Ja nisam do sad nikad koristila bolovanje, nije mi trebalo... Uvijek su mi nudili, ali nije bilo potrebe. Stvarno sam se dobro osjećala svaki put...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilli potpuno te razumijem. Meni je prva neg. beta u prvom postupku bila najgore iskustvo. Toliko čovjek nema iskustva, pa su očekivanja, barem u mom slučaju, bila veeeelika. S vremenom sam se otrijeznila, da u prosjeku treba 4 do 6x da se primi. Sretne su one žene kojima se primi od prve. Kad planiraš vaditi? Sretno. Ja sam prestala raditi i kućne testove. Samo beta, a i od nje mi je više muka 😂
Hrabrica prema postojećem zakonu imamo pravo na 2 prirodna i 4 stimulirana. Za inseminacije nisam ziher, negdje 4 ili 5. Nisam iskoristila nijednu preko HZZO. 😂
Ja se toplo nadam da cu i ja preskocit inseminaciju jer je postotak uspjesnosti los koliko sam skuzila..Ode na konzultacije, drzte fige 😁😍❤
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nikitta,planiram u ponedjeljak. To bi bio 13dnt,18dnp.
Citajuci tako svakakva iskustva,shvatila sam da je tek beba u narucju "sigurna",a sve ovo o cem mi tek mastamo(1.beta,2.beta,uzv,srcana akcija..),to je za sve nas toliko nesigurno,a opet tako dragocijeno.
Nadam se da cemo sve mi doc do te "sigurne tocke"
Pozdrav cure, do sada sam bila na drugoj temi, ali kako se trudimo vise od 9 mjeseci bez uspjeha, a iza nas je vanmatericna trudnoca u 2014. krenuli smo s pretragama.
Do sada smo napravili spermiogram koji je u redu.
Ja sam vadila hornone i stigli su rezultati:
Puno srece svima u kojim god fazama bile :)
Zaboravila sam napomenuti da imam hashimota, od tud ova antitijela povisena :D
Ja sam dns htjela na pregled al me gin moja nije htjela primit jer kao ima guzvu i da dodjem slijed tj ili odem na hitnu ako ce me jako boljeti lol. Dala mi je samo uputnicu d1 za postupak. Meni je zadnjih par dana bio svrbez i peckanje, pa sam uzela plymicol vagibalete, prekjucer sam zadnju stavila. A danas mi se pojavio zuti, kricavo zuti iscjedak. Sad me vec strah. Inace 3 dana za redom mi je lh+, inace mi je 2 dana za vrijeme O. Imala sam prije skoro 3g letz i eto sad me frka. Sta vi mislite?
Nikitta,ovo mi je tek drugi postupak..rekli su mi da vadim betu 12dnt ,a to pada u nedjelju.koji je tebi pokusaj?
Emenem-meni pak se nalazi čine o.k., ali DHEA nije baš nešto. To bi trebalo biti više! Nisam baš stručna, ali znam da bi to mogla popraviti tabletama.
Nemasekirancije, trebala bi napraviti briseve jer zbog toga možeš imati problema u trudnoći.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo cure neko je pitao za godisnji odmor u 12mj za VV.Od 1.12.pa daljni 6mj nece raditi jer ruse i renoviraju odjel...za ove osnovne "radove " ajmo tako nazvat dobit ce neku prostoriju...al nove pacijente i postupke nece primati...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Jedino ako im se sto nepromjeni al dobili su obavijest za sada takvu.Ja upravo razgovarala sa gospodom koja tamo radi pa sam joj spomenula da mozda ipak da idem u 1mj na postupak pa mi je tako rekla...i da idemo ipak sad ako Bog da u 10mj
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji