Cure, obavljen pregled. Dvi gestacijske, dvi zumanjcane... jedna 1 mm manja... za 3 tjedna ponovo pregled... boze moj...
Pa ni ne mogu biti iste, to će se sve ispraviti. Ne brini. Sve će biti o.k.!
MojeSve-ljubim!
Nikitta-pa od kud sad to? Sad se bojim da će i meni tako...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli pa kad si ti duboko u tome, i znam da si puno istraživala. ☺️ znala sam da ćeš ti dati dobru info! Bogu hvala sve joj je OK, samo da, onda je sve samo pitanje embrija i malo sreće. Ne znam je li gore imat ili nemat dijagnozu.
Meni stigao jutros ponovljeni nalaz TSH, nakon uzimanja 12.5 mcg dnevno 3 mjeseca, TSH mi je skočio na 3,4 😭 Onak, zakaj?! Osim kaj sam pod stresom abnormalno… bio mi je 2.7 i uvijek mi se kreće oko 2 u zadnje dvije godine. Baš me sad to ispizdilo. Prestala sam s terapijom jer nisam u postupku, i jer pijem Duphastone, ma joj, bla. Prepustit ću se blagdanima, opuštanju, a TSH neka se šiša.
Nikita mislim da nebi baš smjela prekidati terapiju vezano za tsh.Barem se konzultiraj sa endokrinologom.Ja sam na bromergonu zbog prolaktina, nevezano za postupak.
Cure, obavljen pregled. Dvi gestacijske, dvi zumanjcane… jedna 1 mm manja… za 3 tjedna ponovo pregled… boze moj…
cestitke
Cure, obavljen pregled. Dvi gestacijske, dvi zumanjcane… jedna 1 mm manja… za 3 tjedna ponovo pregled… boze moj…
Boze pomozi! Nek se samo tako nastavi 🙏❤
Pozdrav svim trudnicama i onima koji ce postati .opet sam bez uspjeha 3 embrija vratili i nijedan se nije primii ocito su moje godine u pitanju....dodem do transfera imam jajnih stanica a ocito stanu u razvijanju .bila sam privatno ivf centar vec sam se funancijski iscrpila..imam jos pokusaja u drzavnom al neznam kuda bila sam na vv i nije doslo do transfera. I bila sam razocarana..ima li koja zena da jre ostala trudna u 40 tim ima li nade
Snjeska zao mi je zbog ovog neuspjeha. Vjerujem da je teško kad ti vrate 3 a ni jedan se uspije. Al nemoj gubiti nadu. Moja jedna draga poznanica je sa 40 bila u postupku zadnjem i nije im uspjelo s time da su 2 put isli privatno u sloveniju, na kraju odlucili posvojiti, godinu dana se zezali oko toga i taman kad im je stigla u kucu djevojcica koju su posvojili sazna da je zatrudnila spontano. Dakle moguce je zatrudniti sa 40+ i djecak joj je sad savršeno zdrava i lijepa bebica od par mjeseci. Tako da od sveg srca ti zelim da i ti uskoro ugledas pkusic, veliku betu i cujes srceko koje ce kucat jos duuugo duuugo u tvom životu. Kakvi su ti nalazi tebi i suprugu? Jesi probala sa akupunkturom?
Pozdrav svim trudnicama i onima koji ce postati .opet sam bez uspjeha 3 embrija vratili i nijedan se nije primii ocito su moje godine u pitanju….dodem do transfera imam jajnih stanica a ocito stanu u razvijanju .bila sam privatno ivf centar vec sam se funancijski iscrpila..imam jos pokusaja u drzavnom al neznam kuda bila sam na vv i nije doslo do transfera. I bila sam razocarana..ima li koja zena da jre ostala trudna u 40 tim ima li nade
Evo ja sam tvojih godina, sad cu brzo napunit 40. Meni je ovo prvi postupak i vracena su isto 3 embrija, beta odlicna, sad cekamo prvi uzv. A sad, kako ce se sve dalje razvijati to samo Bog dragi zna.
Ne mislim da su godine u pitanju, jer evo cure ovdje znaju, vec sam pisala kako me je doktor odmah u startu prekrizio, sto zbog godina sto zbog niskog AMH. A evo vidis da je sve moguce.
Sortiraj odgovore
Najstariji