Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    30. Siječanj 2019. 17:10

Harry odlicno :) sad cekamo lijepu vijest kod tebe za koji dan ;)! Hrabrica ma nisi ni trebala nikom nista reci..a kad vec jesi sam ti njima teci da si odlicno ;)

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 17:29

HarryPotter

Eto, moja mrva je unutra, pa kako onaj gore zapise 💓
    5 smrzlica, jedna odvojeno i po 2 u paru… Sada lagano doma, citati, gustati, i probati uzivati u svakom danu sto nosi.
    Poljubac zene

Draga čestitam na toliko smrzlića.I naravno na transferu da se mrve uhvate i da nam brzo javis sretnu vijest😘🤗🤗🤗

• Pencil
    30. Siječanj 2019. 18:02

Nova sreca

Pencil

Ako neko zna kada dolaze ljekovi na humanoj u Splitu za postupke za drugi mjesec, molim da mi javi

Draga to se odma sutra otiđi javiti radi protokola i lijekova jer to rade mjesec prije radi lijekova za naruciti.ja sutra ujutro sam gori na aspiraciji pa ako dođes javi se ode ja sam u 9 na aspiraciji

Al meni su rekli da oko 6tog zoven. Za drugi misec san naručena u postupak 

• Pencil
    30. Siječanj 2019. 18:03

Nova sreca kod koga ste vi, mi kod Dr.Marušić 

Hrabrica
    30. Siječanj 2019. 18:43

nemasekirancije

Harry odlicno :) sad cekamo lijepu vijest kod tebe za koji dan ;)! Hrabrica ma nisi ni trebala nikom nista reci..a kad vec jesi sam ti njima teci da si odlicno ;)

A jbg  vjeruj da sam trebala kad sam na takvom radnom mjestu na kakvom jesam a i neke okolnosti koje su bile, al ok ne smeta, nemam se cega sramiti 💪

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 19:11

Pencil

Nova sreca

Pencil

Ako neko zna kada dolaze ljekovi na humanoj u Splitu za postupke za drugi mjesec, molim da mi javi

Draga to se odma sutra otiđi javiti radi protokola i lijekova jer to rade mjesec prije radi lijekova za naruciti.ja sutra ujutro sam gori na aspiraciji pa ako dođes javi se ode ja sam u 9 na aspiraciji

Al meni su rekli da oko 6tog zoven. Za drugi misec san naručena u postupak

Da draga ako si na firulama tamo mjesec prije zoves radi lijekova odnosno dođes da ti doktorica odredi terapiju i onda sestra to zapise i naruci.tako je meni bilo

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 19:44

Pencil

Isto kod nje draga

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 19:45

Pencil

Draga jesili ti dobila protokol od doktorice

• Pencil
    30. Siječanj 2019. 20:38

Nova sreca

Pencil

Jesam i zapisala se za kraj drugog miseca, jer nisu bili sigurni da će stić početkom miseca (ja 2 puta misecno dobijam stvari),  ali kako su se zadnjih par mjeseci poremetile i malo produžile, sad trebam dobit od 6-8 otprilike pa se nadam da tada počnem sa tim inekcijama 

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 20:55

Pencil

Nova sreca

Pencil

Jesam i zapisala se za kraj drugog miseca, jer nisu bili sigurni da će stić početkom miseca (ja 2 puta misecno dobijam stvari), ali kako su se zadnjih par mjeseci poremetile i malo produžile, sad trebam dobit od 6-8 otprilike pa se nadam da tada počnem sa tim inekcijama

Moja ti je preporuka ujutro bar zovni ako imas već protokol.pa pitaj sestru.ja sam ti rekla kako je meni bilo i ostalima a vi ako ste nesto drugo dogovarali to je druga stvar.sretno draga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani