Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Siječanj 2019. 09:43

Perla sve u skladu samnom ti je... Evo meni 8dc puno sluzi taj dan navecer dala si orgalutran i zapisala osim puno sluzu, jako pospana, napuhana, intenzivni bolovi. 9dc pise manje napuhana, bolovi slabi. 10dc glavobolja jaka navecer, bolne grudi, malo napuhana, bolan jajnik desni. Cijelo vrijeme sam imala sluz al najvise taj prvi dan nakon orgalutrana. Isto se nastavilo 11dc, 12dc imala punkciju. Evo nadam se da ce ti to pomoc. Mislim da ti nije bila prevelika razlika. Jer ako ces nakon elonve krenut sa puregonom isto ces u 17h dati vjerojatno si pa ti je to ok. 

• perla
    30. Siječanj 2019. 09:56

Grizli

Perla sve u skladu samnom ti je… Evo meni 8dc puno sluzi taj dan navecer dala si orgalutran i zapisala osim puno sluzu, jako pospana, napuhana, intenzivni bolovi. 9dc pise manje napuhana, bolovi slabi. 10dc glavobolja jaka navecer, bolne grudi, malo napuhana, bolan jajnik desni. Cijelo vrijeme sam imala sluz al najvise taj prvi dan nakon orgalutrana. Isto se nastavilo 11dc, 12dc imala punkciju. Evo nadam se da ce ti to pomoc. Mislim da ti nije bila prevelika razlika. Jer ako ces nakon elonve krenut sa puregonom isto ces u 17h dati vjerojatno si pa ti je to ok.

Ma ful me mući to što je Elonva išla u 12 a org tek u 17.Kad sam bila kod sestre za lijekove da mi objasni kako se daju rekla je da neće bit bitno i da je bolje da mi ona kako treba nego da je zeznem. Tako da sam pristala na to.Sinoć guglam i vidim da treba u isto vrijeme. I tu je nastala panika ?? Šta ako.? 

Grizli
    30. Siječanj 2019. 10:36

Perla ne brini zaista najvaznije je da se lijel da u roku od 36h od zadnje doze. Kod elonve trajanje je produzeno pa tako da imas punih 7 dana i 6h. A orgalutran moze krenut ako se ne varam od 5-7dc. Sve je ok i bit ce to super! Sutra ides opet u Ri? 

• perla
    30. Siječanj 2019. 10:43

Grizli

Perla ne brini zaista najvaznije je da se lijel da u roku od 36h od zadnje doze. Kod elonve trajanje je produzeno pa tako da imas punih 7 dana i 6h. A orgalutran moze krenut ako se ne varam od 5-7dc. Sve je ok i bit ce to super! Sutra ides opet u Ri?

Sutra opet da! Grizli šaljem ti jedan virtualni zagrljaj. Hvala za podršku !! 

HarryPotter
    30. Siječanj 2019. 12:06

Eto, moja mrva je unutra, pa kako onaj gore zapise 💓
    5 smrzlica, jedna odvojeno i po 2 u paru... Sada lagano doma, citati, gustati, i probati uzivati u svakom danu sto nosi.
    Poljubac zene 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    30. Siječanj 2019. 13:10

HarryPotter super! Odlican rezultat i da bude sve savrseno sada! 

Nasty
    30. Siječanj 2019. 14:26

HarryPotter

Eto, moja mrva je unutra, pa kako onaj gore zapise 💓
    5 smrzlica, jedna odvojeno i po 2 u paru… Sada lagano doma, citati, gustati, i probati uzivati u svakom danu sto nosi.
    Poljubac zene

Miriše skroz na pozitivu.. Sretno!!! 🍀🍀🍀

• Pencil
    30. Siječanj 2019. 14:47

Ako neko zna kada dolaze ljekovi na humanoj u Splitu za postupke za drugi mjesec, molim da mi javi 

Hrabrica
    30. Siječanj 2019. 15:08

Harry bravoooo, bit će to super budeš vidjela :D uspjeh je za koji dan tu i službeno ;)
    Nikita, joj sretno, samo nek nema nuspojava i da to odvališ ko velika :D šta si ono pisala, 2 mj jel tak? 
    Cure ja danas počela raditi nakon 2,5 tjedna pauze. Mislila sam da će mi biti teže ali nekako mi paše da sam okupirana poslom da što manje razbijam glavu (iako se zna gdje je srce.....na VV ) i funkcionira...za sad 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Marietta
    30. Siječanj 2019. 15:24

Nikitta nisam bila na fetu nikad.
    To sam kopirala iskustvo jedne žene sa foruma.
    Ja sam samo imala set.
    Ali bez obzira na set ili fet razgovarat ću sa doktorom o tome da se nakon et vadi progesteron.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.