Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    01. Travanj 2019. 15:27

Nika5555

Lilypie

Netko je pitao za Skvorca i ugovor. Ne znam jesu li mu produžili ali meni je rekao da slobodno se javim za UZV poslije 1. svibnja za termin, pa pretpostavljam da računa s produljenjem jer i mi smo kod njega preko HZZO-a.
    Sretno svim cekalicama ❤️

Ma ja sam ovaj mj trebala u postupak draga pa su odgodili za 5 mj

Ja sam u petak pričala s njim, idem na fet ovaj mjesec i nije mi ništa rekao da odgađamo. Samo da nije još službeno produžen ugovor, ali da će biti

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Nika5555
    01. Travanj 2019. 15:37

sunshine25

Nika5555

Lilypie

Netko je pitao za Skvorca i ugovor. Ne znam jesu li mu produžili ali meni je rekao da slobodno se javim za UZV poslije 1. svibnja za termin, pa pretpostavljam da računa s produljenjem jer i mi smo kod njega preko HZZO-a.
    Sretno svim cekalicama ❤️

Ma ja sam ovaj mj trebala u postupak draga pa su odgodili za 5 mj

Ja sam u petak pričala s njim, idem na fet ovaj mjesec i nije mi ništa rekao da odgađamo. Samo da nije još službeno produžen ugovor, ali da će biti

Nemam pojma,ja jutros sa sestrom pricala,a mozda to nema vezf s fetom

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Babylove
    01. Travanj 2019. 15:49

Johan.. ja isto pijem aspirin i nisu mi rekli od koliko.. ali u ljekarnoj me je samo pitao dali šumeci i tablete.. i ja rekla tablete i dao mi je od 500.. nisam ni razmisljala ni istrazivala od koliko uopce postoji i koji bi trebala piti.. 😥😥 sad ssam se zabrinula.. ja moram piti aspirin zbog trombofilije..
    Miss predivno 💓💓💓

01. Travanj 2019. 15:53

johan

Ej drage moje ja nakon transfera moram pit aspirin i folnu,a ova mi u ljekarni dala aspirin 500 ,nije li to previse??,citam da se pije aspirin do 100mg

Nazovi sutra bolnicu gdje si bila pa pitaj od koliko mg.trebas piti... 

• Babylove
    01. Travanj 2019. 15:54

Isla sam citi uputstva i zapravo nema razloga za brigu.. jer po uputama je okej

Nasty
    01. Travanj 2019. 16:05

Cure sretno koliko vas ima!!! Na ovom forumu definitivno stoji ona statistika da se svaki 6.par bori s neplodnošću. Sve sam zaboravila što sam pročitala danas tko što čeka.. Pa ćemo ovako: 
    Čestitam svim curama na pozitivnim betama i da uredno dočekate pravilne otkucaje, školsku trudnoću, porod i svog bebača! 👏 💗 
    Svim drugim curama sretno sa čekanjem bete ili aspiracije pa transfera pa bete! 🤞🍀
    I puno sreće curama koje startaju s novim protokolima zajedno samnom uskoro.. 🤞🍀💪😘 Neke od vas će čekati betu dok se ja budem bockala.. Čitam vas kad god stignem. 
    Odradila sam sve alternativno što se dalo.. i krećem u borbu💪💪💪 ima da mi sreća dođe ja sam spremna😎🤣

hejbaburibu
    01. Travanj 2019. 16:20

Hani meni je prvi IVF. Zbog raznoraznih događanja nakon inseminacije nisam ni bila u postupku

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

hejbaburibu
    01. Travanj 2019. 16:23

Karla89 sretno s pikanjem i da bude uspješno!!! 
    Nasty kada krećeš?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Joy
    01. Travanj 2019. 16:59

Kengu ja stvarno imam samo najbolje rijeci za petrovu, skoro 2 puta su spasili bebu i mene..jest da su sestre nekad na svoju ruku al nista strasno, govorim za one dolje na pt1 i pt2.
     A sestre gore na odjelu carskog su zasluzile orden, pogotovo intenzivna.  Vjerujem da ima i drugih iskustava al moje je za pomolit se 🙏
    Nikita tako ti je to izgleda u tim mpo vodama, vezes se za ljude, situacije i nekako je tesko otici odavde 😉

• Kengurica
    01. Travanj 2019. 17:12

Hvala ti Joy, korisne su mi ovakve informacije. :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.