Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    30. Siječanj 2019. 20:38

Nova sreca

Pencil

Nova sreca kod koga ste vi, mi kod Dr.Marušić

Draga jesili ti dobila protokol od doktorice

Jesam i zapisala se za kraj drugog miseca, jer nisu bili sigurni da će stić početkom miseca (ja 2 puta misecno dobijam stvari),  ali kako su se zadnjih par mjeseci poremetile i malo produžile, sad trebam dobit od 6-8 otprilike pa se nadam da tada počnem sa tim inekcijama 

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 20:55

Pencil

Nova sreca

Pencil

Nova sreca kod koga ste vi, mi kod Dr.Marušić

Draga jesili ti dobila protokol od doktorice

Jesam i zapisala se za kraj drugog miseca, jer nisu bili sigurni da će stić početkom miseca (ja 2 puta misecno dobijam stvari), ali kako su se zadnjih par mjeseci poremetile i malo produžile, sad trebam dobit od 6-8 otprilike pa se nadam da tada počnem sa tim inekcijama

Moja ti je preporuka ujutro bar zovni ako imas već protokol.pa pitaj sestru.ja sam ti rekla kako je meni bilo i ostalima a vi ako ste nesto drugo dogovarali to je druga stvar.sretno draga

• Blacky89
    30. Siječanj 2019. 21:45

Nova sreća sretno sutra
    Harry iščekujemo s tobom 😊... a bome imas i lijep broj smrzlica... 
    Nikitta ne znam sta da ti kazem... ovaj mjesec te bas nekako zaj.... al jos 2 dana i gotov je 😂, idući ce bit bolji 
    Danas bila kod svog mpo i dobila protokol... gonal f 200iu i onda 6 dc orgalutran. E sad cekamo m jos jedno 15ak dana

Vaki
    30. Siječanj 2019. 22:19

Nikitta - meni je moj ginekolog rekao da popijem sve, bez obzira na početak od 3. dana. Menstruacija mi je bila ista kao i sve do tada, uopće nisam primijetila razliku. Jedina nuspojava su mi bile veće grudi... Mužić se nije bunio. No, ja sam pila druge tablete pa ne znam jesu li postupci isti. Pretpostavljam da je to sve slično. U uputama nema ništa napisano po tom pitanju? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

4 sreća
    30. Siječanj 2019. 22:21

Blacky89

Nova sreća sretno sutra
    Harry iščekujemo s tobom 😊… a bome imas i lijep broj smrzlica…
    Nikitta ne znam sta da ti kazem… ovaj mjesec te bas nekako zaj…. al jos 2 dana i gotov je 😂, idući ce bit bolji
    Danas bila kod svog mpo i dobila protokol… gonal f 200iu i onda 6 dc orgalutran. E sad cekamo m jos jedno 15ak dana

Hvala draga triba mi sriće samo take

Grizli
    31. Siječanj 2019. 07:45

Nikita oprosti nedavno si pisala sto sve moze od pretraga se uz histeroskopiju ako mozes ponoviti jer ne mogu nac gdje si mi to pisala! 🙏 Da vidim sa Betom sto mogu od toga sad obaviti. Drago mi je da si uspjela si rijesiti sve probleme koje si imala sad u 1 mjesecu da mozes mirno krenut u postupak kad se dovese endo u red. Nadam se da ce za 2 mj biti sve savrseno i da kreces napokon u borbu i da ovaj put ce biti blastica nekoliko za cuvanje i pozitivna beta! Za pilule ne znam kako ide kao priprema za ivf, ja sam ih ranije uvijek pila od 1 dana ciklusa 21 dan i dobila bi tocno 4 dan pauze. Menga je bila nesto oskudija al ne znacajno. 

• nemasekirancije
    31. Siječanj 2019. 08:40

Jutro cure. I dalje smo ostali na 1 folikulu. Al je bed kaj je danas 15mm. Prekjucer je bio 13. A bila je druga dr (dr p) i ona je odlucila da u sub idem opet na pregled i da onda ide stoperica a u pon punkcija. Makar je vec rekla da bi mogao puknut do pon. Jer bi bilo idealno da je u ned punkcija lol.  Al da i ak pukne u tom slucaju kupim te tablete pa da ne gubim postupak. I ona mi je rekla da mogu doci 3dc i ak je sve ok odmah slijed mj ici opet. Al kod dr J je ja mislim drukcije. Al to jbg neznam kaj ce ona reci.

Hrabrica
    31. Siječanj 2019. 09:02

nemasekirancije

Jutro cure.I dalje smo ostali na 1 folikulu. Al je bed kaj je danas 15mm. Prekjucer je bio 13. A bila je druga dr (dr p) i ona je odlucila da u sub idem opet na pregled i da onda ide stoperica a u pon punkcija. Makar je vec rekla da bi mogao puknut do pon. Jer bi bilo idealno da je u ned punkcija lol. Al da i ak pukne u tom slucaju kupim te tablete pa da ne gubim postupak. I ona mi je rekla da mogu doci 3dc i ak je sve ok odmah slijed mj ici opet. Al kod dr J je ja mislim drukcije. Al to jbg neznam kaj ce ona reci.

Čekaj, za početak, kako drugi doktor (koji nije tvoj) može donijeti odluku ? Možda nebi bilo loše da o svemu izvjestiš svog doktora koji ti vodi postupak pa da vidiš jel se slaže s tim. Drugo, koje tablete da uzmeš ak puknu, ne kužim? I treće, pa šta nebi mogli, u ono najgorem slučaju da baš popucaju, napraviti inseminaciju kao što su meni? Kao da probamo bar tako kad sam već gutala tablete, da ne propadne ciklus...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Grizli
    31. Siječanj 2019. 09:09

Nemasekirancije zao mi je da je samo jedan folikul, al nadam se da ipak nece puknut i da ce biti super. Ne kuzim zasto ti nisu dali danas stopericu pa folikul bi u subotu bio 19mm po mom ako bi rastao 2mm, al i do pon mislim da ne bi trebao bit problem bit ce tek 23mm sta je isto ok. Ako rastu sporije onda bi pon bio idealan. Nedjeljom pretpostavljam da ti ne rade kad ne mozes na punkciju? Ja drzim fige ipak da u pon bude sve savrseno i da to bude tvoj malac

• nemasekirancije
    31. Siječanj 2019. 09:49

Hrabrica

nemasekirancije

Jutro cure.I dalje smo ostali na 1 folikulu. Al je bed kaj je danas 15mm. Prekjucer je bio 13. A bila je druga dr (dr p) i ona je odlucila da u sub idem opet na pregled i da onda ide stoperica a u pon punkcija. Makar je vec rekla da bi mogao puknut do pon. Jer bi bilo idealno da je u ned punkcija lol. Al da i ak pukne u tom slucaju kupim te tablete pa da ne gubim postupak. I ona mi je rekla da mogu doci 3dc i ak je sve ok odmah slijed mj ici opet. Al kod dr J je ja mislim drukcije. Al to jbg neznam kaj ce ona reci.

Čekaj, za početak, kako drugi doktor (koji nije tvoj) može donijeti odluku ? Možda nebi bilo loše da o svemu izvjestiš svog doktora koji ti vodi postupak pa da vidiš jel se slaže s tim. Drugo, koje tablete da uzmeš ak puknu, ne kužim? I treće, pa šta nebi mogli, u ono najgorem slučaju da baš popucaju, napraviti inseminaciju kao što su meni? Kao da probamo bar tako kad sam već gutala tablete, da ne propadne ciklus…

Nisi shvatila dio za tablete. Kao da ako popuca mogu ili inseminaciju ili kupiti klomifene i da mi se ovo ne broji kao postupak. A neznam kako stvari funkvioniraju na VV-u, niti se meni ne svidja da mi je odluku donio dr koji nije moj..al ona je bila neodlucna a kvragu valjda bolje oni znaju neg ja. Ja nisam htjela odluciti nehi sam rekla da cemo napraviti kak ona misli. Nije da nemam broj od svoje dr..al kakva je praksa ju zvati...nemam pojma. Eto nisam pametna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.