Nemasekirancije - ja sam isto kod dr. P. J. i ona preferira 1 ciklus pauze nakon prirodnog jer veli da se ciklus malo poremeti zbog postupka (iako su samo Klomifeni u pitanju) pa da se jajnici malo odmore. Nemoj sad razmišljati o tome. Čeka te punkcija, transfer, beta i daj Bože 9 mjeseci još jedno srce ispod tvog...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na odgovoru.
Mislila da možemo utjecat na uspjeh ako se poveća doza progesterona.
Hvala i vama od 💖 želim + i mali mirišljavi smotuljak.😊
Bok cure, evo ja sam prosla prvi postupak ivfi/icsi. Transfer je bio jučer, j sad čekam betu drugu subotu. Postupak sam, od drugog do 6 dana ciklusa 225 gonala, od 7 dana gonal plus još inekcija (zab sam ime). U prošlu srijedu je bilo vađenje, hiperreakcija 16 jajnih stanica, 10 oplođenih. 5 dan sam imala dvi s ocjenom odličan i 4 s vrlo dobar. Od svega najveću muku mučim sa progesteronom😔
IvanaBo610 super rezultat za prvi IVF! Što te muči progesteron? Ne odgovara ti terapija?
Tako mi je rečeno bar da je on uzrok, trbuh mi je cijeli napuhan, bio je malo splasnuo nakon vađenja i jajnici su manje bolili. Sad opet drob napuhnut, jajnici ili trbuh su u manjim grcicima, ili bi rekla da ih samo osjećam. Al najgore od svega nemam stolicu već 4 dana🤦🏻♀️ A to je meni šok jer je ima2-3 puta dnevno.
Ja dok sam bila jos na inseminacijama poslije postupka su mi davali injekcije progesterona plus duphaston . Te injekcije sam primala svako cetvrti dan . Nisu kod mene bile uspjesne inseminacije .
Kengu veliki zagrljaj ti saljem. I bit ces ti mama, hrabre uvijek doceka nagrada na kraju putovanja. Jedva cekam da krenes u postupak i javis lijepu betu.
Perla ako ti slucajno treba crinone a da ne dobis recept meni ostalo puno viska ili bilo kojoj drugoj curi ako trebate javite poslat cu vam da nw kupujete. Palo mi napamet danas kad sam ga isla spremiti. Pa eto bolje da pitam nego da stoji a mozda kojoj stogod znaci.
Joj hvala Grizli imam već sam ga podigla, pusti ga trebate će ti za FET uskoro.
Nikita i sama si puno toga prošla pa kad dođe tvoje vrijeme vidjet ćeš koliko smo mi drugačije od ostalih trudnica ,dok one pričaju o tome kako ih sve boli,ubija žgaravica i sl ,ti ćeš se samo zadovoljno cerekat jer si sretna i uopće ne primjećuješ takve sitnice. Hvala ti draga ,daj Bože da sve to osjetite čim prije. A do onda samo hrabro,jedan mjesec gore dole neće puno promijeniti ,nema ničeg sigurnog u životu ,ali moramo vjerovati. Ja još uvijek ne mogu zamisliti kako će to bit kada rodim,znam samo da ću plakati od sreće jer mi i sad dođe😊 .
Moram se nadovezat na ovo i reci da je ovo totalno istina..kad sam bila trudna nisam se zalila na nikakve pretrage,nista mi nije bilo teško pa ni mučnine ni nista,jednostavno sam bila presretna sto sam uopće trudna i sve mi je bilo super haha..isto tako i porod,tako sam bila sretna kad je krenulo da sam se u boxu samo smijala usred bolova i naravno da sam uz takvu pozitivu imala porod za poželjeti..a sada kad sam mama vidim da sam totalno drugačija od ostalih mama koje su zatrudnile prirodno,ja svaki dan zahvaljujem Bogu na našem anđelu i ne prođe skoro dan da ne pustim suzu sreće sto je tu..znam da to nije bas normalno ali ne mogu si pomoći,ono za sto sam mislila da nikad neće biti sada spava pored mene💕
Zato žene nemojte nikada odustati,kad tad će i vaši mali anđeli spavati pored vas💖💖
..Žena sam, Mogu sve..
Bok cure, evo ja sam prosla prvi postupak ivfi/icsi. Transfer je bio jučer, j sad čekam betu drugu subotu. Postupak sam, od drugog do 6 dana ciklusa 225 gonala, od 7 dana gonal plus još inekcija (zab sam ime). U prošlu srijedu je bilo vađenje, hiperreakcija 16 jajnih stanica, 10 oplođenih. 5 dan sam imala dvi s ocjenom odličan i 4 s vrlo dobar. Od svega najveću muku mučim sa progesteronom😔
Sretno draga i držim fige da ti bude uspjesno,da se babać uhvati
Nikitta istina draga, treba se isplakati, bude nekako lakse...ako se to moze tako nazvati. Nadam se da ce i one jednom biti radosnice, a ne uvijek ovakve 😢😢. Zao mi je sto se cista još drzi, a za endo sam cula ovdje od vas i skidam vam kapu svima koje se nosite još i s tim. Nasa emocionalna bol je ogromna, a kad još uz to trpite i takvu fizicku bol.... evo sam se najezila, sve ste kraljice vrijedne divljenja 💗
ivanabo610 sretno cekanje, da uskoro vidis velikuuu betu i da uzivas u zdravoj trudnoci 😘😘
Mene isto muci razina progesterona. Dr mi rekao da je jako niska razina moguci razlog svih spontanih, a da je zbog pcos-a stvarno niska. A meni je, hvala Bogu, tek ovaj dr dao tu dijagnozu, nitko mi kroz svu ovu kalvariju nije to niti napomenuo niti dao neku terapiju, osim duphastona. Nadam se jedino da je u ivf-u ova doza s utricima dovoljna....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji