Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    02. Travanj 2019. 08:28

Nasty

Ako se dobro sjećam napisala si da je bio 19, a sve ostalo ok.. Jesi još nešto konzumirala osim nabrojenog za snižavanje fsh i koliko dugo piješ to sve?

U kojoj si ti bolnici? I koje ti terapije primas i na koji postupak ides?🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Ema1987
    02. Travanj 2019. 09:00

U petrovoj ti muz treba potpisivat kad dodete na punkciju. Ako se to u meduvremenu nije promijenilo. Ja sam tamo bila lani

Hvala na odgovoru! E nisam uspjela naći na ovih par zadnjih stranica...Mrva  što je bilo na kraju kod tebe?  

• Mrva1986
    02. Travanj 2019. 09:03

Ema1987

U petrovoj ti muz treba potpisivat kad dodete na punkciju. Ako se to u meduvremenu nije promijenilo. Ja sam tamo bila lani

Hvala na odgovoru! E nisam uspjela naći na ovih par zadnjih stranica…Mrva što je bilo na kraju kod tebe?

Jos uvinek smedarim. Danas sam vadila betu. Cekam nalaz. Al nemam nade. To smedarenje me skroz nanerviralo i uvjerena sam da je menga. Danas 6 dan smede

Lilypie
    02. Travanj 2019. 09:42

Nikitta

Trebam savjet, bila sam sad u IVF labu pitat ih za apstitenciju supruga, obzirom da mu je prošli put nalaz bio ispod normo, navodno je 12 miliona granica donja za normo, a on je na zadnjoj aspiraciji imao 8 miljona, pitala sam da li treba bit apstinencija duža od 3-5 dana ovaj put, rekli su da ne treba. E sad, neke cure ovdje su znale pisati da kad je muž imao apstinenciju 7 dana, da je nalaz bio bolji. Naš zadnji odnos bio je u četvrtak i sad sam u nedoumici da li da danas imamo opet, pa je samo 2 dana apstinencija, ili da ga pustim do četvrtka u 7.00 kad je aspiracija? Penny for your thoughts 🙏🏼😊

Mi imamo loš spermiogram ali nam je uvijek preporuka bila do 5 dana apstinencije. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Nasty
    02. Travanj 2019. 09:51

Ema1987 ja sam u KBC Split kod dr. Marušić. Kod nas je isto praksa da muž dođe na dan aspiracije. Onda se pratimo! Držim nam fige🤞🍀💪
    Medo2711 mene je moja dr. stavila 3 mjeseca na femoston 2/10 ali meni su osim povišenog fsh oko 15 i ostali hormoni bili poremečeni. Sad mi je fsh oko 11 a ostalo je ok. (imam 38 god pa toleriraju do 12) Ovulaciju sam imala zadnja dva ciklusa što sam sigurna. Nakon terapije sam nastavila piti shatavari zadnjih 3 tjedna + suplemente koje pijem duže. Išla sam i na nekoliko masaža abdomena i jednu refleksoterapiju. Krećem otpr. za dva tjedna sa bemfolom 300 na full. stim. IVF. Jedna mi je forumašica na rodi napisala da je fsh snizila sa shatavari prahom i smokvama u maslinovom ulju sa 30 na 13. Ja svoj nisam više mjerila, dali su mi protokol i slj. tjedan idem po lijekove. Držim fige da ti to bude ok🤞🍀
    Nikitta sretno draga!🤞🍀

johan
    02. Travanj 2019. 09:51

Babylove

johan

Babylove

Ketica

Imate andol 100 ili aspirin prorect 100,istog djelovanja i film ovojnice da lakse sjedne na zeludac to je inace ljek koji se uzima za bolju cirkulaciju opcenito i kod srcanih bolesnika ili angine pectoris, ili pak andol 300,lupocet 500 i aspirin 5oo to je općenito za bolove i ptotiv pov. tt, ali bolje da pitate dr. Koji uzeti mada je meni logicnije ovaj za cirkulaciju, ali ja bi pitala, svog mpo dr.

Hmm ja ne znam sto sad da mislim.. jer meni su umjesto andola rekli da uzimam aspirin zbog trombofilije.. i ja se nisam ni sjetila pitat koji.. tj kako sam vec rekla nisam ni znala kojih sve ima jer ih nikada nisam pila.. a u ljekarnoj me nije ni pitao koji osim šumeci ili tableta… i sad dali da zovem da pitam ako trebam piti od 100 ili koji… ako od 100 dali sam si naskodila time sto sam od 500 pila… hjoooooj 😥😥😥

Draga ja isto tako razmisljam ko i ti 😣 a glupo mi sad zvat nakon 5 dana sta ce mi reci,di sam bila tih 5 dana…😏

Evo ja zvala.. rekla mi je sestra da ne brinem da nisam nicime naskodila.. jer andol i aspirin su zapravo drugacije tablete i aspirin od 500 nije stetan kao andol od 500.. i rekla mi je ako ima manja doza da uzmem manju a ako ne da nastavim taj piti… ali ako cu uzeti manju dozu neka postepeno smanjim.. tako da ja cu danas popiti pola taplete, sutra cetvrtinu i onda cu od petka piti od 100..

Super tako cu i ja onda 😘

02. Travanj 2019. 10:13

Nikitta

Trebam savjet, bila sam sad u IVF labu pitat ih za apstitenciju supruga, obzirom da mu je prošli put nalaz bio ispod normo, navodno je 12 miliona granica donja za normo, a on je na zadnjoj aspiraciji imao 8 miljona, pitala sam da li treba bit apstinencija duža od 3-5 dana ovaj put, rekli su da ne treba. E sad, neke cure ovdje su znale pisati da kad je muž imao apstinenciju 7 dana, da je nalaz bio bolji. Naš zadnji odnos bio je u četvrtak i sad sam u nedoumici da li da danas imamo opet, pa je samo 2 dana apstinencija, ili da ga pustim do četvrtka u 7.00 kad je aspiracija? Penny for your thoughts 🙏🏼😊

Nikita ako danas opet imate odnos to je apstinencija manja od 48 sati,mi smo jednom tako napravili za inseminaciju i nalaz stravican da jedva da su je napravili,kod nas se isto pokazala bolja malo duza apstinencija pa bi mozda radije isla ma duzu nego kracu,al dobro kolko sam shvatila muz ti ni nema tako kritican spermio al ako vam ne rade icsi radije idi na duzu

sunshine25
    02. Travanj 2019. 10:20

Betočekalice 🤞🤞🤞🤞
    Nikitta, mi smo 4 dana apstinirali.. ali svaki put spermio sve gori pa ne znam više jel bolje kraće ili duže 🤷

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Ema1987
    02. Travanj 2019. 10:35

Ma samo pozitivno, znaš da to smeđarenje uopće ne mora značiti ništa loše. Kad će nalaz? 

• Mrva1986
    02. Travanj 2019. 10:40

Ema1987

Ma samo pozitivno, znaš da to smeđarenje uopće ne mora značiti ništa loše. Kad će nalaz?

Nznam, nadam se prije nego prosvikam. Trebao bi do 2 sata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.