Ketice - ma ti utrogestani izlaze u svim bojama, curkaju ili pak ispadaju komadići... Zato sam se ja preporodila na crinone gelu. Pitaj doktora može li ti dati gel, puno je jednostavnije za staviti, ništa ne curi i koristiš jednom dnevno. Sretno!
Nikitta - bilo ih je 9. Doktor je rekao da bi volio da ih je manje. Jedino što su svi bili podjednakih dimenzija... pa je to super...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutro curke!! Glavobolja me ubija vec dva dana, procitam sto pisete, ali nemam snage pisati.
Cestitam svima na poz betama, Ketice sretno do neba
Blacky89 nadam se da se mrvica ugnjezdila, cekamo velikuu betu.
Grizli super za brze konzultacije, saljem veliki zagrljaj!!
Nikitta sretno!!! Da sva 3 folikulica budu uspjesna, samo da te ne boli jakooo, to je strasno sto trpis
Babylove ja isto uzimam aspirin 100 protect ali kako kazu, neodgovorno da nije naglasio koji....nisi nista pogrijesila. Najbolje nazovi i pitaj da budes sigurna, pa sta sto je proslo 5 dana, to je njegova pogreska
Sretno svim ostalim curkama koje se pikaju, cekaju postupak, betu ili bilo sto...... Previse nas je ovdje, nazalost!
Poz svim curama,cestitam svima na lijepim vijestima😊👍.poz sve cure koje su danas bile na uzv u Petrovoj.Ja kraj mj krecem u prvi ivf,ali jos neznam sa tabletama ili ne.Ali smanjio je fsh,sto je dobro.I pijem od vitamina:vitamin D,Q-10,L-kanitin.💪☺🤗
Medo ček ponovno si vadila fsh? Znači već ti se snizio. Pa to je super vijest!
Da 3 dan sam vadila,sad cu opet na drugoj 2 dan.Ako bude visi od 10 onda ce mi dati ljekove za snizavanje.Taj fsh skace stalno ili pada.Vitamine koristim tako oko 3 tj.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nikitta držim 🤞 danas!
Ketice takodjer... 🍀 ma biti ce sve super 🤗 sto se tiče utrica... jednaka stvar... imam osjećaj da ga bude u svim oblicima... i gustog i vodenastog.
Grizli i Ninna, vec sam se zapitala gdje ste?!? 🙉
Ninna da nije od estrofema? Meni nije bilo nista od njega, al ja sam čini mi se poseban slučaj sa lijekovima 😂 meni je od svega veliko nista! 😂
Grizli super za konzultacije, držim 🤞 da ovo sada bude savrsen fet i sa puuuno manje stresa za tebe.
A sto se tiče aspirina, ja isto koristim aspirin protect 100. Tako je napisano. Nama nas MPO napise sve u detalje po pitanju lijekova.
Nove cure, dobro došle 😘
Joj cure, nema me dva dana i uopće više ne mogu pohvatati tko je gdje i tko što čeka!
Nasty ja moram isto dobiti za cca dva tjedna i krećemo po treću sreću :) u kojoj si bolnici? Ja prvi put Petrova.
Inače, cure iz petrove, recite mi molim vas da li muž mora doći sa mnom koji put prije punkcije, nešto potpisati ili tako? Nismo baš blizu zagreba pa sam ja mislila ići sama taj 2DC kad moram doći gore i biti tamo a da mi se on pridruži tek kod punkcije.
Ketice sretno sa betom!!
Imate andol 100 ili aspirin prorect 100,istog djelovanja i film ovojnice da lakse sjedne na zeludac to je inace ljek koji se uzima za bolju cirkulaciju opcenito i kod srcanih bolesnika ili angine pectoris, ili pak andol 300,lupocet 500 i aspirin 5oo to je općenito za bolove i ptotiv pov. tt, ali bolje da pitate dr. Koji uzeti mada je meni logicnije ovaj za cirkulaciju, ali ja bi pitala, svog mpo dr.
Hmm ja ne znam sto sad da mislim.. jer meni su umjesto andola rekli da uzimam aspirin zbog trombofilije.. i ja se nisam ni sjetila pitat koji.. tj kako sam vec rekla nisam ni znala kojih sve ima jer ih nikada nisam pila.. a u ljekarnoj me nije ni pitao koji osim šumeci ili tableta… i sad dali da zovem da pitam ako trebam piti od 100 ili koji… ako od 100 dali sam si naskodila time sto sam od 500 pila… hjoooooj 😥😥😥
Draga ja isto tako razmisljam ko i ti 😣 a glupo mi sad zvat nakon 5 dana sta ce mi reci,di sam bila tih 5 dana…😏
Evo ja zvala.. rekla mi je sestra da ne brinem da nisam nicime naskodila.. jer andol i aspirin su zapravo drugacije tablete i aspirin od 500 nije stetan kao andol od 500.. i rekla mi je ako ima manja doza da uzmem manju a ako ne da nastavim taj piti... ali ako cu uzeti manju dozu neka postepeno smanjim.. tako da ja cu danas popiti pola taplete, sutra cetvrtinu i onda cu od petka piti od 100..
Joj cure, nema me dva dana i uopće više ne mogu pohvatati tko je gdje i tko što čeka!
Nasty ja moram isto dobiti za cca dva tjedna i krećemo po treću sreću :) u kojoj si bolnici? Ja prvi put Petrova.
Inače, cure iz petrove, recite mi molim vas da li muž mora doći sa mnom koji put prije punkcije, nešto potpisati ili tako? Nismo baš blizu zagreba pa sam ja mislila ići sama taj 2DC kad moram doći gore i biti tamo a da mi se on pridruži tek kod punkcije.
Ketice sretno sa betom!!
U petrovoj ti muz treba potpisivat kad dodete na punkciju. Ako se to u meduvremenu nije promijenilo. Ja sam tamo bila lani
Sortiraj odgovore
Najstariji