Blacky89 riječi ti se pozlatile, ja ti želim lijepu betu za koji dan 🥰
Noissette jasno mi je da svaka od nas drukčije reagira, no ja svaku curu kojoj uspije pitam za stimulaciju, vodim svoju malu statistiku da bih sama sebi pomogla. Vidiš. Ja sam bila 4x kod Lučingera privatno, uvijek me stimulirao Klomifenima + Gonali 75 i 150, imala bih po 5-6 stanica i transfere, nikad se nije primilo, a sad sam evo u drugom stimuliranom u Petrovoj. Prvi stimulirani Gonali 300 (to je dosta visoka doza) 9 dana, štoperica Ovittrelle. 4 stanice, 2 sjebane od endometrioze, 2 nepravilnog oblika, nisu se oplodile. Na tom postupku sam išla na akupunkturu i onak najgori rezultat ikad. Sad sam odgodila akupunkturu za transfer, promjenili smo stimulaciju na Menopure 300 od 2 dc do 6 dc, a sad sam na Menopurima 300 + supresija Cetrotide. Čekam da mi jave kad ide štoperica. Sve je ovo igra pogađanja, imam sad opet samo 3 folikula, pitanje je što će u njima biti, tako da, prošli put su mi folikuli normalno rasli, a na kraju nijedna dobra stanica, ni najbolji liječnici ne mogu pretpostaviti što će biti čak i u savršenim folikulima. Možeš li reći koje doze Menopura si dobijala? Svaka info mi koristi jer moja mpo dr. sluša moje želje i probamo mijenjat pristup i doziranje svaki put.
Mislim da imaš krivi pristup. Pretpostavljam da nisi doktorica i bilo bi najbolje da imaš povjerenje u doktora kojem ideš. Ovako bi si sve mogle slagati terapiju kako hoćemo i ne moramo niti ići na bilo kakav pregled. Svaki ciklus je drugačij i samim time oni vjerojatno mijenjaju terapiju. Moja terapija ne može nikako biti ona koja tebi paše. Postoji sigurno bezbroj opcija i mogućnosti kako se što primjenjuje tako da nemoj si to raditi. Ja sam npr. dobila dvije štoperice, neke cure dobiju jednu ali to se odlučuje u tom trenu kada ih trebaš dobiti.
Moj savjet ti je da se opustiš i vjeruješ doktoru. Ako ne vjeruješ, odi drugome. Moja klinika je bila IVF, odi na konzultacije pa vidi.
Drage moje lavice! 🥰🥰 Beta je 14dnt 1505 !! ❤️❤️ Ja se iskreno nadam da su se oba andjela uhvatila!! 👼🏻👼🏻
Ketice drži se draga, pokušaj se opustiti i očekujem veliki betu!! 💪💪
Blacky89 i tvoju iscekujem !! 😊😊
Nikitta , Grizli, Vaki, Babylove i svima koji ste u postupku ili idete u njega šaljem pozitivnu energiju!! Neka 2019 bude i vaša godina !! Zaslužile ste!! 😘😘
Blacky89 riječi ti se pozlatile, ja ti želim lijepu betu za koji dan 🥰
Noissette jasno mi je da svaka od nas drukčije reagira, no ja svaku curu kojoj uspije pitam za stimulaciju, vodim svoju malu statistiku da bih sama sebi pomogla. Vidiš. Ja sam bila 4x kod Lučingera privatno, uvijek me stimulirao Klomifenima + Gonali 75 i 150, imala bih po 5-6 stanica i transfere, nikad se nije primilo, a sad sam evo u drugom stimuliranom u Petrovoj. Prvi stimulirani Gonali 300 (to je dosta visoka doza) 9 dana, štoperica Ovittrelle. 4 stanice, 2 sjebane od endometrioze, 2 nepravilnog oblika, nisu se oplodile. Na tom postupku sam išla na akupunkturu i onak najgori rezultat ikad. Sad sam odgodila akupunkturu za transfer, promjenili smo stimulaciju na Menopure 300 od 2 dc do 6 dc, a sad sam na Menopurima 300 + supresija Cetrotide. Čekam da mi jave kad ide štoperica. Sve je ovo igra pogađanja, imam sad opet samo 3 folikula, pitanje je što će u njima biti, tako da, prošli put su mi folikuli normalno rasli, a na kraju nijedna dobra stanica, ni najbolji liječnici ne mogu pretpostaviti što će biti čak i u savršenim folikulima. Možeš li reći koje doze Menopura si dobijala? Svaka info mi koristi jer moja mpo dr. sluša moje želje i probamo mijenjat pristup i doziranje svaki put.
