Johan.. ja isto pijem aspirin i nisu mi rekli od koliko.. ali u ljekarnoj me je samo pitao dali šumeci i tablete.. i ja rekla tablete i dao mi je od 500.. nisam ni razmisljala ni istrazivala od koliko uopce postoji i koji bi trebala piti.. 😥😥 sad ssam se zabrinula.. ja moram piti aspirin zbog trombofilije..
Miss predivno 💓💓💓
Ej drage moje ja nakon transfera moram pit aspirin i folnu,a ova mi u ljekarni dala aspirin 500 ,nije li to previse??,citam da se pije aspirin do 100mg
Nazovi sutra bolnicu gdje si bila pa pitaj od koliko mg.trebas piti...
Isla sam citi uputstva i zapravo nema razloga za brigu.. jer po uputama je okej
Cure sretno koliko vas ima!!! Na ovom forumu definitivno stoji ona statistika da se svaki 6.par bori s neplodnošću. Sve sam zaboravila što sam pročitala danas tko što čeka.. Pa ćemo ovako:
Čestitam svim curama na pozitivnim betama i da uredno dočekate pravilne otkucaje, školsku trudnoću, porod i svog bebača! 👏 💗
Svim drugim curama sretno sa čekanjem bete ili aspiracije pa transfera pa bete! 🤞🍀
I puno sreće curama koje startaju s novim protokolima zajedno samnom uskoro.. 🤞🍀💪😘 Neke od vas će čekati betu dok se ja budem bockala.. Čitam vas kad god stignem.
Odradila sam sve alternativno što se dalo.. i krećem u borbu💪💪💪 ima da mi sreća dođe ja sam spremna😎🤣

Hani meni je prvi IVF. Zbog raznoraznih događanja nakon inseminacije nisam ni bila u postupku
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Karla89 sretno s pikanjem i da bude uspješno!!!
Nasty kada krećeš?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Kengu ja stvarno imam samo najbolje rijeci za petrovu, skoro 2 puta su spasili bebu i mene..jest da su sestre nekad na svoju ruku al nista strasno, govorim za one dolje na pt1 i pt2.
A sestre gore na odjelu carskog su zasluzile orden, pogotovo intenzivna. Vjerujem da ima i drugih iskustava al moje je za pomolit se 🙏
Nikita tako ti je to izgleda u tim mpo vodama, vezes se za ljude, situacije i nekako je tesko otici odavde 😉
Hrabrice idem na zadnju inekciju menopura +cetrotide danas, sutra uzv i vjerojatno navečer štoperica. Bliži se aspiracija 😃
Johan da, najbolje vidjet s tvojim dr. na koju dozu je mislio/mislila. Ovisi je li to preventivna doza bez dokazane trombofilije, onda je dovoljno 50mg ili 100, ali ako imaš dijagnozu trombofilije, onda bi veća doza mogla biti oke, no to liječnik treba točno odrediti.
Odlicnooooo 😁😁💪💪💪 Samo nek se tako nastavi lijepo po planu i bit ce pluscina na kvadrat! 😁😁🤞🤞
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Karla89 sretno s pikanjem i da bude uspješno!!!
Nasty kada krećeš?
Krećem onaj tjedan od 15-19. Taman kad tebi prođe ET i budeš čekala betu 😀 zvuči uvrnuto ali radujem se injekcijama😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji