Cure hvala svima na savjetima, smjernicama i utjehi..Možda malo zvuči glupo ali na neki uvrnuti način osjećam olakšanje jer nema više one neizvjesnosti i sad mjesec dana punjenje baterija, bez brige, kalkulacija, alarma za tablete i nogu u zraku..Čak sam mislila da ću plakati, biti ljuta, ali nisam, nekako sam prazna, ono kad ti je ravno u glavi...Valjda je svaka nada i emocija ostala u čekaonici kad smo vidjeli da ću folići pukli. I veseli me novi pokušaj, jedva čekam ali imam osjećaj da će mi ova pauza od mjesec dana jaaaaako dobro doći, da dođem malo do sebe i da napravimo te dodatne pretrage koje za lijepu promjenu ne zahtjevaju golo dupe na ginekološkom stolu...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Inace je najbolje raditi u prvom dijelu dijagnosticku histero, ali ako nemas neke indikacije doktor odabere 21. dan jer tad je bolje da radi scratching. Cure su mi rekle da je cijena 3000 sa biopsijom no on kad udje unutra vidi da li ima potrebe za biopsijom, ako ju ne radi je cijena 2500. To prenosim tudja iskustva. Ako nemas neke miome i nesto sto sprecava put unutra ne boli uopce.
Cure hvala svima na savjetima, smjernicama i utjehi..Možda malo zvuči glupo ali na neki uvrnuti način osjećam olakšanje jer nema više one neizvjesnosti i sad mjesec dana punjenje baterija, bez brige, kalkulacija, alarma za tablete i nogu u zraku..Čak sam mislila da ću plakati, biti ljuta, ali nisam, nekako sam prazna, ono kad ti je ravno u glavi…Valjda je svaka nada i emocija ostala u čekaonici kad smo vidjeli da ću folići pukli. I veseli me novi pokušaj, jedva čekam ali imam osjećaj da će mi ova pauza od mjesec dana jaaaaako dobro doći, da dođem malo do sebe i da napravimo te dodatne pretrage koje za lijepu promjenu ne zahtjevaju golo dupe na ginekološkom stolu…
Aposlutno draga. Drago mi je da si ok u glavi i sad dodatno napuni baterije za dalje. Mene isto bas zanima koliko nakon ovog u slucaji da ne uspije moram cekati? S obzirom da je prirodni na klomicima pretpostavljam da mjesec dana kak je tebi rekla.
Btw gologuza hahaha bas si me nasmijala. Tragi komedija :)!
Treba obaviti pretrage EKG, KKS i anesteziologa, tako je barem u Petrovoj.
Hrabrica ma gleda na uzv i vidi dvije ciste po 1,5 cm na lijevom jajniku, i vidi da je dosta točkast sivkasto, pretpostavlja da su to mikrožarišta jer mi je pregled stravično bolan bio.
Grizli jebi ga, šta da kažem, šta je tu je. Ako Bog da, idem na postupak 25.3. To bi mi trebao bit 3 dc za dva ciklusa. Dobro si odabrala Betu Plus, i ja bih, da sam na tvom mjestu. Slobodno baci oko na tijek histero ovdje:
https://youtu.be/RJo6l6zUAFE
Stvarno? Pa za to mi treba mjesec dana tu kod nas 😐
Perla nista za anesteziju ne treba ,nije to ona prava,privremena TIVA se zove,samo da dan stoperice naglasi da bi zeljela anesteziju na punkciji ako samo ne ponude
Beba ❤️❤️❤️ hvala ti na lijepim rijecima. Meni moj zna rec da budemo jaki pa sam ga oprala jucer kad me uhvatilo sve da lako je biti jak kad osjetis samo psihicku ili samo fizicku bol, al kad te boli oboje zbog istog razloga onda sva snaga potone. Ne spominje danas nikakvu snagu ni hrabrost. Vidim ti jos malo, a sjecam se jos tjedna u kojem smo skupa cekale ishod. Bas mi je drago da ces uskoro upoznat svoju bebicu i biti najbolja mama. Ima pravo Nemasekirancije sto sve prolazimo naravno da cemo biti savrsene majke! Pa da toliko ne zelimo djecu ne bi sve ovo radile od sebe i svojih zivota. Ca125 ti je marker za neke benigne bolesti tipa endometrioza, ali i maligne tumor jajnika npr. To vade samo kod cura kod kojih ima potrebe za time. Ja sam kskreno zahvalan da tu pretragu ne moram raditi.
