Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    01. Travanj 2019. 22:11

Ketica

Imate andol 100 ili aspirin prorect 100,istog djelovanja i film ovojnice da lakse sjedne na zeludac to je inace ljek koji se uzima za bolju cirkulaciju opcenito i kod srcanih bolesnika ili angine pectoris, ili pak andol 300,lupocet 500 i aspirin 5oo to je općenito za bolove i ptotiv pov. tt, ali bolje da pitate dr. Koji uzeti mada je meni logicnije ovaj za cirkulaciju, ali ja bi pitala, svog mpo dr.

Hmm ja ne znam sto sad da mislim.. jer meni su umjesto andola rekli da uzimam aspirin zbog trombofilije.. i ja se nisam ni sjetila pitat koji.. tj kako sam vec rekla nisam ni znala kojih sve ima jer ih nikada nisam pila.. a u ljekarnoj me nije ni pitao koji osim šumeci ili tableta... i sad dali da zovem da pitam ako trebam piti od 100  ili koji... ako od 100 dali sam si naskodila time sto sam od 500 pila... hjoooooj 😥😥😥

johan
    01. Travanj 2019. 22:17

Babylove

Ketica

Imate andol 100 ili aspirin prorect 100,istog djelovanja i film ovojnice da lakse sjedne na zeludac to je inace ljek koji se uzima za bolju cirkulaciju opcenito i kod srcanih bolesnika ili angine pectoris, ili pak andol 300,lupocet 500 i aspirin 5oo to je općenito za bolove i ptotiv pov. tt, ali bolje da pitate dr. Koji uzeti mada je meni logicnije ovaj za cirkulaciju, ali ja bi pitala, svog mpo dr.

Hmm ja ne znam sto sad da mislim.. jer meni su umjesto andola rekli da uzimam aspirin zbog trombofilije.. i ja se nisam ni sjetila pitat koji.. tj kako sam vec rekla nisam ni znala kojih sve ima jer ih nikada nisam pila.. a u ljekarnoj me nije ni pitao koji osim šumeci ili tableta… i sad dali da zovem da pitam ako trebam piti od 100 ili koji… ako od 100 dali sam si naskodila time sto sam od 500 pila… hjoooooj 😥😥😥

Draga ja isto tako razmisljam ko i ti 😣 a glupo mi sad zvat nakon 5 dana sta ce mi reci,di sam bila tih 5 dana...😏

• Kengurica
    01. Travanj 2019. 22:22

Joy baš si divna. Jako volim ovaj forum i vas cure. Stvarno je sve lakse uz vas.

Grizli
    01. Travanj 2019. 22:39

Curke evo mene natrag... Aaa sto ste vi meni natipkale morat cu godišnji uzet da procitam sve... Popratila sam neka cura da 14 dnt ima lijepu betu pa 🤞🤞🍀🍀 za uspjesnu trudnocu. Ostalim curkama sretno. Nikita mislim da sam procitala da ide stope4ica uskoro... Woooohooo! Lemon sretno sa pikanjem! Ko je tipkao za andol... Meni je hematolog bio izricito rekao andol ili aspirin 100 ako imam vise od 55kg za manje od 55 kg ide onaj od 75. Jer i tog ima za kupiti. One jače koncentracije su za snizavanje temperature. Malo neodgovorno od mpo da nisu napisali doze pa se vi mucite sad s tim mislima. Najbolje ih kontaktirati za biti 100% sigurne narocito s obzirom da ste ko sam dobro shvatila uzele vece doze. Ne vjerujem da su stetile jer kratko ste na toj dozi. Sorry ako sam nekog preskocila, al moram uzet malo vremena da sve procitam.
    Kod mene menga slabi napokon. Danas zvala Ri jer na mail jisu odgovafali i dobim termin za konzultacije za 2 dana. Jako me iznenadila brzina, al bolje da ja s njom razgovaram i vidim sto planira. 

• Kengurica
    01. Travanj 2019. 22:56

Grizli jedva sad cekam da cujem sto je bilo na konzultacijama. Odnosno sto ce biti :)

Ketica
    01. Travanj 2019. 23:03

Bayblove ne brini oni nisi ti nista pogrijesila, za aspirin kruzi opće uvjernje da je  bolja verzja. tbl. od naseg andola,sve je uglavnom acetil-salicilna kiselina. Ide u ljekove za bolju cirkulaciju i slicno... Nisam Vas htjela zbuniti sad. Tako me  strah sutra, te bete🙀🙊🤷sva sam na iglama  

• Jenn
    01. Travanj 2019. 23:06

Pozdrav svim curama 🙂 citam vas pomalo, ovdje sam naisla na puno informacija, ustvari na vecinu toga sto me zanimalo da ne idem potpuno neupucena u postupak (ujutro prva folikulometrija), hvala sto pisete i dijelite svoja iskustva i zelim vam svima da docekate svoj plusic 🙂🙂🙂 

Ketica
    01. Travanj 2019. 23:08

Držite mi sutra🤞🤞❣️🍀🍀trebati ce mi Bozja pomoć i sreća, krecem odma u 7 ujutro 

Nasty
    01. Travanj 2019. 23:12

medo2711

Poz svim curama,cestitam svima na lijepim vijestima😊👍.poz sve cure koje su danas bile na uzv u Petrovoj.Ja kraj mj krecem u prvi ivf,ali jos neznam sa tabletama ili ne.Ali smanjio je fsh,sto je dobro.I pijem od vitamina:vitamin D,Q-10,L-kanitin.💪☺🤗

Medo ček ponovno si vadila fsh? Znači već ti se snizio. Pa to je super vijest! 

Nasty
    01. Travanj 2019. 23:14

Ako se dobro sjećam napisala si da je bio 19, a sve ostalo ok.. Jesi još nešto konzumirala osim nabrojenog za snižavanje fsh i koliko dugo piješ to sve? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.