Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    01. Travanj 2019. 17:51

Nikitta

Hrabrice idem na zadnju inekciju menopura +cetrotide danas, sutra uzv i vjerojatno navečer štoperica. Bliži se aspiracija 😃
    Johan da, najbolje vidjet s tvojim dr. na koju dozu je mislio/mislila. Ovisi je li to preventivna doza bez dokazane trombofilije, onda je dovoljno 50mg ili 100, ali ako imaš dijagnozu trombofilije, onda bi veća doza mogla biti oke, no to liječnik treba točno odrediti.

Odlicnooooo 😁😁💪💪💪 Samo nek se tako nastavi lijepo po planu i bit ce pluscina na kvadrat! 😁😁🤞🤞

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Nasty
    01. Travanj 2019. 18:24

hejbaburibu

Karla89 sretno s pikanjem i da bude uspješno!!!
    Nasty kada krećeš?

Krećem onaj tjedan od 15-19. Taman kad tebi prođe ET i budeš čekala betu 😀 zvuči uvrnuto ali radujem se injekcijama😉

• Joy
    01. Travanj 2019. 18:58

Bas tako KAD 😀 ja uletim koliko mogu od klinaca.
    Kengu, takva je situacija bila, ne da vjerujem nego znam da nije bilo dr iz petrove ja ne bih gledala danas dijete u skoli ❤
    Cekam tvoj uzv kao da cekam svoj ☺
    Onda ces nam kad to sve prođe pricat o porodu i bolnici 😉

hejbaburibu
    01. Travanj 2019. 18:59

Haha... bas sam rekla m da se osjećam ko narkoman na dopu jer me veseli pikanje 😅 
    Kad znamo zašto to radimo nemre nas ne veseliti!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Nasty
    01. Travanj 2019. 19:27

Nikitta

To uopće nije uvrnuto Nasty, i ja svaki dan sa smiješkom idem na inekcije, iako su me danas vraški bolile. 😅
    Hrabrice dao Bog. Hvala ti 🥰
    Joy razumijem te potpuno, i ja kad, ne ako, nego KAD ostanem trudna, ću i dalje pomagati i podržavati cure na ovoj temi. 😊

Ma da, ma nema pozitivnijih ljudi od nas ovdje.. uz sva sranja da prostiš.. 
    Ti ćeš taman tada negdje betu vadit kad ja krenem s injekcijama.. Jooj! Bit će velika beta😘🍀🤞

Ketica
    01. Travanj 2019. 20:47

Imate andol 100 ili aspirin prorect 100,istog djelovanja i film ovojnice da lakse sjedne na zeludac to je inace ljek koji se uzima za bolju cirkulaciju opcenito i kod srcanih bolesnika ili angine pectoris, ili pak andol 300,lupocet 500 i aspirin 5oo to je općenito za bolove i ptotiv pov. tt, ali bolje da pitate dr. Koji uzeti mada je meni logicnije ovaj za cirkulaciju, ali ja bi pitala, svog mpo dr. 

Ketica
    01. Travanj 2019. 20:51

A mene danas boli i ljeva strana a sad pop i navecer i desna,,, za poluditi,sutra mi se cini kao da nikad neće doć...😕🙁😯😳  i da Vas pitam još jel vama neki put utrici izađu van a da se nisu bas u cijelosti rastopili i jel od njih samo bjelo, meni je malo zuckasto, i neki put prozirna sluz, a ne znam jel to normalno 

• Dandelion0
    01. Travanj 2019. 21:27

Seni, kako je prošlo?

Stiže nam curica 💓

• Medo2711
    01. Travanj 2019. 21:55

Poz svim curama,cestitam svima na lijepim vijestima😊👍.poz sve cure koje su danas bile na uzv u Petrovoj.Ja kraj mj krecem u prvi ivf,ali jos neznam sa tabletama ili ne.Ali smanjio je fsh,sto je dobro.I pijem od vitamina:vitamin D,Q-10,L-kanitin.💪☺🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Lemon
    01. Travanj 2019. 22:10

Ajme koliko postova, stvarno nas ima puno i dosta nas se sada pika. Neka nam je svima sretno 😊  meni ujutro prva injekcija Cetrotide i mislim da neću moći ni spavati kako treba od iščekivanja jutra 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.