Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    18. Prosinac 2018. 21:57

Nonina

Cestitam cure na lijepim betama a sretno svim cekalicama i curama koje su u postupku. Naravno i nama ostalima koje ceka nadajmo se uspjesna 2019!
    Cure koje ste kod dr Skvorca. Da li imate kakvu informaciju da li ce i u 2019 god imati ugovor sa hzzo? Na stranicama za sada jos nista ne pise.

Ja sam se danas cula s njim da se narucim u 1 mj posto taman ciklus pada bas oko blagdana pa mi je rekao da su do 12tog na godisnjem i da ipak provjerim na stranici njegovoj jesu li produzili ugovor

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Nonina
    18. Prosinac 2018. 22:04

Hvala Nika, znaci jos cekamo . 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    18. Prosinac 2018. 22:56

Mtk jesi ti ona cura kojoj su rekli da zbog niakog amh nema bas neke sanse?

• Kengurica
    18. Prosinac 2018. 23:31

Ma fantasticno. Mtk sretno dalje!

• Mtk39
    19. Prosinac 2018. 07:29

Nikitta

Mtk39Ajme moja intuicija je nepogrešiva! Čestitam draga!!! Sad sve one priče o tvojim nikakvim šansama neka kače mačku o rep 😍 Neka se sve lijepo dupla i samo hrabro dalje! ❤️
    Ivy001 kod Pavičić Baldani. A ti?
    Perla za estradiol je isto očekivano da se povisi od stimulacije koja može utjecati na hormone još 3 do 6 mjeseci nakon postupka. Najbolje da vidiš s liječnikom, no vjerujem da nemaš razloga za brigu.

Ma ti si cudo Nikitta! 😘❤ Jedva cekam vidjeti doktora, ako Bog da da se beta bude lijepo duplala, da mu sad ja kazem par rijeci! 

• Mtk39
    19. Prosinac 2018. 07:31

MojeSve

Woooow Mtk39, cestitaaaaam 😘😘❤️❤️
    Moja beta u petak, 10.dnt😶

Sretno 🙏❤

19. Prosinac 2018. 08:10

Cure iz Petrove😊 jel vadenje bete spada pod D1 uputnicu ili trebam novu? I ako ujutro dodem na vadenje jesu nalazi standardno od 12gotovi ili odmah dobijem rezultat.
    P.s ja sam kod doktorice Banovic i predivniju osobu jos nisam upoznala❤️ 

19. Prosinac 2018. 08:12

I hvala svima na 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 trebat ce🙈 zadnja 2 dana sam dusu isplakala pa se nadam da barem tamo necu imati ispad kako god da bude 😂

• DorisOs
    19. Prosinac 2018. 08:38

Mtk39 cestitaaam!! Bas mi je dragooo 😊😊 drzim 🤞 da sad sve bude savrseno i da uzivate 😊
    Moja beta je za 9 dana to ce biti 15dnt i ne mogu docekati svi smo pozitivni i nadamo se da ce biti velika 😊

• Malenaa88
    19. Prosinac 2018. 10:01

Cure moje bila na pregledu poslije ove menge koja je dosla iza pobacaja . Kaze sve je ured. Sve se ocistilo . Pitala kad cu opet u postupak. Endometrij je trolinijski. Samo mi kaze malo mi idu jajnici da su policisticni rekoh odkud sad to ja nikad nisam imala policisticne jajnike kaze ma sve je ured. Kazem ja moze li bit od stimulacije jer sam bila u postupku ona suti. Posto vi imate vise iskustva i znanja od mene mozete li mi vi rec dali je mogla stimulacija utjecat na to . U biti ni neznam sta su policisticni jajnici morat cu iscitat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani