I ja bih na tvom mjestu preskočila. Imala sam prošli tjedan situaciju tako da sam došla 10dc kao na uzv pa da idemo u prirodnjak, dr. na zamjeni me primila, kaže vi ste pred O, i nudili mi aspiraciju da bude odmah sutradan, bez štoperice. Odbila sam jer nije bilo moje dr, i sve mi se to činilo nabrzaka. Inače imam O između 10 i 13 dc. I tako ja lijepo odbila taj dan njihov prijedlog oko 14h, da bih ovulirala isti dan navečer. Pokazalo se da je dobro da sam slušala sebe. U pon. sam bila na uzv, potvrđeno da je jedan folikul puknuo, a drugi ne (imala sam valjda više kao ostatak od prethodne stim.).. i sad je pitanje bude li i taj puknuo, nadam se da da, ili da će otići s idućom M.
Dobro i ti kazes, treba sebe čovjek poslušati i svoje tijelo. Ma da mi i tvoj folikul za 7 .dan velik a i moj za 2. To mi bas nije normalno 😯
Posto sam prošla dvoje kiretaže u roku 14 dana..tj kiretažu i rekiretazu 2015.godine...ove godine na Merkuru na statomodan način propuhivanje jajnika i svaki put sam se osjećala ko krmača ( moram tako ružno napisati)... Ima li naznaka da ce se mozda poceti primjenjivati punkcija jajnih stanica pod anestezijom? Ima li tko kakvih informacija?
Posto sam prošla dvoje kiretaže u roku 14 dana..tj kiretažu i rekiretazu 2015.godine…ove godine na Merkuru na statomodan način propuhivanje jajnika i svaki put sam se osjećala ko krmača ( moram tako ružno napisati)… Ima li naznaka da ce se mozda poceti primjenjivati punkcija jajnih stanica pod anestezijom? Ima li tko kakvih informacija?
Sto se tice VV i dalje bez anestezije....sestre su rekle da su prije imale ju al da su dosta zene lose to podnosile i da su vidili da punkciju mogu podnijet i bez nje pa da je nepotrebna.Eto takav odg sam ja dobila tam kad sam pitala
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Vaki zao mi je da imas obilna krvarenja, al nazalost da moguce je nakon biokemijske imat obilnije. Drzi se.
Rayna uz kontracepciju se u pravilu ne moze zatrudniti, a smirit ce ti jajnike za slijedeci ciklus. A folikuli znaju poluditi od nasih ludih hormona tako da nista se ne sekiraj sada. Uzivaj ovaj mjesec i onda slijedeci da bude uspjesan!
Evo da vas nas dvoje pozdravimo😉 Dobri smo i rastemo, nadamo se da tako ostaje dalje.
Nove cure dobro došle, neka vam što prije dođe +.
Cure koje čekaju novi ciklus, pod borovima same + želim😘
Drage moje forumasice, samo da vas obavijestim da je moj 3. pokusaj na VV uspio 😊! Prosao nam je prvi uvz i maloj flekici na monitoru titra ❤! Zelim vam svima da uskoro dozivite isto... cudan je osjecaj 😂 toliko sam to ocekivala da sam od soka neodreagirala! Zahvaljujem se cijelom timu na VV koji u uvjetima kakve imaju odlicno funkcioniraju i daju odlicne rezultate s obzirom kako je opcenito u nasoj drzavi mali postotak uspjesnosti mpo_a! Nemojte odustati i budite hrabre i najvaznija stvar vjerujte u uspjeh i u znanje doktora koji vas lijeci 😊😊! Nadam se da me skorije vrijeme nece biti na ovoj temi ( dok ne odem po ostale eskime) ali cekam vas na drugim, onim koje zeljno iscekujemo, temama! 😙😙❤
Hej cure
Evo ja danas dobila briseve i sve je sterilno, hvala Bogu... sad cekamo novu M za nekih 8 dana i krecemo opet..
sto se anestezije na punkciji tice dobila sam je samo u Osijeku i to i u prirodnom ciklusu, Petrova me ubila - doslovno jer ja uvijek imam puno, puno folikula... Kod dr L isto bez, prije 3 godine, sad ima
Nadam se da ce se nesto promijeniti uskoro
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Sad sam tek skužila da mi je TSH 3.10! Kriomice sam slikala nalaz. Pa mene nitko nije upozorio na to! Zar on ne bi trebao biti ispod 2? Možda sam zato imala problema u trudnoći...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Atremida čestitam od ❤️
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Cure...na sam ovdje jucer uletila ko padobranac...nisam jos u nikakvom procesu jer je dr.rekao da nam daje vremena do nove godine i onda krecemo sa pretragama i svim cudesima kaj vec ide uz to. Ne zamjerite kaj sam se tu ukljucila...al nasla sam da se tu spominje dr škvorc pa sam ostala.
Za doktora imam samo rijeci hvale...jutros sam opet zvala i stavili su me na popis da ce mi se javiti i stvarno me i nazvao. Smirio me i rekao da mi daje vremena do pon.i da se vjerojatno radi samo o nekoj cisti koja je puknula. Ako se nece smirivati da zovem u pon. Divan je doktor i bas je covjek...za razliku od svih koje sam do sada obisla...a vjerujete obisla sam ih puno i previse znog svih problema koje imam. Tako da za njega osobno imam samo rijeci hvale. Uh raspisala se ja...a poanta je da se ne ljutite kaj sam upala ko iz vedra neba na ovu temu. 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji