Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    19. Prosinac 2018. 20:17

Malagarava to ti je soc. ginekologinja? Ja iskreno kontam da žene koje su duze u MPO vodama znaju vise od njih. Nekako sto se vise uključujem u to, shvacam koliko oni bas i nisu najupućeniji u MPO. Nekad imam osjećaj da svom soc.gin. moram crtat neke stvari, a tek sam na pocetku. 

• Malenaa88
    19. Prosinac 2018. 20:50

Blacky89

Malagarava to ti je soc. ginekologinja? Ja iskreno kontam da žene koje su duze u MPO vodama znaju vise od njih. Nekako sto se vise uključujem u to, shvacam koliko oni bas i nisu najupućeniji u MPO. Nekad imam osjećaj da svom soc.gin. moram crtat neke stvari, a tek sam na pocetku.

Jest to mi je soc.ginekologinja . Ma mislim neznam bas sam ostala bez teksta na to lupanje dijagnoza. I jos je pitam dali moze biti od stimulacije jer upucena je da sam bila u postupku i ona suti   . Mislim neznam evo sta reci osim da sam danas zavrsila s njom za sva vremena . 

• Malenaa88
    19. Prosinac 2018. 22:41

Hvala veliko  . 

• Bluebird
    20. Prosinac 2018. 09:05

ninna1804

Bluebird hvala ti puno… Danas je 6. dnt, test cu vjerojatno napraviti za vikend jer necu izdrzati 😄😄 a za betu moram vidjeti jel rade na Badnjak ili ce mi reci da dođem poslije Bozica…. Cestitam ti na trudnoci, nek bude prava skolska!!!! 😘😘

Hvala ti, sutra mi je prvi pregled uzv, sad me vec lagano vata muka... oce li biti sve kako triba...

• Bluebird
    20. Prosinac 2018. 09:07

ivy001

Mtk39

Nikitta kao da si znala koji je dan danas 😁 e pa cure moje drage imam lijepu vijest, danas je 13dt i beta je 465,60 😊
    U soku sam cijeli dan, jos ne vjerujem. Bogu dragom hvala, toliko sam se molila 🙏. Nadam se da ce se lijepo duplati i da ce i dalje bit sve u redu.

Cestitam samo polako i sve ce biti super 😘🤗

Čestitan draga, sad neka se lipo dupla i idemo dalje... sa skoro istim terminom poroda 🤣

AAAARI
    20. Prosinac 2018. 11:55

Mtk39

Nikitta kao da si znala koji je dan danas 😁 e pa cure moje drage imam lijepu vijest, danas je 13dt i beta je 465,60 😊
    U soku sam cijeli dan, jos ne vjerujem. Bogu dragom hvala, toliko sam se molila 🙏. Nadam se da ce se lijepo duplati i da ce i dalje bit sve u redu.

Prekrasno čestitam!!!!

AAAARI
    20. Prosinac 2018. 12:00

Za sve koje se spremaju za histeroskpoiju evo da podijelim moje iskustvo. Bila sam u Vinogradskoj. Radili su dijagnosticku histeroskpiju. Anestezija je bila opca. Nakon posupka nista me nije boljelo. Malo sam krvarila taj dan. Drugi dan se ide doma iz bolnice. Svi su jako ljubazni i susretljivi. 
    Posto je nalaz uredan sad smo opet na pocetku. Cekamo jos karigram u 1 mj. Ostali nalazi svi stizu i svi u dobri.

AAAARI
    20. Prosinac 2018. 12:07

Od transfuzijskih pretraga jedino PAI1 pise heterozigot 4g/5g ostalj svi normalni. Sad dal to nesto znaci pojma nemam.

• Mtk39
    20. Prosinac 2018. 13:04

Stigao nalaz, beta je 1164 😘

AAAARI
    20. Prosinac 2018. 13:15

Mtk odlicna beta!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani