Hvala i držite mi fige, za što više lijepih stanica. Javim se nakon punkcije
Draga sretno i drzim fige za sto vise dobrih stanica🤞
Kengurice dobila sam anginu pa sam nadroksana antibiotik, lekadoli, septolete, svasta nesto. Dobro da nisam ovaj mjesec u postupku tako otrovana svim tim lijekovima. Bas me skrsilo 2 dana oduzeta.
Ana dobrodosla i ako imas toliko za putovat do Zg zbilja ti se vise isplati negdje biti tih 10-tak dana u Zg. Punkcija ovisi kakve cikluse inace imas. Obicno bude oko onog dana kad imas i u prirodnom ciklusu.
Drage moje
meni je danas 9.dan 5dnevnih zametaka
Nocas sam imala jake grceve i sve mi to nekako lici na to da cu dobiti menstruaciju...😣
Jutros lagani grcevi...lice kao i uvijek u pms-u grozno
😢
Ej drage moje ja vam vec 2 dana imam neki tamno smedji iscjedak,danas napravila test sa ebaya negativan je...
Pink01 uh 9 dnt blastica, pa lako bi mogla radit test i vidjet na čemu si.
u srijedu rano ujutro sam uzela zadnju injekciju brevactid 1500 pa se bojim da jos nije izasla iz tijela
al izgleda da cu svakak napravit test sutra ujutro ak ne dobijem do tad...
Nove cure dobro dosle i sretno..
Grizli brzo ozdravljenje to zelim.. i ja sam redovito imala borbe sa anginom pa znam kako ti je 🤞
Nikitta cekam nalaz do 13 h... ali situacija se nije poromijenila.. pa sam se pomirila s tim da cu produziti kod sestre po novu uputnicu za zg..
Johan zbilja mi je zao 😔 ja sam u prvom postupku radila test 10dt 2 embrija i bio je negativan i isti taj dan vadila betu i velika nula bila.. kada ti ides vaditi? Drzim 🤞 da ipak pude kod tebe lijepsi ishod
Nikita obavila uzv, dosla 1.30 sat nakon termina sta sam narucena i dosla na red za 30 minuta. Tako da to mi je bio potez stoljeca kasniti da ne moram cekat tamo satima. Prizdravila jesam al jos kasljem jako pa nisam htjela sjediti tamo satima tako da je ok. Dobra stvar je da imam sad pauzu jer su rekli da nakon antiobiotiaka je najbolje pricekat 15 dana da iz tijela izadje antibiotik. Na uzv endo 8-9, a folikuli mali. Jos me profa pita da di je folikul kad je endo toliki. Od kud ja znam. Opet ima specijalizante pa se najehim kad me oni gledaju jer prckaju 20 minuta bezveze a ona pregelda u 2 sekenude detaljnije nego oni. Al dobro. Cudno joj sto imam na desnom jajniku 3 folikula podjednake velicine a vec se kao trebao vodeci izdvojiti 10 dc mi je. I svi su tako oko 12-13 bi ja rekla po mojoj slobodnoj procjeni nije mjerila. Tako da u cet opet pa cemo vidit sto se dogadja. Za cudno ako imam ovulaciju bit ce kasna.
Johan hm zao mi je da je minus. Koliko jos de bete imas? Realno gledano testic bi vec mogao pokazivat pravi ishod nazalost. 😞 Nadam se ipak da je krivi rezultat.
Pink dobro ti Nikita kaze to bis vec mogla tets napraviti.
Hvala na savjetima
Svima drzim fige i zelim puno uspjeha
Neizvjesnost cemo sve nekako izdrzat
Svima zelim sto prije +
Sortiraj odgovore
Najstariji