A ja sam ti grceve ima ko menga skroz do prije par dana. Sad taman sve stalo boljeti i danas me probada bas u rodnici. Za popizditi.
Ja nisam cula.
Ma, dugo je za pisati ali ja sam na svoju ruku prije ovog postupka još pokušala sa njom. Ona je travarica ili kak da, se izrazim radi mjsavinu od trava koja se pije pocetkom ciklusa.. Ja sam popila dvije terapije i meni su se jajnici skroz ocistili od cista.. Naravno dax
dr. nisam nista rekla jer se medicina kosi sa prirodom, ali on je na zadnjem uzv.. Ostao začuđen kako su mi oba jajnika čista od cisti..
Uglavnom zena ima, stranicu na faceu, zove se Ramiza Orman=Ljek na prirodnoj bazi. POCS. Citam iskustvaxzena i vidim da je dosta zenama pomogla. Ivda suvpuno njih ostvarikectrudnoću uz pomoc njenih pripravaka.
Pa odlicno. Vjerujem da bi cure s PCOS i to probale. Eto ti si im primjer.
Oprostite imam previse slova, sad vidim. Uglavnom u Petrovoj svima, svkaa cast, meni je bila super stim. dobili smo dosta js. I ogroman hiper, ali nisam imala kaj izgubiti jer sam još imala ove 2 js. Pa sam joj se javila... Porukom preko mesengera i sve joj potanko objasnila. Uglavnom zena, bere i susi trave i cvjetove i onaj fini prah od svega toga kaj osusi i to pošalje poštom. Ta cajna mješavina dođe u 2 vrecice smjesa 1i smjesa 2 koje se spremaju sa rakijom lozovacom
Znaci ja sam kupila i preko poste joj uplatila 400 kn tj 360 ali ona to dobi u eurima (mislim kaj je i 400 kn ako ce mi pomoć da ostanem trudna) i doslo mi doma za par dana. Kako sam uzimala duphaston za izazivati mengu, racunala sam da ce mi doći, redovito taj pripravak se radi tako da se ta mjesavina broj 1 stavi u 1 litru rakije lozovace i da stoji 3 dsna, na suhom i tamnom mjestu i povremeno se protrese... 4 dan se procjedi i kad dođe menstruacija pije se 3x dnevno po 0.3 mala casica od rakije... Boja je zelena a okus... Hm.. Imajte u blizini nakon svakog ispijanja kockicu cokolade i vec je lakse, ja sam si mislila pa popiti i pojesti cu bilo kaj sam da ostanem trudna
Znaci nakom te dobivene menge sa duphastonom ja sam pocela piti tu rakiju prvi dan tog ciklusa i pila sam je tocno 10 dana, ali i dalje sam uzimala od th Euthyrox i Glucopage.odnosi su bili redovito tako i ona kaze. Znači kad sam je popila sljdecu mengu sam dobila točno na 28 dana bez ijedne tbl. I nakon toga sam popila i drugu turu.ibopet dpbola nakon 30 dana I evo me sad tu di jesam ali bez igdje ikakve ciste na jajnicima. Neznam jel ce kome pomoći ali ja vjerujem da meni je barem kaj se cisti tice, vidim da ovdje ima puno cura, sa POCS. Nije reklama, ali eto ako moze kome koristiti... Uredni jajnici boja prozvodnja jajne st. pa makar i jedne ali prave i daj Boze spontane trudnoće... ❤️ 🤗 uglavnom kad zrni kazete kaj Vas muči ona sve objasni u porukama, malo je, slabo nacitana ali trudi se.. Inace je iz Bugojna u Bosni.
I fali joj slova u porukama ili ih ima previše kao i ja😬. To sad nema veze sa ivf, ali ja sam još imala samo ove dvije js. koje su mi vratili i isla sam onom pa nemam kaj izgubiti ako probam, nekako se nadam da je i uredan endometrij i čisti jajnici pridonesli tome da mi je beta 239 i nadam se da ce još rasti... Mada sam još daleko od komforne zone kako se kaze.
Mrvi oces pisnuti o da danas test ili cekas sutra?
Ketice nadam se da ce sve bit super, kada ono ides na uzv?
Cure ja kako sam rekla imam skroz blage menstrualne grceve tj pritisak.. i tu i tamo me zna probadat malo ljevo malo desno ( bit ce da su se obje mrvice uhvatile ) 😎😎.. no ajmo sad malo moj optimizam na stranu jer mi to boluckanje neda mira...
Uvijek me je bolilo i nikad nije dobro zavrsilo.. doduse ovo je sada nekako drugacije nego prva dva puta.. ali vec smo se sve uvjerile da svakim novim ciklusom imamo nove simptome a na kraju menga dode...
Nocas me 3 puta probudilo nekakvi podosta jaki grcevi i kao neka vrucina kao da mi gori sve iznutra.. i kao da me netko pika sa iglicama... i od jutros isto neki cudan pritisak i evo bol u krizima iako me znaju leđa boliti ujutro ako dan prije se isforsiram.. al jucer sam bas uzivala i kako je bila nedjelja nisam nista radila...
Babylove bit ce da se mrvice javljaju 🙈
Ja stvarno ne znam sta bi rekla... nekad imam osjećaj da sve umislim... 🙉 onak osjetim kao neko pikanje i “meskoljenje” u maternici... nije nikakva bol, vec isključivo osjećaj... grudi 0 bodova... mozda boluckaju svega 15 min u danu 😂 tako da mislim da sam si sve umislila... ne znam jel te sitne “grcice” mozemo imat od progesterona?
Idem danas radit da malo odmorim 😂
Kako ste ostale curke?
Sortiraj odgovore
Najstariji