Svaki put vađeno na 3dc? Ha gle, ako si u postupcima, logično je da FSH šeta. Meni je bio jednom 8, a nakon postupka 12 😬 Dr. mi je rekao da je to od stimulacije, ipak primamo gonadotropine, lijekove u kojima je mješavina LH-FSH, svašta nešto.
Uvijek 3 dan ciklusa, nisam trenutno u postupku, bila sam ovo ljeto sada ću u prvom opet Čudan mi je taj estradiol,sad čitam po netu da ne valja visok.Mislim u referentnim je vrijednostima, ali za 100 veći od prošlog puta.Jeli to bitno uopće?28 idem na humanu sa tim nalazom da mi dr odredi lijekove za postupak u prvom mjesecu .
U HR kad ideš na postupke u bolnice preko zdravstvenog (HZZO) ne plaća se ništa. Lijekove dobijamo tamo na licu mjesta. Koliko znam Vaki je isto preko HZZO u Merkuru, ja sam u Petrovoj.
Nikitta kod kojeg si liječnika u Petrovoj?
Nikitta kao da si znala koji je dan danas 😁 e pa cure moje drage imam lijepu vijest, danas je 13dt i beta je 465,60 😊
U soku sam cijeli dan, jos ne vjerujem. Bogu dragom hvala, toliko sam se molila 🙏. Nadam se da ce se lijepo duplati i da ce i dalje bit sve u redu.
Moram priznati da mi je ovih 13 dana bilo tesko, znate i same kako je cekati. Stalno sam visila na forumima od transfera do bete i trazila simptome, izludila samu sebe jer ama bas nikakvih simptoma nisam imala. A pored svega da vam ne pricam kakvih sam jos stresnih situacija imala i stvarno sam mislila da od ovoga puta zbog toga nece bit nista.
Nikitta kao da si znala koji je dan danas 😁 e pa cure moje drage imam lijepu vijest, danas je 13dt i beta je 465,60 😊
U soku sam cijeli dan, jos ne vjerujem. Bogu dragom hvala, toliko sam se molila 🙏. Nadam se da ce se lijepo duplati i da ce i dalje bit sve u redu.
Cestitam samo polako i sve ce biti super 😘🤗
Mtk39 čestitam!!! 👏🏼💓🤰
Hvala Blacky89 😘❤
Ima li koja cekalica? Tesko je sve popratiti. U svakom slucaju svima zelim puno puno srece! I dalje vam se javljam, tko zna kako ce ovo sve ispast.
Cestitam cure na lijepim betama a sretno svim cekalicama i curama koje su u postupku. Naravno i nama ostalima koje ceka nadajmo se uspjesna 2019!
Cure koje ste kod dr Skvorca. Da li imate kakvu informaciju da li ce i u 2019 god imati ugovor sa hzzo? Na stranicama za sada jos nista ne pise.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Mtk39Ajme moja intuicija je nepogrešiva! Čestitam draga!!! Sad sve one priče o tvojim nikakvim šansama neka kače mačku o rep 😍 Neka se sve lijepo dupla i samo hrabro dalje! ❤️
Ivy001 kod Pavičić Baldani. A ti?
Perla za estradiol je isto očekivano da se povisi od stimulacije koja može utjecati na hormone još 3 do 6 mjeseci nakon postupka. Najbolje da vidiš s liječnikom, no vjerujem da nemaš razloga za brigu.
Ja kod Lane Škrgatić ali razmišljala sam promijeniti kod prof. Vrčić
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji