Ketica sretno!!
Nikitta ja sam baš čitala neki dan da kada se radi ICSI da bude 3-5 dana apstin.jer su onda bolje mogućnosti, tj. bude pokretljivost bolja i očuvana je sposobnost gibanja pa lakše izaberu spermije. Inače nebi trebala biti duža od 7 dana jer opada broj progresivno pokretnih. Koliko ti je bio estradiol? Štoperica se prima kada je iznad 1.000 ng/L ili to ovisi o folikulima?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta - na VV je obavezna apstinencija između 2 i 3 dana. Nama je spermiogram uvijek bio sličan bez obzira na kraće ili duže vrijeme pauze. Aspiracija je dobro prošla. Jedino mi je muka kaj je 11 stanica pa se bojim da ne budu loše jer ih je previše. Zamrznut će sve koje se oplode zbog moguće hiperstimulacije. Baš me prpa!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki kada će ti javiti stanje? Nadam se da će ih biti što više. Je li dugo trajala aspiracija?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vaki, a koliko si prije imala stanica? Mislim, 11 ne zvuči tak puno.. držim fige da ih se što više oplodi i da izbjegneš hiper 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta isto kao i kod sunshine, svaki put apstinencija 3 dana, a spermio samo gori i gori...
Ja sam dobro... simptoma apsolutno nemam... ni na lijekove kao ni na potencijalno moguću trudnoću 😂
Osjećam se skroz normalno... a vidjeti cemo do petka... ja bih u petak kao trebala dobit (puj puj puj) jer ja imam kraću lutealnu fazu (12 dana).
Ma vec ne znam sta bi mislila... nekako uz ne postojanje simptoma, smatram da cu dobit... i smijesno mi je sto su me grudi uvijek (prije ciklusa stimulacije) voljele pred mengu, a sada nista...
jaooo, natovarila sam si posla samo da ne razmišljam o tome 😂😂
Evo je drage moje lavice, sutra idem na uzv u Petrovu ujuro. Neznam dal je to normalno, ali ja sam tako jako smirena, da ce ovaj 🐏u meni eksplodirati. Hvala Bogu i nebesima. ❤️🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji