Hrabrice i ja počinjem od sutra! Mi smo I u 11 mjesecu imale inseminaciju na isti dan ☺️
Nadam se da će nam ovaj put biti zadnji i uspješan 🤞🏻
Čestitke novim trudnicama!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ej drage moje ja nakon transfera moram pit aspirin i folnu,a ova mi u ljekarni dala aspirin 500 ,nije li to previse??,citam da se pije aspirin do 100mg
Hrabrice i ja počinjem od sutra! Mi smo I u 11 mjesecu imale inseminaciju na isti dan ☺️
Kao što kažeš, nek nam je zadnji i uspješan <3 i da za mj dana tipkamo na drugoj temi :) :*
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Drage moje lavice! 🥰🥰 Beta je 14dnt 1505 !! ❤️❤️ Ja se iskreno nadam da su se oba andjela uhvatila!! 👼🏻👼🏻
Ketice drži se draga, pokušaj se opustiti i očekujem veliki betu!! 💪💪
Blacky89 i tvoju iscekujem !! 😊😊
Nikitta , Grizli, Vaki, Babylove i svima koji ste u postupku ili idete u njega šaljem pozitivnu energiju!! Neka 2019 bude i vaša godina !! Zaslužile ste!! 😘😘
To ti je po samoj beti jako tesko znati.. Moja je Npr 12dnt 1 blastice bila skoro 1200...od 10 dana se gotovo utrostrucila da sam pomislila da se taj jedan embrij podijelio..
Nista do ultrazvuka gdje ces vidjeti je li 1 ili 2 mrvice...
Sretno😁🙂🙂
Hani svaki put mi vade, kad god dođem na uzv, vade mi E2. I na 2 dc mi vade E2, LH i P4 prije nego odrede stimulaciju. Takva je procedura moje dr. koja je temeljita, ne znam za ostale liječnike u Petrovoj.
Nova sreca, ti si isto u splitu. Jesi li ti vadila hormone da se zna kad ce stoperica? Mozda ne bi bilo lose otici privatno izvaditi ako oni ne salju????
Vaki i nikitta, sretno! Hrabrice i hejbaburibu , vama je ovo 1. Ivf nakon te inseminacije u 11.mj?
Kao što kažeš, nek nam je zadnji i uspješan <3 i da za mj dana tipkamo na drugoj temi :) :*
Curke i ja vam se pridružujem na popisu..
U 11.mj imala inseminaciju, beta pozitivna, duplala se.. ali nažalost srčeko nije kucalo i završila na kiretaži..
Ovaj mjesec smo u novom postupku inseminacije ako ni ovaj ne uspije onda idemo na ivf.
Tako da se pratimo i idemo zajedno u nove pobjede!
Nadamo se pozitivnom ishodu!!
Hrabrice woohooo, sretno draga! 🤞🏻☘️
Johan jel ti to dala na temelju povijesti bolesti ili recepta, ili ovako samo? Sve ovisi kako ti je liječnik napisao.
hvala mila, i tebi također sretno <3 <3 kakvo je stanje, u kojoj si fazi? slabije pratim zadnjih dana pa mi oprosti ak si već pisala...
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Hani svaki put mi vade, kad god dođem na uzv, vade mi E2. I na 2 dc mi vade E2, LH i P4 prije nego odrede stimulaciju. Takva je procedura moje dr. koja je temeljita, ne znam za ostale liječnike u Petrovoj.Nova sreca, ti si isto u splitu. Jesi li ti vadila hormone da se zna kad ce stoperica? Mozda ne bi bilo lose otici privatno izvaditi ako oni ne salju????
Vaki i nikitta,sretno! Hrabrice i hejbaburibu , vama je ovo 1. Ivf nakon te inseminacije u 11.mj?
Ne ne, to mi je prvi ivf općenito (nadam se i zadnji) ali od 11 mj imam iza sebe 2 neuspjele inseminacije (prva planirana, a druga kao neuspjeli prirodni ivf gdje su folikuli popucali u noći punkcije)...I sad sam u dugom protokolu...valjda bi mogla reći da je ovo pola puta
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Hrabrice woohooo, sretno draga! 🤞🏻☘️
Johan jel ti to dala na temelju povijesti bolesti ili recepta, ili ovako samo? Sve ovisi kako ti je liječnik napisao.
Pa ovako samo rekla mi neka si kupim
Aspirin a ja u tome svemu zaboravila pitat od koliko a ova mi u ljekarni dala taj
Netko je pitao za Skvorca i ugovor. Ne znam jesu li mu produžili ali meni je rekao da slobodno se javim za UZV poslije 1. svibnja za termin, pa pretpostavljam da računa s produljenjem jer i mi smo kod njega preko HZZO-a.
Sretno svim cekalicama ❤️
Ma ja sam ovaj mj trebala u postupak draga pa su odgodili za 5 mj
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji