Hrabrice ja sam još na bolovanju, vadili mi šavove u pon, krvnički, napravili opet ozljedu na ruci, tako da imam zavoj još 4 dana, za poludit. Dobra vijest je da sam bila na kontroli kod kirurga danas koji mi je vadio zub. Sve lijepo izgleda, a to što me tjednima bole desni iznad tog sad izvađenog zuba, jest komad kosti koji je tijelo odbacilo. On je to doslovno jednim potezom izvadio, mali, sićušni komad oštre kosti koja me bolila, a nisam znala kaj je. Svašta li ću još naučit u životu 😂👀 Tako da, danas još ne radim, sutra i petak nešto pomalo da zatvorim mjesec, a onda od idućeg tjedna nadam se potpunom oporavku i povratku udarnom tempu. Baš se veselim. Cijeli siječanj sam u leru. Uglavnom, ne ne, 2 ciklusa, stoga to otprilike znači mjesec i pol. 😃
Oho fino si ti odvalila i neka si, zna se šta je prioritet a posao neće pobjeći... Al šta je najbolje vjerujem da se uopće nisi odmorila...ta stalna jahanja doktoru ful iscrpe, i fizički i psihički..I da, tak si fino opisala taj zub da je i mene zaboljelo Brijem da nema gore boli, nek si to riješila. Negdje sam čitala da i zub može biti prepreka kod ostvarivanja trudnoće? Kod mene se na žalost pročulo zašto me nije bilo pa su i oni dvolični dušebrižnici došli da pitaju jesam li ok..Takav borbeni smajlić sam razvukla da me skoro uklještilo u vilici
.. A i ak dovoljno puta ponovim da sam odlično, valjda budem u nekom trenutku i sama počela vjerovati u to, a do tada ignoriram emocije
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ako neko zna kada dolaze ljekovi na humanoj u Splitu za postupke za drugi mjesec, molim da mi javi
Draga to se odma sutra otiđi javiti radi protokola i lijekova jer to rade mjesec prije radi lijekova za naruciti.ja sutra ujutro sam gori na aspiraciji pa ako dođes javi se ode ja sam u 9 na aspiraciji
Harry odlicno :) sad cekamo lijepu vijest kod tebe za koji dan ;)! Hrabrica ma nisi ni trebala nikom nista reci..a kad vec jesi sam ti njima teci da si odlicno ;)
Eto, moja mrva je unutra, pa kako onaj gore zapise 💓
5 smrzlica, jedna odvojeno i po 2 u paru… Sada lagano doma, citati, gustati, i probati uzivati u svakom danu sto nosi.
Poljubac zene
Draga čestitam na toliko smrzlića.I naravno na transferu da se mrve uhvate i da nam brzo javis sretnu vijest😘🤗🤗🤗
Ako neko zna kada dolaze ljekovi na humanoj u Splitu za postupke za drugi mjesec, molim da mi javi
Draga to se odma sutra otiđi javiti radi protokola i lijekova jer to rade mjesec prije radi lijekova za naruciti.ja sutra ujutro sam gori na aspiraciji pa ako dođes javi se ode ja sam u 9 na aspiraciji
Al meni su rekli da oko 6tog zoven. Za drugi misec san naručena u postupak
Harry odlicno :) sad cekamo lijepu vijest kod tebe za koji dan ;)! Hrabrica ma nisi ni trebala nikom nista reci..a kad vec jesi sam ti njima teci da si odlicno ;)
A jbg vjeruj da sam trebala kad sam na takvom radnom mjestu na kakvom jesam a i neke okolnosti koje su bile, al ok ne smeta, nemam se cega sramiti 💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Al meni su rekli da oko 6tog zoven. Za drugi misec san naručena u postupak
Da draga ako si na firulama tamo mjesec prije zoves radi lijekova odnosno dođes da ti doktorica odredi terapiju i onda sestra to zapise i naruci.tako je meni bilo
Nova sreca kod koga ste vi, mi kod Dr.Marušić
Draga jesili ti dobila protokol od doktorice
Sortiraj odgovore
Najstariji