Mislim da imaš krivi pristup. Pretpostavljam da nisi doktorica i bilo bi najbolje da imaš povjerenje u doktora kojem ideš. Ovako bi si sve mogle slagati terapiju kako hoćemo i ne moramo niti ići na bilo kakav pregled. Svaki ciklus je drugačij i samim time oni vjerojatno mijenjaju terapiju. Moja terapija ne može nikako biti ona koja tebi paše. Postoji sigurno bezbroj opcija i mogućnosti kako se što primjenjuje tako da nemoj si to raditi. Ja sam npr. dobila dvije štoperice, neke cure dobiju jednu ali to se odlučuje u tom trenu kada ih trebaš dobiti.
Moj savjet ti je da se opustiš i vjeruješ doktoru. Ako ne vjeruješ, odi drugome. Moja klinika je bila IVF, odi na konzultacije pa vidi.
Znači ova: IVF poliklinika, Babonićeva ul. 121, 10000, Zagreb
Drage moje lavice! 🥰🥰 Beta je 14dnt 1505 !! ❤️❤️ Ja se iskreno nadam da su se oba andjela uhvatila!! 👼🏻👼🏻
Ketice drži se draga, pokušaj se opustiti i očekujem veliki betu!! 💪💪
Blacky89 i tvoju iscekujem !! 😊😊
Nikitta , Grizli, Vaki, Babylove i svima koji ste u postupku ili idete u njega šaljem pozitivnu energiju!! Neka 2019 bude i vaša godina !! Zaslužile ste!! 😘😘
Bravo!!!
Netko je pitao za Skvorca i ugovor. Ne znam jesu li mu produžili ali meni je rekao da slobodno se javim za UZV poslije 1. svibnja za termin, pa pretpostavljam da računa s produljenjem jer i mi smo kod njega preko HZZO-a.
Sretno svim cekalicama ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Miss pa to je odlicna beta! Mogli bi biti twinsi, nikako nije iskljuceno. Sretno dalje.
Nikitta ma joj da, sto nekih pikanja i bolova na koje se ne bi inace ni obazrela. Taman sam se i preopustila kad ono... Najbitnije da bude sve ok.
Nisam kod svog socijalca nikad ni isla osim na bris i sto moram jer imam preko firme papu i pregled svake godine. I ne ulijeva mi nikakvo povjerenje moj socijalac pa cu negdje privatno voditi trudnocu, al vjeruj mi ne znam da li da ostanem kod ovih svojih. Oni su vezani uz Petrovu, a ja bih mozda radije Vinogradsku ili sveti Duh za porod. Razmislit cu po putu. Korak po korak.
Tebi drzim ogromne figetine.
Curke, stalkam 😂😂
Nikita cekam tvoje rezultate i od kengu uzv najvise.
Kengu neboj se petrove, dobri su oni 😉😜
Joy jel jesu? Znam da su strucnjaci, al sam nekako najgora iskustva citala o sestrama i doktorima iz Petrove. Mozda je to i zato sto ih vise ima, nemam pojma.
Miss čestitam 🤗🤰👏🏼🍀🎉💓💓💓 beta je predivna 😊 zelim ti naaaajskolskiju trudnoću 😘
Cure i ja dočekala svoju stimulaciju...krećemo od sutra sa tri ampule gonala i tako do ponedjeljka kad je prvi uzv ..i to sve i dalje uz pratnju decapeptyla <3 Stvarno se molim i nadam da će sve ovo vrijediti i da će kraj tog teškog puta biti ujedno novi divan početak onog ljepšeg i toliko željenog <3 Sretno svim čekalicama bete i curkama koje su tek u postupku <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji