Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    08. Travanj 2019. 13:05

Pink01, Nada88 i Ana123456, koje su vase dijagnoze?
    Blacky i Babylove, jeste li vadile betu?
    Lemon, mislimo na tebe
    Johan, jos to nije sigurno, ponovi test
    Bila sam na aspiraciji. 3 j.s. su ostale pa cu sutra saznat je li se koja oplodila.

johan
    08. Travanj 2019. 13:15

Hani

Pink01, Nada88 iAna123456, koje su vase dijagnoze?
    Lemon, mislimo na tebeJohan, jos to nije sigurno,ponovi test
    Bila sam na aspiraciji. 3 j.s. su ostale pa cu sutra saznat je li se koja oplodila.

Neznam zasto al nevjerujem ovom testu necu radit vise do bete valjda zato jer mi nikad tak menga nije pocela

Boa35
    08. Travanj 2019. 13:21

Nova sreca

Čao lutke moje!Čestitam svima onima kojima je sve ispalo pozitivno i sada u lagane borbe kroz 9 mj😘.A drugima preporučivam da ne gube nadu doće i nami taj dan da ugledamo bebaća.Nisam se javljala duže vrijeme tj pratila vas jesam i čitala koliko sam stigla.evo blizi se i meni dan sa prirodnim postupkom,pa imam pitanje za one koje su već trošile femaru.Koliko ste pili tableta dnevno i od koliko gramaze i nisam znala da se kupuju na recept.jel zna koja kolika mu je cjena?Hvala

Ja sam ih pila ovaj ciklus.. jednu ujutro, jednu navečer.. al nisam ih kupovala.. dobila od doktora jednu karticu (10 tableta).. i bile su od 2,5mg.:
    Danas imam prvu folikulometriju u ovom ciklusu, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje

Hrabrica
    08. Travanj 2019. 13:30

Cure evo mene s prvog uzv-a <3 Znači ne znam kako da opišem taj osjećaj šoka, nevjerice i radosti <3 Stanje je ovakvo: 5-6 folikula na lijevom jajniku i čak 4 na desnom na kojem nismo ništa očekivali jer pod klomifenima nije reagirao prošli put! Sad su po 11-12 mm..Endometrij uredan, sve školski <3 Čak nije spominjala uvećanje, hiper, ništa u tom smislu pa vjerujem da je i u tom pogledu sve ok! U čet još jedan uzv, vađenje krvi i punkcija u sub <3 Ne mogu opisati ovu radost, molila sam se da ih bude 3-5 a kad ono 9-10! I da je sve uredno! Bit će da je to do krunice koju vrtim svaki dan od prvog dana korizme i ozbiljno počinjem vjerovati u čuda <3 Ne osjećam strah i možda će glupo zvučati ali neka jaka intuicija koju imam već par dana mi govori da je to to! A danas mi je ovaj rezultat došao kao dokaz i još jedan dobar kick jer od samog starta baš sve ide kako treba <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Babylove
    08. Travanj 2019. 13:32

I moja beta jedna velika ocekivana 0... za tj dana idem na nove konzultacije... ne znam sto mi je ciniti.. sto da radim.. sto od pretraga da trazim... ne znam dali ce mi dati ista da radim posto je to kao treci neuspjesni transfer...ali opet je toni treci stimulirani bez ijednog smrzla... ali definitivno znam da od svih mogucih dodatnih pretraga odustati necu jer u 4 stimulaciju mi nema smisla ici bez nekih dodatnih pretraga.. prenstveno jer mi je to zadnji pokusaj stimulacijom i samim time ce mi pritisak biti jos veci..

4 sreća
    08. Travanj 2019. 13:49

Babylove

I moja beta jedna velika ocekivana 0… za tj dana idem na nove konzultacije… ne znam sto mi je ciniti.. sto da radim.. sto od pretraga da trazim… ne znam dali ce mi dati ista da radim posto je to kao treci neuspjesni transfer…ali opet je toni treci stimulirani bez ijednog smrzla… ali definitivno znam da od svih mogucih dodatnih pretraga odustati necu jer u 4 stimulaciju mi nema smisla ici bez nekih dodatnih pretraga.. prenstveno jer mi je to zadnji pokusaj stimulacijom i samim time ce mi pritisak biti jos veci..

