Nikitta draga žao mi je baš.. Kad sam pila yasmin zbog endometrioze nisam imala nikakve nuspojave koliko se sjećam.. Kad mi je mpo dr. pripisala femoston na 3 mj., nije mi bilo ni malo svejedno to počet piti, jer taj hnl piju žene u menopauzi. Ali sva sreća dobro se osjećam. Čak bolje, jer mi je disbalans hormona bio grozan, a nisam bila uopće svjesna toga.. Nuspojava za sad nemam.
2 mj. nije dugo razdiblje, izgurat ćeš ti to.. kao i sve do sad i iza toga ćeš u pobjednički postupak.
Držim fige i svim drugim curama, samo hrabro naprijed žene, nismo lavice nego zmajevi..
Hrabrica jebemu misa. Jos ti i nikita..sta je s ovim 1 mj? :( al cure nema predaje...mj dana pauze pa opet :)! Hvala svim curama na podrsci..da ne nabrajam svaku :)...ja sam bas pozitivna i nisam previs3 opterecena trenutno. Sta bude biti ce :)! Ja navijam za tog jednog ili i za vise njih. Znala sam sta znaci prirodnjak tako daaa :) prijvatila sam rizik lutrije. A boze moj...ak nebude islo budem i ja hrabrica s tobom na stimulirani ;)
Evo mene sa ultrazvuka. Dakle na desnoj strani 5 lijepih folikula, lijevi ne može naći jer je skroz gore 🙄🤔. Ne kužim do sad je sve bilo ok. I sad je upitna punkcija na lijevom jer se teško može do njega. Prije 6 mjeseci je bila punkcija samo na lijevom bez problema. Ne znam, može li se u anesteziji lakše to izvesti ili mogu otpisati folikula na lijevom jajniku?
Treba obaviti pretrage EKG, KKS i anesteziologa, tako je barem u Petrovoj.
Hrabrica ma gleda na uzv i vidi dvije ciste po 1,5 cm na lijevom jajniku, i vidi da je dosta točkast sivkasto, pretpostavlja da su to mikrožarišta jer mi je pregled stravično bolan bio.
Grizli jebi ga, šta da kažem, šta je tu je. Ako Bog da, idem na postupak 25.3. To bi mi trebao bit 3 dc za dva ciklusa. Dobro si odabrala Betu Plus, i ja bih, da sam na tvom mjestu. Slobodno baci oko na tijek histero ovdje:
https://youtu.be/RJo6l6zUAFE
Stvarno? Pa za to mi treba mjesec dana tu kod nas 😐
Ej zene moje, drzite se, bit ce valjda tih nasih dana, mjeseci, mora biti
☺️
Ja cekam sutra 10 h i transfer, prvo razgovor s dr. I biolozima pa. Vidjeti kakvo je stanje i koliko vracamo..
Nesto sam napuhanija, teza, vec onih dana od punkcije.. Valjda mi ne bubre jajnici, ta glupa Hiper.
Vidjet cu sutra stanje.. Znam i jesam sretna, jer bit ce smrzlica, al sve nesto s oprezom uzimam.. Ipak je ovo nas prvi poatupak.
I imam osjecaj da onaj ultrogestan "popisam" tolko mi ke mrzak, sutra cu ga popiti na usta, zbog postupka... Jedino ce mi pun mjehur biti izazov, jel nisam trpeca.
😶
url=https://lilypie.com]
Pinklifee i Nikita hvala za preporuku beta plus. Drago mi je da sam dobro odabrala.
Perla nista ne trebas za anesteziju od navedenog. Nama ju krknu bez ikakvog nalaza. Bili prijateljica neki dan dobila anesteziju nista nije od anlaza radila niti su mene ista trazili. Uz anesteziju ce ti lakse nac jajnik jer ce ti stisnut trbuh sestra. Meni se slabije vidio prvi put desni jajnik pa mi je sestra stiskala trbuh da ga spusti u anesteziji je to naravno lakse.
HarryPotter sretno!
Grizli draga baš mi je žao, kad bi bar postojalo nešto šta bi ti mogla reć da te utješi i da ti nadu. Mene je uvijek živciralo kad bi mi u teškim trenucima muž govorio da moram bit hrabra- pa bila sam hrabra ko konj,ali sam svejedno plakala .Neki dan na tečaju kaže moja dr da se ništa ne bojimo niti brinemo kakve ćemo biti majke ,jer mi smo savršene majke za našu djecu. Doći će tako i tvoja beba kojoj ćeš ti bit savršena majka.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ca125 je sta? Zasto se on vadi? Ja za hashimoto kontroliram samo tsh ft3 i ft4.
Cure moje ovo sto sve mi radimo za djecu koja su zapravo tek u planu govori aposlutno sve kakve cemo majke biti. Samo pozitivno ❤
Pinklifee i Nikita hvala za preporuku beta plus. Drago mi je da sam dobro odabrala.
Perla nista ne trebas za anesteziju od navedenog. Nama ju krknu bez ikakvog nalaza. Bili prijateljica neki dan dobila anesteziju nista nije od anlaza radila niti su mene ista trazili. Uz anesteziju ce ti lakse nac jajnik jer ce ti stisnut trbuh sestra. Meni se slabije vidio prvi put desni jajnik pa mi je sestra stiskala trbuh da ga spusti u anesteziji je to naravno lakse.
HarryPotter sretno!
Tnx već sam se vidjela kako moram u roku od 24 h sve prikupiti, nemoguća misija.
Sortiraj odgovore
Najstariji