Što se tiče simptoma, nisam ih imala nikakve. Jedino što sam na dan transfera osjetila jedan presjek (to je možda bila implantacija) i nakon toga, ništa. Kretala sam se, normalno sam sve radila, nisam odmarala ko gljiva ali se nisam ni naprezala, čak sam puno i šetala i dan nakon smo imali odnose muž i ja jer sam negdje čitala da nešto u spermi pomaže implantaciji. Šta je od toga svega pomoglo, ne znam ali eto. Nakon toga jedini simptom koji je bio je užasan umor prvih mjesec dana, nakon tih mjesec dana normala. Negdje na početku, imala sam smeđkasti iscjedak što je normalno i nemojte paničariti i to je sve.. Nakon toga ništa, samo redovne kontrole i preglede. Nikakve mučnine, čudne kombinacije hrane, ništa...
Pozdrav djevojke,nova sam ovdje,rado citam sva vasa iskustva u vezi potmognute oplodnje i bude mi puno lakse obzirom da sam i sama fazi cekanja da radim betu!27.04.mi je bio embriotransfer i vracene su mi 2 blastociste!Da napomenem,ovo mi je druga VTO,prva nije uspjela…uzbudjena sam,a simptoma bezbroj!Sikice me bole,svako malo pikim,a imam i bolove kao da cu da dobijem menstruaciju…Ne znam sta da mislim,suprug i ja smo 7 godina zajedno i ovo nam je bas zeljena bebica ….sorry zbog dugog posta,nadam se da vas nisam utusila ☺
Noisette prekrasno, čestitam. I ja sam se prebacila u tu kliniku jer sam u svoju bolnicu izgubila povjerenje i isto smo zasad imali srece da se iz prve dupla beta i vidi gestacijska, a dalje cekamo...
Nikitta 🤞 da ovaj put bude dobitan i da vise ne moras takve traume prolazit... stvarno ne mogu niti zamislit kako ti je... 😫
Ketice i Miss 🤞
Bubamarica dobro dosla 💓
Noisette drago mi je zbog vas i sretno do kraja trudnoce 🤞🤞
Miss neka se lijepo podupla 🤞🤞
Bubamarica sretno i skupa smo u iscekivanju i meji je sanas 5dt 💖
Nada umire posljednja kako se kaze... pokusat cu ostat do kraja optimista kako sam bila sigurna u pocetku.. samo kazem to bockanje mi ne da mira...😥
Kod nas danas hladan tus,zovem Skvorca da rje narucim kad kaze da nisu jos dobili ugovor za naredno razdoblje pa neka cekam iduci ciklus,a vjerovatno jer idu blagdani pa im se ne da nista zapocinjat,tak dj ovaj mj pusiona😏.. A cure koje ste kod njega jeste li dobile isti odgovor?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nika sumnjam da je zato. Nasa drzava nije azurna, da je pripremila bi mu taj ugovor i ranije, ali svako razdoblje ga ceka vec kad zavrsi razdoblje. Debilana.
Nikitta, u cetvrtak. Do tad cu osijediti, odjednom osjecam drugi jajnik, ne onaj s cistom itd..
Ketice kad si imala vanmaternicnu jesi na hitnoj zbog bolova zavrsila?
Noisette, cestitam!
Bubamarice i ostale cekalice, drzim fige. Samo opusteno i pozitivno.
Kad ce testic kod male garave, korine, meline?
Nikitta, stisni zube i izdrzi, ovo bi napokon morao biti tvoj THE postupak.
Vaki, sto ima kod tebe?
Nikitta, o ovome sam vam pričala gore i s namjerom sam napisala da ne slušate druge. Svatko ima drugačiji protokol, to ovisi o doktoru. To što sam ja primala, ne znači da će pomoći i tebi. Bitno je da se jako jako dobro pogodi dijagnoza u startu i da se dobro tempira protokol. Ja sam mislila da kod mene ne valjaju ni jajne stanice dok nisam saznala da mi je fulan protokol. Ništa te ne košta otići na drugo mišljenje.. Meni je savjest govorila da nešto ne štima i da moram ići dalje, na drugom razgovoru u drugoj klinici sam saznala više informacija koje su imale smisla i jednostavno, to je bilo to.
Ono što mogu preporučiti je da idete ako imate bilo kakvu i sitnu mogućnost, privatno. To je cijena jednog manjeg auta ali se isplati, ne žalim za niti jednom lipom. Drugo što preporučujem je akupunktura za plodnost i treće je profertil za muškarce. Iako je moj imao odličan spermiogram, ne može mu štetiti, skup je (onaj originalni) ali isplati se.
Terapija je bila: Puregon, Menopur, Orgalutran, (duphaston i estrofem prije početka postupka zbog cisti) s time da sam išla i na histeroskopiju koja se radi ako ne uspije neki postupak da se vidi da li je problem u maternici jer se samo tim pregledom mogu utvrditi neke infekcije koje su skrivene i koje se ne vide niti jednim brisom. To sam napravila i uspostavilo se da je bila neka mala infekcija što je isto moglo utjecati na implantaciju. To sam također išla privatno i preporučam vam svima ići privatno cijeli postupak. Vjerujte, novce koje ćete potrošiti nisu vrijedni vašeg zdravlja ako idete na 5+ postupaka u državnoj...
Još da napomenem: normalno je osjetiti bockanja u jajnicima i ako zatrudnite. Zaokupirajte se nekim drugim stvarima koje se vesele i nemojte misliti o tome... Opustite se malo <3
Kengurica - čestitam! Baš mi je drago!!
Sortiraj odgovore
Najstariji