Draga i ja isto imam tri ivf iza sebe 1 je bia biohemijska trudnoca druga 2 nista.i pitala doktora dali ima ista od pretraga za napraviti dodatno rekla je ne da je to sve u sreci pitanje.ako slucajno sta odkrijes javi mi

• pink01
    08. Travanj 2019. 13:52

Hani

Pink01, Nada88 iAna123456, koje su vase dijagnoze?
    Lemon, mislimo na tebeJohan, jos to nije sigurno,ponovi test

Hani
    Suprug ima jako los spermiogram...kod mene je sve u redu pa su nam preporucili icsi
    ovo nam je prvi pokusaj...do sad smo sve nekako ignorirali i tek nedavno radili nalaze
    Pa sad i mi krecemo u borbu 🤞

4 sreća
    08. Travanj 2019. 13:52

Karla89

Nova sreca

Čao lutke moje!Čestitam svima onima kojima je sve ispalo pozitivno i sada u lagane borbe kroz 9 mj😘.A drugima preporučivam da ne gube nadu doće i nami taj dan da ugledamo bebaća.Nisam se javljala duže vrijeme tj pratila vas jesam i čitala koliko sam stigla.evo blizi se i meni dan sa prirodnim postupkom,pa imam pitanje za one koje su već trošile femaru.Koliko ste pili tableta dnevno i od koliko gramaze i nisam znala da se kupuju na recept.jel zna koja kolika mu je cjena?Hvala

Ja sam ih pila ovaj ciklus.. jednu ujutro, jednu navečer.. al nisam ih kupovala.. dobila od doktora jednu karticu (10 tableta).. i bile su od 2,5mg.:

Znaci dvi dnevno pijes.javi kako ti je proslo na ultrazvuku.i naravno sretno draga

4 sreća
    08. Travanj 2019. 13:57

Nova sreca

Karla89

Nova sreca

Znaci dvi dnevno pijes.javi kako ti je proslo na ultrazvuku.i naravno sretno draga

Cek jel to samo 5 dana si pila?

• Babylove
    08. Travanj 2019. 13:58

Nova sreca

Babylove

I moja beta jedna velika ocekivana 0… za tj dana idem na nove konzultacije… ne znam sto mi je ciniti.. sto da radim.. sto od pretraga da trazim… ne znam dali ce mi dati ista da radim posto je to kao treci neuspjesni transfer…ali opet je toni treci stimulirani bez ijednog smrzla… ali definitivno znam da od svih mogucih dodatnih pretraga odustati necu jer u 4 stimulaciju mi nema smisla ici bez nekih dodatnih pretraga.. prenstveno jer mi je to zadnji pokusaj stimulacijom i samim time ce mi pritisak biti jos veci..

Draga i ja isto imam tri ivf iza sebe 1 je bia biohemijska trudnoca druga 2 nista.i pitala doktora dali ima ista od pretraga za napraviti dodatno rekla je ne da je to sve u sreci pitanje.ako slucajno sta odkrijes javi mi

Ja nisam nikako ostvarila trudnocu... a prvi put su bila 2 embrija, drugi put 1 blastica i sada 2 blastice... i oke postujem ja to da je sve to sreca i da ce biti onako kako onaj gore odluci... ali nakon ovoga mi ne mogu reci da je sve to losa sreca bez dodatnih pretraga... da smo napravili sve pretrage i nije uspjelo rekla bi ok tako je kako je... ali ovako ne pristajem na takav odgovor... i vjerujem da ce me ozbiljno shvatiti ovaj put... jer ja iz ordinacije izac necu dok ne dobijem sto zelim....a prije svega napisat cu si na papir sto zelim jer inace zablokiram kada udem tamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.