Babylove bit ce da se mrvice javljaju 🙈
Ja stvarno ne znam sta bi rekla… nekad imam osjećaj da sve umislim… 🙉 onak osjetim kao neko pikanje i “meskoljenje” u maternici… nije nikakva bol, vec isključivo osjećaj… grudi 0 bodova… mozda boluckaju svega 15 min u danu 😂 tako da mislim da sam si sve umislila… ne znam jel te sitne “grcice” mozemo imat od progesterona?
Idem danas radit da malo odmorim 😂
Kako ste ostale curke?
Bas to ne znam sto bi rekla... i boli i ne boli, i skaklja i pika ma sve... mene pak sise ubijaju, jedva cekam da grudnjak skinem.. ne smijem ih ni dotaknut... a bradavice 😥😥😥 kad se tusiram moram pazit da slucajno koja mlaznica ih ne dodirne jer boli do suza... ali opet tako mi je svaki put sa sisama.. i ja nekako mislim da je to sve od utrica jer i pise da su to nuspojave... evo i ja dosla raditi malo... prije vrijeme prode
Jutro! Ja sam tako-tako. Svaka stimulacija je drukčija, meni je ovo peti stimulirani, i toliko me jajnici bole da nisam mogla spavati pa sam morala uzeti Ketonal i Spasmex. Sad se spremam na uzv koji sam jučer jedva izdržala. Ne znam kaj reći, osim da su vjerojatno folikuli na mjestima koja rastežu endometriozu ili ožiljke. Babylove i Blackymeni se sviđaju ti vaši simptomi nakon transfera, iako vjerujem da nije ugodno.
Ufff bas mi je zao da ti je tako..nadam se da ce ti ovo biti uspjesno i da neces morati to vise prolaziti...javljaj obavezno situaciju i neka uskoro budes cekalica 💖💖
A sto se tice simptoma i meni se sviđaju ako su to ti simptomi, a ako nisu onda mi se ne sviđaju jer me sam zajeee..😥😥
Ja sam odlucila ne radit test. Mislim da je to smedarenje menga koja ne moze procurit od cyclogesta. Danas sam na poslu da ubijem vrijeme a sutra idem vadit betu. Pomirila sam se s tim da je 0.
Nikitta javi svakako kako je prošao uzv... nadam se da ce biti super 😊 danas je tvoja dr jel tako?
Babylove ja imam jako male nuspojave na lijekove... ustvari nemam ih... kad sam bila pod stimulacijom veeeliko nista od nuspojava. Otečen trbuh malo i to je to. Mislim da mi je od utrica sad jedino probava malo sporija. Sise isto ne bole. Eee ak me krenu boljeti onda cu znat sta je 😂
Mrva... strpi se do sutra pa ces znat na čemu si... držim 🤞 za betu
Mrva nadamo se do sutra 🤞🤞 neka te iznenadi beta 💖
Blacky ma ja sam i pod stimulacijom imala nuspojave tako da ne znam sto misliti...
E sad pitanje dali je implatacijsko krvarenje nuzno u mpo vodama? Pokusabam trazit na googlu al mi nista ne izbacuje
Mrva nadamo se do sutra 🤞🤞 neka te iznenadi beta 💖
Blacky ma ja sam i pod stimulacijom imala nuspojave tako da ne znam sto misliti…
E sad pitanje dali je implatacijsko krvarenje nuzno u mpo vodama? Pokusabam trazit na googlu al mi nista ne izbacuje
Ja ga nisam imala, nikad ni kapi krvi, samo neka tako ostane! 😊 Pa pretpostavljam da ne moraju imati svi krvarenje.. Znam samo da me 2 dana nakon transfera navečer jako zabolilo najprije sa desne pa sa lijeve strane, tako da se nadam da su se tad uhvatile moje 2 male blastice.. 😊😊 Beta je 12dnt bila 715.4, danas sam ju opet vadila da vidimo kako raste
Jutro, cure ja neznam nis kad idem na, taj uzv, sutra idem na trecu betu, ocu još ponavljati ili ne ovisi o sutra... S obzirom da, ssm ja u Karlovcu a, sve sam radila u Petrovoj,, neznam kad obično ide prvi uzv, na zadnjoj vanmaternicnoj, a bila je 5+6 nis se vidilo nije a moj gin je nije vidio ni u jajavodu, tek su mi na hitnoj rekli kaj je... Znam da je glupo ista racunati,dok ne vidim sutra tu betu,,,, ali kako se sad uopće i racuna,dal od prvog dana zadnje menge ili od da a transfera plus 5dnevne blastice... Dajte ako koja zna pomagajte mi.
Jutro, cure ja neznam nis kad idem na, taj uzv, sutra idem na trecu betu, ocu još ponavljati ili ne ovisi o sutra… S obzirom da, ssm ja u Karlovcu a, sve sam radila u Petrovoj,, neznam kad obično ide prvi uzv, na zadnjoj vanmaternicnoj, a bila je 5+6 nis se vidilo nije a moj gin je nije vidio ni u jajavodu, tek su mi na hitnoj rekli kaj je… Znam da je glupo ista racunati,dok ne vidim sutra tu betu,,,, ali kako se sad uopće i racuna,dal od prvog dana zadnje menge ili od da a transfera plus 5dnevne blastice… Dajte ako koja zna pomagajte mi.
Od zadnje menge racunaju..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mene sa petka na subotu probudilo u noci kao da me netko uštipnuo za maternicu. Trajalo sekundu, al me probudilo. Ujutro kad sam stavljala utrice nije bila bas blistavo bijela boja, vec maaaalo bez (ispričavam se na opisu), a MPO mi je rekao da je transfer protekao bez kapi krvi... tako daaaa... nije da se nadam ali neka zerica nade 😂🤞
Drage moje, da vam se javim malo. Javljam se sa lijepom novosti a to je da sam trudna evo već skoro 27 tjedana i sve ide super za sada. Nakon neuspjelog postupka u Beta+ shvatili smo da je splet okolnosti odredio da odemo dalje. Izgubili smo povjerenje odmah jer sam imala dojam da se nisu mogli nositi sa tako teškim i nepredvidivim pacijentom. Odlučili smo se prebaciti u IVF polikliniku i uspjeli smo od prve kod njih. Primio nas je dr. Šimunić ali je cijeli postupak vodio Maričić. Iako na prvu klinika i nije toooliko ljubazna (iako ne mogu reći da nisu uopće ljubazni), mogu reći da je stručnost prevladala. U svakom trenutku su znali što i kako učiniti i tako je i bilo. Od 3 aspirirane jajne stanice, 2 su uspješno oplođene i transferane. Beta je bila 510, nakon toga 2055 i mi smo mislili da su se obje primile, no primila se samo jedna jajna stanica. Sada evo nosim malog dečkića i sve je hvala Bogu u redu
Moji savjeti su vam da slušate sebe i samo sebe, slušate doktore što vam govore, pitajte njih ako vam bilo što nije jasno i taj period se maknute sa svih foruma, vijesti, istraživanja i nemojte ništa uzimati na svoju ruku. Sve to utječe na psihu, a u tom procesu je bitno da budete pozitivne iako vam dijagnoze nisu baš dobre. Ja sam imala tešku endometriozu, lošu zalihu js, oba jajnika su mi bila priljepljena na maternicu, na slijepo crijevo, hidrosalpinx... sve to sam operirala i išla dalje..
Prvi postupak je bio ICSI koji nije uspio i nakon toga smo išli na IVF u IVF poliklinici jer je spermiogram bio dobar.
Želim vam svima sreću da uspijete i nemojte se predavati! UVIJEK ima šanse <3
Sortiraj odgovore
Najstariji