu uredan ženski kariotip, a na muževom isto tako. Dakle nema ono da li smo mi kompatibilni, ili se preklapamo?! Jesam li ja napravila krivu pretragu? Ja sam htjela kariogram, a mpo dr. napisala - Molim učiniti kariotip oba supružnika. Jel to jedno te isto? 🤔

Isto je to.. Kariotip ili kariogram je pregled kromosoma.. Dakle uredan je nalaz tvoj i od supruga. 

08. Travanj 2019. 16:50

Isla ja guglat.. Pa nije to ista pretraga🙄

• Babylove
    08. Travanj 2019. 16:51

Kengu, Nikitta hvala vam na savjetima... za kolomifene sam isto rekla da cu pitati da pokusamo... jer do sad sam bila u 3 prirodna ali bez ljekova... i naravno nista od toga... nisu mi do sada ponudili nista u prirodnom.. niti sam cula od koje cure da je koristila nesto.... bez obzira na sve znam da cu ustrajat u svemu jer znam da imam pravo na to... do sad nisu stvarali problem oko pitanja i prosli put kad sam trazila pretragu za trombofiliju i hsg pa se nadam da nece ni ovaj.. 

08. Travanj 2019. 16:52

marijaiva

Isla ja guglat.. Pa nije to ista pretraga🙄

Iako citam treci put i nist ne kuzim🙄😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.