Bella1234 pij punoooo vode, meni je to pomoglo
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Bella, mozes li nama koji smo korak do Ivf malo opisati postupak, kako si se osjecala, nuspojave, koliko je trajalo, sto si sve koristila, da li je problem bio los spermiogram? Sve sto mislis da bi pomoglo. Hvala puno i puno srece zelim!!!
Gizmo to na pevu izgleda strava i meni je vjeruj mi. Panika i na znanje ucine svoje, al nijw to nuklearna fizika ma kako se cinilo da jeste. Samo polako obavi sve sto moras i onda da srerno mazis trbusinu koja raste.
Bella dobro dosla... I da nam javis veliku betu.
Nikita ovo za termifor ne znam dal je moguce zbog toplih nogu imat uspjesnu implantaciju. Ali inace znanstveno je dokazano d aza implantaciju se ne smije ugrijavati maternica niti donji dio trbuha. Jedna cura mi je cak pricala da je tesmofor drzala na trbuhu kao kad ima M. Dakle to je opasno i implantacija u takvoj sredini se sigurno nece dogoditi. To i je jedan od rauloga zasto trudnica nije dozvoljena sauna, termalne vode isl. Daruvarake toplice imaju program za lijecenje neplodnosti i ženama tokom ovulacije i u periodu nakon nje hlade cak trbuh tj. Odrzavaju normalnu temperaturu. Toplina je dobro za zenu samo u vrijeme menstruacije. Iako smo se sve vjerojatno naslusale onih prica ne sjedi na hladnome - no to je zbog mjehura prica.
Cure imam jedno pitanje, dakle kolegicu je ohrabrila moja prica i napokon je odlucila krenuti u mpo vode ima 35godina. Isla je na konzultacije u petrovu, znam samo da je bio muski dr. Od nalaza imaju samo spermiogram koji je granicni, nesto malo smanjena brzina. Dakle dr joj je sa na konzultacijama reko da mjeri bazalnu temperaturu i da dode iza nove godine... menj to skroz suludo zvuci, jer nije bas mlada a i do trudnoce ne dolazi vec 4 godine...
Preporuka mpo dr mjenje bazalne temp?! Inace ima ovulacije, koristila je lh trakice. Nije poslana niti da izvadi krv niti da napravi briseve...
Cure na VVu dali imate info kada su na GO u 12 i 1 mj? Kakva je praksa oko postupaka?
Ima li ona pravo traziti nove konzultacije kod drugog doktora? Mislim znam da ima pravo, al kako to u praksi prolazi? Ili da sada stvarno mjeri temp 3 mj pa da onda tek krecu u prilupljanje ostalog?! Cini mi se da ce joj proc previse vremena s cupkanjem na istom mjestu
Winderland gle ovako, ja sam bila mlada kad sam krenula u mpo vode, 24 godine, isto mi je prvo receno tako.. prati O, mjeri temp, pa za 3 mjeseca konzultacije
Ali kakva sam - izvadila uputnice za vadjenje hormona, napravila papa test, briseve na sve bakterije... i onda otisla dr s tim nakon mjesec dana.
S tim da je naš spermiogram bio oligoasthenoteratozoo spermia iliti ne moze nikako doci do trudnoce
Tad smo se trudili godinu dana
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Wonderland meni je to suludo. Pa to je njen soc.gin joj preporucio vjerojatno prije 3 godine. Sto mu nije rekla da mjeri to vec godinama. Budala od dr. Nek trazi svakako drugo misljenje. Ako ništa nek moli svog gin da joj da vaditi spolne hormone, stitnjacu, briseve, papu. Bar osnovno da ima zena kad dodje drugi put. To je da sutnes u glavu takvog dr.
Dobro da dijelimo isto misljenje da to stvarno nema smisla! 😉
A ne znam dal ce joj sad ginekologica dat te uputnice posto je dobila za humanu, ne bi li sad sve uputnice joj oni trebali dat? Ili da su bar napisali ovakp stvarno sumnjam da ce dobit....
Bella, mozes li nama koji smo korak do Ivf malo opisati postupak, kako si se osjecala, nuspojave, koliko je trajalo, sto si sve koristila, da li je problem bio los spermiogram? Sve sto mislis da bi pomoglo. Hvala
Poblem je bio ocajan spermiogram....pa ne znam kako bi ti opisala to sve skupa al nije problem kad znas za sto je...ugl moje tijelo startu nije bas odgovaralo na terapiju pa su mi je dizali par puta tako da je kasnije sve buknilo i rezultat svega je aspiracija tek 20dc i 12 folikula od kojih se 10 oplodilo....i za sve skupa od same cinjenice da postoji problem pa do postupka i kasnije cekanja bete najbitnije samo tona strpljenja eto to ti je trenutno najpametnije sta ti ja mogu rec😉😉
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji