Bluebird hvala ti puno… Danas je 6. dnt, test cu vjerojatno napraviti za vikend jer necu izdrzati 😄😄 a za betu moram vidjeti jel rade na Badnjak ili ce mi reci da dođem poslije Bozica…. Cestitam ti na trudnoci, nek bude prava skolska!!!! 😘😘
Hvala ti, sutra mi je prvi pregled uzv, sad me vec lagano vata muka… oce li biti sve kako triba…
Uhh, mogu mislit kako ti je. Sretno sutra, neka bude sve u redu😘❤
Mtk super beta! Cestitam i sretnu trudno u ti zelim.
Joj bilo je cura koje sutra vade betu jel da? Sretno i vama.
Aaaari ti imas ko i ja trombofiliju. Meni je preporuka hematologa prije prvog ivf bila andol 100 stalno uzimat. Heparin eventualno ako vide da ima potrebe nakon potvrdjene bete. Za sad je takvo mišljenje hematologa za tu mutaciju u mom slucaju. Iako trazim i drugo misljenje trenutno pa cu vidjet.
Idem u 1 mj kod dr u Vinogradsku pa cu tamo i njega pitati sta on misli. Mozda se prebacimo kod njih ako budemo mogli. Za sad imam samo pozitivna iskustva pa cemo vidjeti. Koliko god mi je utjeha sto je sve u redu s maternicom tolko je opet koma sto ne znamo koji je problem. Cekam jos neke nalaze s rebra , a iskreno ne razumijem se bas u ove koje su nam.poslali ali su u granicama pa mi se onda.cine.ok.
Nikita osjecam se prozvanom... 🤔🤔🤔 Nisam iskreno uopce cula za ovo do sad, al isla sam provjeriti o cemu se radi.
Radi se o pretrazi za imunitet i kod sumnje na neke bolesti i stanja. Sniženi postotci CD3+ stanica nađeni su u slijedećim uputnim dijagnozama: hipogamaglobulnemija, kolagenoza, Morbus Waldenstrom, Morbus Behcet, stanje poslije paraidektomije i folikulitis, dok su povišene vrijednosti nađene u multiple sklerozi, bolest mačjeg ogreba i vasculitisu, te kod leukopenije (lypmhadenopathia) i bicitopenije na gornjoj granici normale. Cd56 povezan je sa trombocitopenije i recidivirajuceg herpesa. CD3 su biljezi za T-limfocite, a Cd56cd3 su nk stanice. U principu nalaz ti je uredan i ne mkras se time zamarati. Uglavnom do porasta ili pada tih stanica dolazi zbog nekih bolesti i stanja, a onda zbog toga nase tijelo moze ima obrambeni mehanizam protiv te bolesti a sami time i protiv nasih embrija. Sorry nisam stigla detaljije pogledat ove bolesti koje su navedene dal koja ima jos kakve simptome ili povezanosti sa neplodnoscu al budem cim se docepam svog laptopa.
Nikita osjecam se prozvanom… 🤔🤔🤔 Nisam iskreno uopce cula za ovo do sad, al isla sam provjeriti o cemu se radi.
Radi se o pretrazi za imunitet i kod sumnje na neke bolesti i stanja.Sniženi postotci CD3+ stanica nađeni su u slijedećim uputnim dijagnozama: hipogamaglobulnemija, kolagenoza, Morbus Waldenstrom, Morbus Behcet, stanje poslije paraidektomije i folikulitis, dok su povišene vrijednosti nađene u multiple sklerozi, bolest mačjeg ogreba i vasculitisu, te kod leukopenije (lypmhadenopathia) i bicitopenije na gornjoj granici normale. Cd56 povezan je satrombocitopenije i recidivirajuceg herpesa. CD3 su biljezi za T-limfocite, a Cd56cd3 su nk stanice. U principu nalaz ti je uredan i ne mkras se time zamarati. Uglavnom do porasta ili pada tih stanica dolazi zbog nekih bolesti i stanja, a onda zbog toga nase tijelo moze ima obrambeni mehanizam protiv te bolesti a sami time i protiv nasih embrija. Sorry nisam stigla detaljije pogledat ove bolesti koje su navedene dal koja ima jos kakve simptome ili povezanosti sa neplodnoscu al budem cim se docepam svog laptopa.
Tocno to sam i ja citala. Isla sam na Rebro vaditi vise toga. Ali taj je prvi nalaz dosao. A rekli su mi da ce tek sljdece godine osvi biti gotovi. Tami sam vadila : Nk stanice, ANA, i antikardiolipinska antitijela.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji