Ee zene drage, citam vase komentare a suze teku u potocima, sama sam doma pa sam ih bas slobodno pustila….. ovo su prve suze nakon neg bete, ali idemo dalje, nema predaje. Nasa zelja za majcinstvom je neopisiva i vjerujem da bi svaka ovdje bila savrsena majka nakon ovog trnovitog puta.
Harry sretno sutra, uspjesan transfer i puno smrzlica 😘
Grizli, Hrabrice jako mi je zao zbog ovakvog ishoda, hocete li uopće vaditi betu? Znam da je to hvatanje za slamku i oprostite ako vas još dodatno uznemirujem, ali htjela bih vam ispricati…..moja cimerica s proslog feta prokrvarila vec 6 dan nakon transfera, ja se njoj javila 10 dnt da joj kazem da je test neg, kaze ona ne vrijedi joj ni test pravit, M dosla na veliko. 11 dnt vadila betu jer tako zahtjeva nas mpo pa da prestane s utricima, kad ono beta 300. Ostala je u bolnici, dosta jos krvarila i imala grceve ali beta se pravilno duplala….evo prije par dana mi javila da se vidi gestacijska i zumanjcana, sad joj drzim fige za srceko….
Lijepo je citati o pozitivnim ishodima 💓Takvom cudu sam se i ja nadala pa me nesto zaobislo.. 🥴 Glavu gore i doci ce nama nas plus ... mora 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ninna ja necu ici vaditi betu meni cak i n nalazu pise ako dodje M da prekinem terapiju, javim im se. Inace betu bi treala vaditi tek 11.2. Jednom mi se dogodilo da sam dobila M tj mislila sam da je to M, na kraju 14 dana nakon toga ispalo da sam trudna i imala spontani na kraju balade. Al tada sam ja imala zgaravicu, bolne grudi i jos hrpu "trudnicnih" simptoma, medjutim kako sam tocno u dan pocela krvariti nisam racunala uopce raditi test. Sad jednostavno nekako znam da je to menga i da mi nema smisla ici betu vaditi. U svakom slucaju lijepo za prijateljicu da je ispak ishod bio lijep i nadam se da ce imat uspjesnu trudnocu!
Marietta iskreno ako sluznica maternice ne apsorbira progesteron nece ga niti misic niti masno tkivo u guzi. Moze biti da tijelu ne odgovara neki oblik progesterona npr u tabletama koji je u "krutom stanju" ili pomocna tvar ometa njegovu apsorpciju, al progesteron kao takav ako ne upije se dole nece se upiti nigdje i ni u kojoj formuli. Injekcije znam da su nekad davno koristili i negdje sam citala nesto o tome, al ne sjecam se vise zasto ih ne primjenjuju vise kod nas. U svakom slucaju sretno i da bud euspjeha uskoro!
Nemasekirancije - ja sam isto kod dr. P. J. i ona preferira 1 ciklus pauze nakon prirodnog jer veli da se ciklus malo poremeti zbog postupka (iako su samo Klomifeni u pitanju) pa da se jajnici malo odmore. Nemoj sad razmišljati o tome. Čeka te punkcija, transfer, beta i daj Bože 9 mjeseci još jedno srce ispod tvog...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na odgovoru.
Mislila da možemo utjecat na uspjeh ako se poveća doza progesterona.
Hvala i vama od 💖 želim + i mali mirišljavi smotuljak.😊
Bok cure, evo ja sam prosla prvi postupak ivfi/icsi. Transfer je bio jučer, j sad čekam betu drugu subotu. Postupak sam, od drugog do 6 dana ciklusa 225 gonala, od 7 dana gonal plus još inekcija (zab sam ime). U prošlu srijedu je bilo vađenje, hiperreakcija 16 jajnih stanica, 10 oplođenih. 5 dan sam imala dvi s ocjenom odličan i 4 s vrlo dobar. Od svega najveću muku mučim sa progesteronom😔
IvanaBo610 super rezultat za prvi IVF! Što te muči progesteron? Ne odgovara ti terapija?
Tako mi je rečeno bar da je on uzrok, trbuh mi je cijeli napuhan, bio je malo splasnuo nakon vađenja i jajnici su manje bolili. Sad opet drob napuhnut, jajnici ili trbuh su u manjim grcicima, ili bi rekla da ih samo osjećam. Al najgore od svega nemam stolicu već 4 dana🤦🏻♀️ A to je meni šok jer je ima2-3 puta dnevno.
Ja dok sam bila jos na inseminacijama poslije postupka su mi davali injekcije progesterona plus duphaston . Te injekcije sam primala svako cetvrti dan . Nisu kod mene bile uspjesne inseminacije .
Kengu veliki zagrljaj ti saljem. I bit ces ti mama, hrabre uvijek doceka nagrada na kraju putovanja. Jedva cekam da krenes u postupak i javis lijepu betu.
Perla ako ti slucajno treba crinone a da ne dobis recept meni ostalo puno viska ili bilo kojoj drugoj curi ako trebate javite poslat cu vam da nw kupujete. Palo mi napamet danas kad sam ga isla spremiti. Pa eto bolje da pitam nego da stoji a mozda kojoj stogod znaci.
Joj hvala Grizli imam već sam ga podigla, pusti ga trebate će ti za FET uskoro.
Nikita i sama si puno toga prošla pa kad dođe tvoje vrijeme vidjet ćeš koliko smo mi drugačije od ostalih trudnica ,dok one pričaju o tome kako ih sve boli,ubija žgaravica i sl ,ti ćeš se samo zadovoljno cerekat jer si sretna i uopće ne primjećuješ takve sitnice. Hvala ti draga ,daj Bože da sve to osjetite čim prije. A do onda samo hrabro,jedan mjesec gore dole neće puno promijeniti ,nema ničeg sigurnog u životu ,ali moramo vjerovati. Ja još uvijek ne mogu zamisliti kako će to bit kada rodim,znam samo da ću plakati od sreće jer mi i sad dođe😊 .
Moram se nadovezat na ovo i reci da je ovo totalno istina..kad sam bila trudna nisam se zalila na nikakve pretrage,nista mi nije bilo teško pa ni mučnine ni nista,jednostavno sam bila presretna sto sam uopće trudna i sve mi je bilo super haha..isto tako i porod,tako sam bila sretna kad je krenulo da sam se u boxu samo smijala usred bolova i naravno da sam uz takvu pozitivu imala porod za poželjeti..a sada kad sam mama vidim da sam totalno drugačija od ostalih mama koje su zatrudnile prirodno,ja svaki dan zahvaljujem Bogu na našem anđelu i ne prođe skoro dan da ne pustim suzu sreće sto je tu..znam da to nije bas normalno ali ne mogu si pomoći,ono za sto sam mislila da nikad neće biti sada spava pored mene💕
Zato žene nemojte nikada odustati,kad tad će i vaši mali anđeli spavati pored vas💖💖
..Žena sam, Mogu sve..
Sortiraj odgovore
Najstariji