Perla ne brini da treba vec bi ti rekli na vrijeme, a i onda dobis uputnicu na kojoj pise da trebas za anesteziologa pa ide brze nije ona kobasica od cekanja. Prijateljica je rekla da je pricala smao sa aneatezijologom i to je to. Mozda traze neke pretrage ako u anamnezi imas problema sa srcem ili tako nesto.
Rijeka u zadnje vrijeme nudi anesteziju cim imas vise folikula. Al ako ne ponude trazis i gotovo. I molis boga da te ne zadesi ko mene hiat carski pa izvisis. Hrabro samo!
Jednom sam cula da zene u mpo se zale da su izgubile dostojanstvo, zaista ponekad mislim da mi je dostojanstvo snizeno na najnizi nivo, a da ne govorim o osjecaju neprivlacnosti samoj sebi. Srecom pa muz nema tih problema. Ne znam kako vi stojite s time?
Btw gologuza hahaha bas si me nasmijala. Tragi komedija :)!
haha pa kad je :D kako je netko napisao na netu "još samo fali da domar gurne." A ovo za čekanje, gle, meni je ona objasnila da uzimanjem pilula mj dana dajem odmor jajnicima, ono ful odmor, i kad krenemo sa stimuliranim, oba istovremeno krenu raditi ko blesavi i dobivamo više manje jednake folikule, da i oni koji bi potencionalno bili mali narastu i onda je tu i veća kontrola i veća šansa i sve nešto lijepo, samo što tratinčice ne izrastu unutra..Imam osjećaj da smo kod iste doktorice, kod V.F.?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Rijeka u zadnje vrijeme nudi anesteziju cim imas vise folikula. Al ako ne ponude trazis i gotovo. I molis boga da te ne zadesi ko mene hiat carski pa izvisis. Hrabro samo!
Jednom sam cula da zene u mpo se zale da su izgubile dostojanstvo, zaista ponekad mislim da mi je dostojanstvo snizeno na najnizi nivo, a da ne govorim o osjecaju neprivlacnosti samoj sebi. Srecom pa muz nema tih problema. Ne znam kako vi stojite s time?
Joooj točno to, pogodila si žicu! Nakon postupka se ne mogu zamisliti da imamo akciju, jednostavno ne ide..odbojna sam si..kao da taj dio tijela više nije intiman nego javni, još više kad se desi da moje doc nema pa dođe neka nova ..pozelenim..A da ne govorim o tome da sam onda te dane toliko okupirana pokušajima postati majkom da jednostavno zaboravim biti supruga i onda zastanem i vidim koliko mu nedostajem i koliko mu je teško gledat me skršenu pa se malo priberem..i tako u krug...Ali realno, da on nije tolika podrška već bi davno prošvikala...
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure kad sam bila u mpo stalno sam imala neki osjećaj kao da nešto sa mojim tijelom nije u redu,kao da sam sa nekom greškom,i stalno me pratio osjećaj neke krivnje,kao da sam ja u nečemu pogriješila-možda da sam mlađa,mršavija i slično . Sada kad sam trudna osjećam toliki ponos na svoje tijelo(a nije da savršeno podnosi trudnoću),tako sam mu zahvalna šta je uspjelo,šta me ništa ne boli,mogu sve normalno raditi a skoro sam ušla u 9.mj.Šta se tiče svih tih silnih pregleda,već sam na sve i oguglala ,ali definitivno puno toga ovisi i od dr, neki su baš grubi.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji